Canon C1225iF, C1325iF og C1335iF

Pressemelding fra Canon 12. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon utvider sin portefølje for kontorutskrift med tre nye multifunksjonsenheter for A4 fargeutskrift for små arbeidsstasjoner og kontorer

Canon Europa, verdensledende innen bildeløsninger, utvider sin utskriftsportefølje med tre kompakte multifunksjonsenheter for rik fargeutskrift i A4; imageRUNNER C1225iF, imageRUNNER C1325iF og imageRUNNER C1335iF.

–Vi er svært begeistret for disse nye funksjonsrike enhetene for små bedrifter og arbeidsstasjoner. De leverer den perfekte kombinasjonen av neste generasjons teknologi og ytelse, i tillegg til Canons anerkjente pålitelighet og kvalitet. Med de nye kompaktmodellene, kan Canon nå tilby en av de mest omfattende utskriftsporteføljene i markedet, og dekker ethvert utskriftsbehov i kontormiljøer, sier Magnus Blegen, markedssjef for bedriftsløsninger i Canon Norge.

Verdi for pengene

De nye enhetene er fullspekket med funksjoner, og gir virksomheter verdi for pengene. I tillegg til rask fargeutskrift, kopiering, skanning, faks og sendefunksjonalitet, har de en ny 8,9 cm grafisk berøringsskjerm, i tillegg til støtte av Genuine Adobe® PostScript 3TM som standard.

De nye enhetene tilbyr også kostnadseffektiv fargeutskrift, takket være utskriftsteknologi arvet fra den vellykkede imageRUNNER ADVANCE C250/ 350-serien. Dette er første gang Canon bruker separat toner- og trommelteknologi på en A4 imageRUNNER fargeserie for å redusere avfall og oppnå høyere utskriftseffektivitet.

imageRUNNER C1300-serien er utformet for hektiske arbeidsstasjoner og kontorer med utskriftsvolumer på 1000 - 6000 sider per måned, støtter servicekontrakter basert på “klikk”, og tilbyr dermed signifikant lavere driftskostnader og totale eierskapskostnader enn forgjengeren, imageRUNNER C1028-serien.

imageRUNNER C1225iF er utviklet for lavere utskriftsvolumer, 1000 sider eller mindre per måned, er enkel å installere i tillegg til å gi utmerket verdi for pengene, med opptil 12 måneders fargetoner inkludert som standard.

Imponerende dokumenthåndtering og utskrift

De nye enhetene er spesielt utviklet for pålitelig utskrift, av høy kvalitet. Nytt og unikt for Canons nyeste imageRUNNER-enheter er “V2 - Vivid og Vibrant”-teknologi, som produserer forretningsdokumenter med profesjonelt utseende i farge, for større innvirkning som hjelper bedriftene med å skille seg ut fra konkurrentene.

Med et robust design, i stand til å håndtere maksimal kapasitet på opptil 50 000 sider, produserer de nye modellene imponerende fargeutskrifter i høy kvalitet. imageRUNNER C1225iF og C1325iF leverer hastigheter på opptil 25 spm, mens imageRUNNER C1335iF produserer utskrifter på opptil 35 spm.

De nye skriverne er også de første imageRUNNER-enhetene som støtter Mopria mobil utskriftsstandard, og leveres med omfattende tilkoblingsmuligheter for mobilt arbeid; fra AirPrint™, utskrift og skanning fra USB minnepenn, til Canons egne apps for mobil utskrift og skanning. Mulighet til å skanne direkte til en rekke lokasjoner og i en rekke filformater, inkludert søkbare og kompakte PDF-er, gir en uanstrengt arbeidsflyt for skanning.

Sikrer konfidensiell informasjon

For å hjelpe virksomheter redusere utskriftsrisiko relatert til datasikkerhet, har de nye enhetene også sikker utskrift, iPSec, avdelings-ID og autorisert sending som standard. Det er i tillegg lagt til alternativer for kryptering av PDF-dokumenter, for å ytterligere sikre skannede data. For større flåter og virksomheter, tilbyr imageRUNNER C1300-serien integrert kompatibilitet med industriens ledende løsning for dokument- og utskriftshåndtering – uniFLOW, som gir «My Print Anywhere» sikker håndtering, samt støtte for kortleser.

Effektiv håndtering og kontroll

For første gang tilbyr en imageRUNNER-serie forbedrede administrasjonsfunksjoner arvet fra Canons imageRUNNER ADVANCE-plattformen, noe som gjør enhetene velegnet for flåtedistribusjon. imageRUNNER C1300-serien inkluderer ekstern, gruppevis konfigurasjon og firmware oppdateringsmuligheter, eksterne servicefunksjoner for tonerhåndtering og bestilling, i tillegg til ekstern diagnostisering og telleverksavlesning, noe som minimerer back-office-oppgaver hos kundene. imageRUNNER C1300-serien inkluderer også integrert kompatibilitet med programvaren uniFLOW, for mulighet til å sentralt håndtere hele flåten, i tillegg til å gjenopprette, fordele og kontrollere utskriftskostnader.

På tvers av alle de nye enhetene, sikrer forbedret støtte av en rekke standarder innen IT-industrien for sømløs integrering med eksisterende IT-miljøer. Samtidig tillater funksjonalitet ved avdelings-ID, som leverer grunnleggende utskriftskontroll, for restriksjoner for bruk av farge for visse brukere, noe som hjelper kontorer med kontroll av kostnader.

Ledende miljøprestasjoner

Canons nyeste multifunksjonelle skrivere er “Energy Star” -sertifiserte med klasseledende TEC-vurderinger, med forbrukstall for strømforbruk mindre enn én watt i hvilemodus. I tillegg våkner enhetene raskt fra hvilemodus med Canons on-demand fikseringsteknologi, og sikrer den perfekte kombinasjon av produktivitet og miljøprestasjoner.

imageRUNNER C1225iF, C1325iF og C1335iF er tilgjengelig i hele Europa i mars 2015.

imageRUNNER C1325iF og C1335iF - nøkkelfunksjoner:

Effektiv A4-utskrift i farger, opptil 25/35 spm (C1325iF/C1335iF)

Utskrift, kopiering, faks, skanning og sendingsfunksjoner som standard

8,9 cm berøringsskjerm i farge

Kapasitet på opptil 2 300 ark og 2-sidig utskrift og skanning

“V2 - Vivid and Vibrant” bildeteknologi

40 000/ 50 000 sider maks. driftssyklus (C1325iF/C1335iF)

Støtter mobilt arbeid, inkludert Mopria og Apple® AirPrint™ standard

Funksjoner for ekstern og sentralisert enhetsstyring

Integrert uniFLOW utskriftshåndteringsfunksjoner

PCL og Genuine Adobe® PostScript 3TM som standard

Klasseledende energieffektivitet

imageRUNNER C1225iF - nøkkelfunksjoner:

    Effektiv A4-utskrift i farger, opptil 25 spm

    Utskrift, kopiering, faks, skanning og sendingsfunksjoner som standard

    8,9 cm berøringsskjerm i farge

    Kapasitet på opptil 1 200 ark og 2-sidig utskrift og skanning

    “V2 - Vivid and Vibrant” bildeteknologi

    40 000 sider maks. driftssyklus

    Støtter mobilt arbeid, inkludert Mopria og Apple® AirPrint™ standard

    “Out of the box”-løsning som er enkel å installere. Ett års produsentgaranti

    Full toner inkludert som standard, og gir opptil 12 måneders fargeutskrift1

    PCL og Genuine Adobe® PostScript 3TM som standard

    Klasseledende energieffektivitet

Powered by Labrador CMS