Canon i-SENSYS LBP6680x og i-SENSYS LBP6670dn

Pressemelding fra Canon 6. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon utvider sin nye generasjon av smarte laserskrivere

Canon utvider sin serie smarte laserskrivere med lanseringen av i-SENSYS LBP6680x og i-SENSYS LBP6670dn. De nye sort/hvit, enkeltfunksjonsskriverne kan enkelt integreres i en organisasjons skriverflåte og være del av et balansert bruk av skriver- og bildeteknologi.

Lars-Petter Pedersen, Produktsjef for kontorløsninger i Canon Norge sier, «Ingen virksomheter har identiske behov når det kommer til skriver- og bildeteknologi. Behovene kan til og med variere mellom avdelinger, funksjoner og roller. En balansert anvendelse er den mest effektive måten å adressere en organisasjons fangst- og utkjøringsbehov. Vår nye generasjon av smarte laserskrivere spiller en sentral rolle i vår evne til å tilby en balansert skriverløsning som kan passe til enhver bedrift.»

Som etterfølger til den vellykkede lanseringen av den nye generasjonen laserskrivere med fargelaser i-Sensys LBP7680Cx og LBP7660Cdn i 2011, har Canon utviklet den nye sort/hvit i-Sensys LBP6600-serien. Med tilsvarende arkitektur som Canons imageRUNNER ADVANCE-plattform, har i-Sensys LBP6680x og LBP6670dn mange av de samme funksjonene, som for eksempel støtte for Adobe PostScript.

Kompatibilitet med uniFLOW, bransjens første helhetlige plattform for håndtering av utskrifts- og skanneprosesser, gjør det mulig for bedrifter å håndtere sine utskriftsprosesser på en effektiv måte. Utskriftskostnader kan kontrolleres og håndteres gjennom egne løsninger, noe som innebefatter utskriftsregnskap.

Avansert integrasjon med LBP6680x

Avansert integrasjon gjøres mulig gjennom innebygget MEAP-teknologi på i-SENSYS LBP6680x. Forbedrede sikkerhetsegenskaper som sikker henting, brukerverifisering ved enheten og jobbselektering tilbyr kontrollert tilgang til sensitive dokumenter og informasjon.

Funksjonalitet på høyt nivå med i-SENSYS LBP6680x og LBP6670dn

i-SENSYS LBP6680x og LBP6670dn gir utskriftsfunksjonalitet av høyt nivå også til mindre arbeidsgrupper og bedrifter som en enkeltstående skrivebordsenhet.

De nye skriverne gjør det mulig for ansatte å arbeide mer effektivt, med utskriftshastigheter på 33 sider per minutt (ppm), mulighet for dobbeltsidig utskrift, og en rask og enkel måte å navigere på det femlinjede LCD betjeningspanelet. Enhetene har også mulighet for høykvalitetsutskrifter, med en oppløsning på 1200x1200 dpi.

Virksomheter vil også dra nytten av redusert nedetid hos skriveren. Effektiv enhetshåndtering gjennom e-Maitenance gjør det mulig for fjernstyrt service av enheter. Slik kan også beholdningen av forbruksartikler overvåkes slik at man aldri går tom for toner eller papir.

For å sikre et minimalt energiforbruk, er både LBP6680x og LBP6670dn utformet med hensyn til miljøet. Enhetene har derfor automatisk avstengning, mulighet for dobbeltsidig utskrift som standard og klasseledende lavenergiforbruk med 13 kWt/uke.

Lars-Petter Pedersen fortsetter, «Med de to nye LBP i-SENSYS-modellene tilbyr Canon nå både sort/hvit- og fargelaserskrivere med sikkerhet, kostnadskontroll og løsninger for enhetshåndtering som er tilsvarende det som finnes på den vellykkede imageRUNNER ADVANCE-plattformen. Vi tilbyr avanserte utskriftsløsninger for virksomheter av enhver størrelse; enten om du er en IT-sjef på jakt etter en integrert og balansert løsning eller er en mindre virksomhet med et ønske om funksjonalitet på høyt nivå i en enkelt enhet.»

i-SENSYS FAX-L150 og FAX-L170

I tillegg til de nye i-SENSYS LBP-enhetene, kunngjør Canon også lanseringen av to nye sort/hvit i-SENSYS faksenheter, nemlig FAX-L150 og FAX-L170. FAX-L170 har et innebygget telefonrør, og begge modeller inkluderer en femlinjet LCD-skjerm, kompakt størrelse, lavere strømforbruk og UHQ bildeprosessering. De nye faksenhetene er ideelle for virksomheter der faks er kritisk for forretningsprosessene og for småbedrifter som trenger en kombinasjon av faks- og utskriftsfunksjonalitet.

Den nye i-SENSYS LBP6600-serien vil være tilgjengelig fra 1. mai.

i-SENSYS FAX-L150 og FAX-L170 vil være tilgjengelige fra 2. april.

Powered by Labrador CMS