Canon imageFORMULA ScanFront 400

Pressemelding fra Canon 19. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer imageFORMULA ScanFront 400 – nettverksskanner med høy ytelse for rask dokumentskanning

Canon Europa, verdensledende leverandør av bildeløsninger, lanserer i dag imageFORMULA ScanFront 400, en ny frittstående nettverksskanner med høy ytelse som er spesialutviklet for skanning av et bredt spekter av dokumenter for rask integrering i bedriftens arbeidsflyt.

Høy hastighet og kvalitet overalt

imageFORMULA ScanFront 400 tilbyr rask og fleksibel skanning av en rekke ulike dokumenter, inkludert A4, A5, visittkort og pass. Skanneren er utstyrt med ultrasonisk registrering av dobbeltmating med funksjon for å løse ut dobbeltmatede ark og skanne dem på nytt, slik at du er sikret enkel skanning av konvolutter, hefter og brettede dokumenter.

Den elegante og kompakte skrivebordsdesignen gjør at skanneren passer utmerket i en rekke ulike arbeidsmiljøer – fra delt enhet på administrasjons- eller personalavdelingen til skanning i kundeserviceskranken i butikker eller banker.

Med hurtig skannehastighet på opptil 45 sider i minuttet og pålitelig 60-arks matemekanisme med en kapasitet på opptil 6 000 sider per dag holder imageFORMULA ScanFront 400 tritt med oppgavene i travle arbeidsmiljøer.

Moderne skannearbeidsflyter

Med imageFORMULA ScanFront 400 oppretter og sender du pålitelige skanninger raskere og enklere enn noensinne takket være et Linux-basert brukervennlig brukergrensesnitt og en lyssterk, responsiv berøringsskjerm på 10,1 tommer. Skanneren kan enkelt kobles til et nettverk for sikker skanning til e-post, nettverksmapper, FTP, USB, faks eller direkte til en skriver med noen få enkle trinn – uten behov for PC eller ekstra programvare.

Daglige oppgaver kan optimaliseres ytterligere takket være tilpassbare taster som kan tilordnes bestemte brukere og brukes til å lagre ofte brukte funksjoner og skannemål for feilfri betjening med ett enkelt tastetrykk.

Sikkerhet og integrering

Den nye enheten bygger på Canons imponerende utvalg av sikkerhetsfunksjoner. I tillegg til unike brukertillatelser finnes det sikkerhetsfunksjoner både på enhets- og dokumentnivå. Disse omfatter sikker pålogging med passord ved hjelp av Active Directory eller LDAP-katalog og sikker filsending ved hjelp av FTPS/SMTPS- og SFTP-protokoller.

Det er mulig å opprette egendefinerte indeksfiler med metadata og sende dem med hver skannejobb, noe som gir enkel dokumentklassifisering og integrering av skannede dokumenter i eksisterende administrasjonssystemer og arbeidsflyter. Det finnes også en programutviklingspakke (SDK) for webapplikasjoner for systemintegratorer som gir virksomheter muligheten til å integrere egne tilpasninger eller utvikle skreddersydde applikasjoner.

Tim Brosnihan, European Product Marketing Manager hos Canon Europa, sier: “Den nye imageFORMULA ScanFront 400-skanneren er laget for moderne arbeidsplasser. Brukervennligheten og den avanserte funksjonaliteten gir brukerne pålitelig og fleksibel skanning av høy kvalitet. Nettverksskannerens kompakte størrelse gjør den enkel å plassere slik at bedrifter nå kan få en kraftig og sentralt administrert skanneløsning der kundene er, og samtidig slippe utgifter til ekstra PC-er, lisenser og vedlikehold.”

imageFORMULA ScanFront 400 er tilgjengelig hos alle Canons salgskontor og utvalgte forhandlere i Europa fra slutten av oktober.

Powered by Labrador CMS