Canon imageFORMULA ScanFront 330

Pressemelding fra Canon 2. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer brukervennlig nettverksskanner med avanserte tilkoblingsmuligheter

Canon lanserer i dag imageFORMULA ScanFront 330, en kompakt og intuitiv nettverksskanner for rask, enkel og sikker dokumentskanning og -behandling. Skanneren passer både til mindre skannejobber og til datafangst i større avdelinger, avdelingskontorer og kundeserviceavdelinger. Den nye modellen bidrar til effektiv informasjonsdeling og -behandling, noe som gir økt produktivitet og reduserte IT-kostnader.

ScanFront 330 tar over etter Canons markedsledende imageFORMULA ScanFront 300- og 300P-modeller og leveres med flere fleksible og tidsbesparende funksjoner. Du kan enkelt skanne direkte til nettverksmapper, e-post, FTP, faks, utskrift og USB-minnepinne. Du kan også konfigurere skannejobber slik at det du skanner sendes til flere lokasjoner samtidig. Med den nye "email-me"-funksjonen kan du raskt skanne og sende dokumenter til deg selv, mens du med den nye "ad-hoc fax"-funksjonen enkelt kan skanne direkte til et faksnummer.

imageFORMULA ScanFront 330 skanner opptil 60 bilder i minuttet. Skanneren er utstyrt med en nyutviklet matemekanisme som gir pålitelig mating når du skanner bunker med blandede dokumenter. Takket være den rette papirbanen kan imageFORMULA ScanFront 330 skanne en rekke ulike dokumenttyper; tynn og tykk kartong, ID-kort, dokumenter i A3-format (ved hjelp av folio-modus) og dokumenter som er opptil 1 meter lange. Skanneren har også ultrasonisk sensor som oppdager dobbeltmating, slik at alle dokumenter skannes.

Det finnes også en ny nettbasert programutviklingspakke (SDK) som gjør det enkelt for utviklere og programmerere å lage skreddersydde "skanne-applikasjoner". Skanneren støtter overføring av metadata i CSV- eller XML-format med bildefilen, og dette kan man dra nytte av under utviklingen av nye og effektive rutiner for integrering av data i eksisterende dokumentstyringsprosesser.

imageFORMULA ScanFront 330 er utstyrt med et utvalg avanserte sikkerhetsfunksjoner, inkludert sikker enhetstilgang, mulighet til å begrense brukertilgangen og dokumentkryptering med passord. Skanneren støtter også LDAPS-kommunikasjon (LDAP over SSL) som krypterer data som sendes mellom LDAP-klienten og LDAP-serveren, noe som øker sikkerheten ytterligere.

Evy Roen, Produktansvarlig for skanneløsninger i Canon Norge, sier: – I vår Office Insights-rapport for 2013 sa to tredjedeler av deltakerne at de ønsket seg bedre dokumentsikkerhet og automatisk skanning og behandling av skannede dokumenter. Mer enn halvparten ville ha mulighet til å tilpasse funksjonene på kontorutstyret de bruker.[1] Vår nye imageFORMULA ScanFront 330 imøtekommer disse ønskene med en rekke sikkerhetsfunksjoner og funksjoner som gjør det mulig for organisasjonene å forbedre rutinene for skanning og integrering av dokumentbasert informasjon i eksisterende arbeidsflyter.

Roen sier videre at: – Måten vi jobber på, endres i rekordfart, spesielt innen sektorer som finans, helse og detaljhandel. I fremtiden vil mennesker, teknologi og informasjon være enda tetter sammenvevd. Her spiller nettverksskanner en sentral rolle og bidrar til enklere teamsamarbeid, reduserte kostnader og bedre kundeservice.

Canons nye nettverksskanner gir også enklere og raskere administrasjon som kan hjelpe bedrifter med å redusere IT-utgiftene. Alle oppdateringer eller konfigurasjoner kan utføres via en enkel nettleser eller på tvers av flere enheter samtidig ved hjelp ScanFront Administration Tool. Enheten kan integreres direkte i nettverket eller kjøre som frittstående skanner uten behov for ekstra maskinvare eller serverprogramvare.

Nye imageFORMULA ScanFront 330 vil være tilgjengelig hos Canons salgskontor og utvalgte distribusjonspartnere fra begynnelsen av september 2013.

[1]  Office Insights-rapporten er et resultat av en uavhengig trendstudie innen kontorteknologi utført i 18 europeiske land på vegne av Canon Europe. Studien bestod av en nettbasert spørreundersøkelse blant 1 671 ansatte, inkludert 300 beslutningstakere fra diverse markedssektorer. I tillegg ble det utført 60 dybdeintervjuer per telefon med et utvalg sluttbrukere fra 12 land. Du finner mer informasjon på www.canon-europe.com/officeinsights

Powered by Labrador CMS