Tassimo Vivy

Pressemelding fra Bosch Husholdningsapparater 13. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tassimo Vivy – liten kapselmaskin med store evner

TASSIMO lanserer nå deres minste kapselmaskin noensinne – Vivy. Med et design skreddersydd for små rom, er dette den perfekte lille hjelperen på hytta eller i båten. TASSIMOs Vivy byr på en smakfull café-opplevelse denne sommeren, uansett hvor man befinner seg.

Kapselmaskinen Vivy serverer på enkelt vis alt fra en sterk espresso til en utsøkt latte, te eller kakao. Takket være et bredt sortimentet av varme drikker, fra blant annet Evergood, Freia, Twinings og Carte Noire, kan hele familien finne sin egen favoritt.

Den lille kapselmaskinen har allikevel store evner, og rommer hele 0,7 liter i vanntanken, noe som gir tre standard kopper med kaffe. Vivy kommer i de vårfriske fargene Sweet Pink, Real Black, Snow White og Just Red.

- Vi er stolte over å kunne presentere TASSIMOs store nyhet i lite format. Vi ønsket å utvikle en kapselmaskin for folk på farta som ønsker å nyte en god kopp kaffe når de er på hytta, i båten - eller til studenten i den trange hybelen.  Med Vivy og vårt brede sortiment av kapsler, håper vi å kunne tilfredsstille hele familien, fra kakaodrikkende minstemann til latte-kresne mor, sier Katrin Ohlander, PR/Marketing Manager BSH Husholdningsapparater AS.

TASSIMOs komplette sortiment har over 40 ulike smaker.

For hele oversikten, besøk tassimo.no.

Powered by Labrador CMS