Canon imageFORMULA DR-G1100 and DR-G1130

Pressemelding fra Canon 9. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canons to nye produksjonsskannere gjør bedrifter mer effektive

Canon lanserer i dag to raske A3-produksjonsskannere som gjør det mulig for organisasjoner å bearbeide dokumenter i store volum på en effektiv og pålitelig måte. De nye imageFORMULA DR-G1100 og DR-G1130 er spesielt egnet for sentraliserte skanneoppgaver, som i digitale postmottak i store organisasjoner og hos spesialiserte tilbydere av skannetjenester. De vil også appellere til organisasjoner innen finansielle tjenester, juridisk eller helsesektor, som gjerne har behov for å fange og konvertere dokumenter i store volum for digital prosessering og arkivering.

De kompakte produksjonsskannerne imageFORMULA DR-G1100 og DR-G1130 lanseres som etterfølgerne til Canons markedsledende skannere imageFORMULA DR-6050C, DR-7550C and DR-9050C1. De nye imageFORMULA DR-G1100 og DR-G1130 øker produktiviteten betraktelig til henholdsvis 200ipm og 260ipm. Begge skannerne har også en dokumentmater som holder 500 dokumenter, noe som gjør det enklere å få unna store jobber i én enkelt operasjon. imageFORMULA DR-G1100 og DR-G1130 er robust utformet og har ekstra holdbare materuller. Modellen er dermed tilpasset en daglig arbeidsøkt på henholdsvis 25000 og 30000 skanninger. Ytelsen støttes videre av en prosesseringschip som opprettholder full skannehastighet selv om man har valgt flere funksjoner for bildebehandling.

På grunn av den nye flate matebanen, kan brukere være trygg på at skannerne tar i mot en mengde forskjellige dokumenttyper. Brukere kan skanne svært tynne papirer (20gsm) til tykke kort (225gsm), og ved hjelp av folio-modusen kan man også skanne A1-dokumenter. Den robuste matemekanismen kan stilles inn på tre forskjellige moduser som gjør at bunkeskanning av forskjellige dokumenttyper flyter jevnt. For økt pålitelighet, har skannerne også sensorer som gjenkjenner stifter og sørger for at dokumentene ikke skades. Modusen for kontinuerlig manuell mating sørger for en jevn, produktiv innskanning av uhåndterlige dokumenter.

Evy Roen, produktansvarlig for skanneløsninger i Canon Norge, forteller, «Bedrifter er stadig på utkikk etter å kutte kostnader og bli mer effektive. En strømlinjeformet bearbeiding og distribuering av informasjon ved å konvertere papirdokumenter til digitale filer, forblir i så måte et svært viktig fokus. Det er derfor mange organisasjoner som må håndtere store mengder papirbasert informasjon setter opp «digitale postmottak» der dokumenter kan skannes og prosesseres mer effektivt. Rask og pålitelig skanning er kritisk for slike krevende miljøer. Våre to nye høykvalitets produksjonsskannere, som erstatter de populære imageFORMULA DR-6050C, DR-7550C and DR-9050C, møter dette nye behovet med forbedret hastighet, papirmating og arbeidskapasitet.»

Utformet for brukeren, har skannerne frontmating og u-formet papirbane som gjør det enkelt å skanne mens man sitter. Kombinert med plasseringen av kontrollpanelet, gjør den ergonomiske utformingen det mulig å legge i, mate og løfte ut dokumenter mens man sitter, noe som reduserer slit for medarbeideren og øker produktiviteten.

imageFORMULA DR-G1100 and DR-G1130 tilbyr flere muligheter for bildebehandling, deriblant karakterfremheving for bedre OCR-gjenkjenning og «multistream» med prosessering av doble utgående formater. Skannerne har også en rekke funksjoner, inkludert etterprinter, strekkode-modul og patchkode-dekoder for ekstra kontroll og automatisering.

Funksjonaliteten på begge skannerne kan bygges på ytterligere ved tilknytning til Canons imageFORMULA Flatbed Scanner 201 eller 101 til skanning av innbundne materialer og bøker i A3- eller A4-format.

imageFORMULA DR-G1100 and DR-G1130 blir tilgjengelig via alle av Canons salgskontorer og utvalgte distribusjonspartnere på tvers av Europa fra januar 2013.

1 I Vest-Europa, sto Canon ifølge InfoSource High Speed Scanner Market Report (ISIS Data)  for 40 % av totalt salg av skannere i segmentet  ‘Low Volume Production’ i 2011.

Powered by Labrador CMS