Canon imageFORMULA ScanFront 300e og 300eP

Pressemelding fra Canon 11. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Effektiv integrering av forretningsapplikasjoner med Canons nye nettverksskannere

Canon lanserte i dag de to ultrakompakte nettverksskannerne imageFORMULA ScanFront 300e og 300eP. Skannerne benytter seg av eCopy Sharescan-programvare som gir avanserte bearbeidingsmuligheter av dokumenter. Ved hjelp av optisk karaktergjenkjenning (OCR), kan data trekkes ut av dokumentet idet det skannes. Slik kan dokumentet umiddelbart valideres og integreres i eksisterende forretningsapplikasjoner. eCopy ShareScan gjør det også mulig for enkel videredistribuering av redigerbare dokumenter til programmer som MS Word, Excel, informasjonssystemer som Sharepoint, OpenText DM, EMC Documentum og iManage Worksite.

Lanseringen av de kompakte ScanFront 300e og 300eP utvider Canons portefølje av populære ScanFront-nettverksskannere, med et brukervennlig grensesnitt, pålitelig dokumenthåndtering og høy sikkerhet. De nye modellene kan styres og administreres sentralt via nettverk slik at IT-kostnader og tidsbruk reduseres.

Skannerne egner seg som fellesenheter i kontorgrupper, ved kundemottak eller avdelingskontorer. Begge modellene har en intuitiv løsning for informasjonsfangst og gir bedrifter muligheten for umiddelbar integrering med forskjellige forretningsapplikasjoner. Dette sørger for effektiv arbeidsflyt og kan være spesielt nyttig innen detaljhandel, finans, helse og telekommunikasjon.

Magnus Blegen, markedssjef i Canon, kommenterer; «Flaskehalsen befinner seg ofte der dokumenter kommer til bedrifter og bearbeides manuelt. Forsinkelsene og feilene kan imidlertid unngås. Kombinasjonen av eCopy ShareScan-løsningen og våre ScanFront-nettverksskannere gjør det mulig for bedrifter å administrere sine dokumenter på en dynamisk måte og fjerne disse hindringene. Ved hjelp av OCR og verifisering av date ved skanning, får organisasjoner strømlinjeformede prosesser og en forbedret, mer effektiv ivaretakelse av kunder.»

ScanFront 300e og 300eP har en ultrakompakt, stilig design som står fint på kontorer med begrenset plass. Den robuste matemekanismen og gjennomgående papirbanen gjør det mulig å skanne forskjellige dokumenttyper og papirtykkelser samtidig på en pålitelig måte. Med en innmatingskapasitet på 50 ark, kan man skanne opptil 27 ppm1, og den intuitive 8,4” fargeberøringsskjermen gjør navigering effektivt mellom menyer. I tillegg er ScanFront 300eP utstyrt med «Ultrasonic Double Feed Detection», noe som sikrer jevn skanning av alle dokumenter. Skanneren har også en sensor for fingeravtrykk som sørger for brukerautentisering.

ScanFront 300e/300eP kan styres fra eCopy Sharescan Manager på det samme nettverket som andre eCopy-klargjorte enheter, deriblant Canons unike USB-skannere og multifunksjonsenheter. “Canon ser helhetlig på en virksomhets dokumenthåndtering. Vår brede portefølje innen informasjonsfangst gjør det mulig for bedrifter eller enkeltmedarbeidere i bedrifter å velge den mest egnete enheten for sitt behov; dette kan være en skanner eller en multifunksjonsenhet. Det viktige er at disse fungerer godt sammen og at grensesnittet og brukeropplevelsen er lik», fortsetter Blegen.

«Segmentet for nettverksskannere forventes å være det raskest voksende segmentet i høyhastighets skanner-markedet, med 27,5 % CAGR mellom 2011 og 20152. Canon var markedsleder i antall enheter solgt av nettverksskannere i Vest-Europa i 20113. Med de nye ScanFront 300e/300eP-modellene fortsetter vi å tilfredsstille den økende etterspørselen i dette markedet.»

eCopy ShareScan er bygget på en utvidbar plattform som gjør det mulig for partnere og kunder å bygge videre på funksjonaliteten til eCopy med tillegget av «Business Application Connectors» og «Document Process Extenders». Slik kan man sende dokumenter fra nettverksskannere direkte til forretningsprogrammer og ERP-systemer. eCopy ShareScan SDK er også tilgjengelig for programvareutviklere og systemintegratører som ønsker tilpassede og integrerte, avanserte løsninger for dokumentarbeidsflyt.

ScanFront 300e/300eP vil være tilgengelig fra alle Canons salgskontorer og utvalgte partnere fra primo juni 2012. Programvarepakkene eCopy ShareScan vil også være tilgjengelig utenom skannerenhetene.

1 Skannehastigheten til ScanFront 300eP ved skanning av A4-portrett, simplex, A4 200dpi. Den faktiske skannehastigheten kan variere etter dataoverføringstid og systemkonfigruasjon.

2 Ifølge InfoSource, Digest Report April 2012

3 Ifølge InfoSource High Speed Scanner ISIS Data 2011 for skannere med “nettverk” grensesnittskonfigurasjon.

Powered by Labrador CMS