Canary

Pressemelding fra Canary 20. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canary ekspanderer til Norden 

- Selskapet leverer nå smarte sikkerhetsløsninger for bolig i  Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Canary, den raskt voksende leverandøren av smarthjemteknologi annonserte i dag at produktene deres lanseres i Norden. Canary er en liten enhet med vidvinkel HD videokamera, mikrofon med kvalitetslyd og nøyaktig måling av temperatur, fukt og luftkvalitet slik at du har full oversikt over hjemmet ditt til enhver tid.

– Vi har opplevd stor internasjonal interesse for Canary helt siden vi lanserte vår første crowdfunding-kampanje, forteller Adam Sage, administrerende direktør og en av grunnleggerne av Canary.

– Med en kunnskapsrik og designbevisst kundebase er Norden et naturlig steg videre for Canary. Vi gleder oss til å levere enklere og mer effektive sikkerhetsløsninger på det norske markedet, legger han til.

Canary begynte å selge sine produkter hos forhandlere i USA for litt over ett år siden, og beveget seg videre til Canada i løpet av sommeren. Etter å ha startet opp i Storbritannia i oktober i fjor har Canary for alvor økt sin tilstedeværelse i Europa – noe de kommer til å fortsette med i løpet av de neste månedene.

Produktene er utviklet for å tilpasse seg hjemmet ditt over tid. Når Canary oppdager bevegelser sender den smarte varsler via HD-kamera og mikrofon direkte til din smarttelefon. Med en alarm på 90 desibel og innlagt nødtelefonnummer hjelper Canary deg med å ta smarte og raske valg når noe er galt, samtidig som den sørger for at du er «på» til en hver tid.

Canary er tilgjengelig hos Apple, Elkjøp, Komplett og Teknikkmagasinet. Veiledende pris er 2149 kroner.

Tekniske funksjoner:

- Canary er bare 152, 4 mm høy og veier kun 396 gram

- Viser live HD-video med et 147-garders vidvinkellinse med automatisk nattsyn

- Måler temperatur, fuktighet og luftkvalitet

- Skru på alarmen på 90 dB eller kontakt politiet direkte fra applikasjonen

- Tilkobling krever 2,4 GHz Wi-Fi (802.11 b / g / n) eller kablet ethernet

- Canary synkroniseres med din smarttelefon

- Sett den opp på minutter og ta den med deg på farten

Powered by Labrador CMS