Canon imageFORMULA DR-C130

Pressemelding fra Canon 2. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skrivebordskanner for bearbeiding av dokumenter til digital arbeidsflyt og nettsky.

Canon lanserte i dag imageFORMULA DR-C130, en allsidig og kompakt skrivebordskanner som leveres utstyrt med profesjonell skanner-programvare for høykvalitets dokumenthåndtering.

Som seneste tilskudd til Canons portefølje med skrivebordskannere, er imageFORMULA DR-C130 enkel og pålitelig i bruk. Skanneren har også en allsidig programvarepakke, sømløse tilkoblingsmuligheter til nettsky og en skannehastighet på opptil 30ppm/60ipm.

Markedssjef for kontorprodukter i Canon, Magnus Blegen, kommenterer, «Vi ser et økende behov for desentralisert fangst og prosessering av dokumenter. Spesielt på avdelingskontorer og på tvers av avdelinger og team. Virksomheter innen forsikring, finans, helse, transport og offentlig sektor opplever økt behov for kompakte og brukervennlige skannere som forbedrer måten de fanger og deler informasjon digitalt. Den nye imageFORMULA DR-C130 har blitt utviklet spesielt for slike travle og papirintensive miljøer»

Den nye skrivebordskanneren er veldig enkel å bruke, og med en full pakke med profesjonell programvare gjøres skanning og bearbeiding av dokumenter vesentlig mer effektivt. Programvarepakken består av CaptureOnTouch, CapturePerfect, eCopy PDF Pro Office, BizCard, PaperPort, OmniPage og Kofax VRS. Plugins for tilkobling til nettsky følger også med og er integrert i skanneren. Med Microsoft SharePoint, Evernote og Google Docs kan du enkelt og umiddelbart prosessere dokumenter til nettsky og ha tilgang fra hvor som helst. Skanneren er åpen for installasjon av runtime-kontroller som støtter direktekommunikasjon med EMC Captiva Cloud Toolkit1. Slik kan programvareutviklere lage webbaserte applikasjoner til skanneren.

Skanneren legger til rette for presis og nøyaktig dokumentfangst ved hjelp av et flertall avanserte funksjoner: automatisk fargedeteksjon, gjenkjenning av tekstorientering og «multistream»-prosessering som muliggjør doble utgående arbeidsflyter for økt effektivitet og besparing.

Med den robuste materen kan skanneren bearbeide partier med forskjellige dokumenttyper, med alt fra tykke dokumenter som laminerte kort/id-kort til lange dokumenter som er opptil tre meter lange. Enheten kommer med ultrasonisk gjenkjenning av dobbelmating som forsikrer at alle dokumenter i et parti blir prosessert. Funksjonen kan også med et tastetrykk frigjøres og slik spare tid der dobbelmating er intensjonelt, for eksempel ved skanning av en konvolutt med en huskelapp klebet på.

imageFORMULA DR-C130 vil være tilgjengelig i hele Europa via alle av Canons salgskontorer og utvalgte distribusjonspartnere fra primo juli 2012.

1 EMC Captiva Cloud Toolkit er tilgjengelig separat fra EMC.

Powered by Labrador CMS