Tassimo Joy

Pressemelding fra Bosch Husholdningsapparater 24. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lanserer TASSIMO Joy: Fargerik gledesspreder

Nå lanserer TASSIMO en fargerik nykommer til sin familie av kapselmaskiner. TASSIMO Joy er et friskt og designvennlig tilskudd som gjør seg godt på norske kjøkken denne våren og sommeren. I tråd med sin strategi om å tilby et bredt utvalg av varme drikker, introduserer TASSIMO også to nye kaffesorter og en fruktig te.

TASSIMO går i bresjen for de kresne og lanserer både en ny kapselmaskin og tre nye smaker slik at alle kan få etter smak og behag. Blikket rettes mot fjerne land og smaksinspirasjon hentes fra Latin-Amerika, Asia og Afrika.

TASSIMO Joy leveres i et enda mer stilrent design med rettere linjer enn sine forgjengere. Nykommeren byr også på spreke fargealternativer i purpur, helhvit og intensiv sort som gir spennende variasjonsmuligheter på kjøkkenbenken.

Veil pris: 1790,-

TASSIMO Gevalia Latin Sunset

Varmende kaffeopplevelser fra det tradisjonsrike Sør-Amerika bringes til forfrosne nordmenn med TASSIMO Gevalia Latin Sunset. Likt som med god vin varierer kaffens aroma og smak etter sitt opprinnelsessted. Kaffebønnenes opprinnelsesregion gir kaffen sin unike karakter. I TASSIMO Gevalia Latin Sunset får du en fyldig og velbalansert kaffe som er både elegant og rik på smak. Den diskrete nøttesmaken i Latin Sunset kommer fra de brasilianske kaffebønnene, og et hint av honning er typisk for kaffebønner som dyrkes i de Sør-amerikanske fjellsidene.  Len deg tilbake, slapp av og nyt livet og solnedgangen med Latin Sunset.

TASSIMO Twinings Après Midi d’orient

Orienten og Østens mystikk er opphavet til TASSIMO Twinings Après Midi d’orient. Her får teelskeren i pose og sekk med en sort te som er blandet med fruktoljer, appelsinskall, roseblader, ringblomster, blåklint og vanilje. Denne etniske tenyheten har allerede slått et slag om svenskenes gunst og går under navnet “Söderte” hos våre naboer. Her får du en mild te med fruktig smak som egner seg godt som en aprés etter et måltid i godt lag. 

TASSIMO Coop Continental

TASSIMO henter inn veletablert norsk kaffeekspertise i et samarbeid med Coop Kaffe. Coop Kaffe har brent kaffe for norske ganer i 60 år, og kaffehusets eksperter sikrer en jevn, høy kvalitet tilpasset norske ganer. I TASSIMO Coop Continental får du en mørkbrent arabicakaffe som er kjent for å være ekstra kraftig og fyldig. Kaffebønnene stammer i sin helhet fra gårder som er Rainforest Alliance-sertifiserte, noe som sikrer en mer bærekraftig kaffeproduksjon. Drikk opp med god samvittighet. 

TASSIMO og deres ulike smaksvarianter finnes hos forhandlere innen elektronikk og husholdningsprodukter, i mange dagligvarebutikker, samt i TASSIMO nettbutikk.

Powered by Labrador CMS