Canon C250i, C350i og C351iF

Pressemelding fra Canon 5. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye A4-fargeskrivere fra Canon gir effektiv dokumentbehandling og kontroll

Canon utvider i dag den populære imageRUNNER ADVANCE-serien med lanseringen av tre nye, kompakte multifunksjonsprodukter (MFP-er) med fargeutskrift i A4-format. De nye imageRUNNER ADVANCE-modellene C250i, C350i og C351iF er først ute med å tilby Canons prisbelønte og effektive dokumentstyring i kompakte A4-fargeskrivere. 

Med de nye, kompakte modellene kan Canon nå tilby et komplett og enhetlig utvalg av A4 og A3 skrivere som gir effektiv skanning og utskrift av dokumenter tilpasset alle typer miljøer. Magnus Blegen, markedssjef i Canon, mener de nye A4 fargeskriverne utgjør et godt alternativ der kunden trenger en kompakt MFP, eller der utskriftsvolumet pr enhet er begrenset. Eksempler kan være filialkontorer, små bedrifter med lite kontorareal eller kontorlandskap med en blanding av små og store MFP-er.

- Disse kundene har det samme ønsket om lavere driftskostnader og gode arbeids- og dokumentprosesser som større arbeidsmiljø. Det får de nå også ved valg av Canons nye A4 fargeskrivere, sier han.

Smartere dokumenthåndtering

De nye multifunksjonelle A4-fargeskriverne byr på den samme brukeropplevelsen som kjennetegner samtlige produkter i imageRUNNER ADVANCE-serien, noe som vil si at kundene får høy brukervennlighet og avanserte og effektiv dokumenthåndtering.

Takket være Canons prisbelønte programvare, har de nye enhetene rask og avansert utskriftsstyring og skanning. Støtte for mobilt arbeid bidrar til å sikre organisasjonens investeringer for fremtiden og hjelper kundene med å opprettholde produktiviteten når de arbeider med digitale og papirbaserte dokumenter.

Forbedret kostnadskontroll og sikkerhet

De nye enhetene har skalerbare funksjoner for sikkerhet og kostnadskontroll som dekker behovet i alle typer organisasjoner. Her finner du alt fra standardfunksjoner til avanserte tjenester som gir mindre organisasjoner rapportering og tilgangskontroll uten behov for en egen server. Større miljøer kan få sentralisert og komplett utskriftsstyring og kontroll via Canons uniFLOW-plattform.

Effektiv administrasjon og integrasjon

Den brukervennlige betjeningen i hele imageRUNNER ADVANCE-serien gjør det enkelt å administrere, konfigurere og betjene enhetene. Legg til muligheten til å fjernoppgradere og fjerndiagnostisere MFP-ene, og organisasjoner kan redusere nedetiden og forbedre produktiviteten.

Ledende miljøytelse

Som den prisbelønte A3 imageRUNNER ADVANCE-serien er de nye modellene Energy Star-sertifiserte og bruker under én watt i dvalemodus, noe som er blant det laveste i kontormaskinklassen. 

imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i og C351iF kommer for salg i juni 2014.

Nøkkelfunksjoner for imageRUNNER ADVANCE C250/C350-serien:

·  Effektiv A4-utskrift i farger med 25 / 35 sider/min (C250i / C350i og C351iF)

·  Kompakt design

·  7-tommers SVGA-berøringsskjerm som kan tilpasses og vippes

·  Papirkapasitet på opptil 2 300 ark

·  Avanserte funksjoner for skanning, kostnadskontroll og integrering

·  Avanserte sikkerhetsvalg

·  Klasseledende energieffektivitet

·  Innebygd støtte for Adobe Postscript

Powered by Labrador CMS