Buffalo MiniStation Thunderbolt

Pressemelding fra Buffalo 11. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

BUFFALO LANSERER SIN FØRSTE BÆRBARE HARDDISK, THUNDERBOLT – MED DOBBELT GRENSESNITT

MiniStation Thunderbolt tilbyr dobbelt grensesnitt i en slank og lett innpakning

Buffalo, den verdensledende produsenten av innovative produkter innen lagring, multimedia og trådløse nettverksprodukter, lanserer i dag verdens første bærbare Thunderbolt™ med dobbelt grensesnitt og USB 3.0 ekstern harddisk. Thunderbolt er allerede utbredt hos Windows®-produsenter, og nå også tilgjengelig for Apple vil MiniStation Thunderbolt tilfredsstille brukere som søker hastighet, men også ønsker å bevare kompatibiliteten med enheter som støtter USB 2.0 eller USB 3.0.

- Å skape, lagre og flytte på digitalt innhold mens du er på farten har alltid vært et utfordrende krav fra alle brukere, enten grensesnittet er kompatibelt eller for tregt for lagringsløsningen. Å samarbeide med Intel, leverandøren av verdens første Thunderbolt med dobbelt grensesnitt og lagringsløsning med USB, bekrefter at Buffalo er pioneren innen ingeniørkunst, sier Maresuke Ishii, daglig leder for internasjonal markedsføring i Buffalo.

Innpakket i et slankt og lett design, med en transparent topp, tilbyr MiniStation Thunderbolt en diskstasjon med LED-indikator på undersiden som på en smakfull måte er tilpasset designet. Harddisken krever ingen strømtilkobling, og er kompatibel med både PCer og MAC noe som gjør den til den ideelle lagringsløsningen.

- Thunderbolt tilbyr ytelse, fleksibilitet og en enkel løsning for forbrukerne, sier Jason Ziller, som leder markedsføringen av Thunderbolt hos Intel.  

MiniStation Thunderbolt, med bærbar harddisk, er den første til å tilby 5 Gbps hastighet på en USB 3.0-port, og maksimal ytelse med dobbelt grensesnitt. Forbrukerne kan dermed lagre og flytte på sitt digitale innhold desto raskere med enkle tilkoblingsmuligheter mellom enhetene, som er kompatible med alle de ulike løsningene.

Tilgjengelighet Buffalo MiniStation Thunderbolt, i 500 GB og 1 TB, blir tilgjengelig i Europa i løpet av sommeren. For mer informasjon om produkt og kjøp vennligst besøk Buffalos hjemmesider.

Powered by Labrador CMS