Canon imageFORMULA

Pressemelding fra Canon 14. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon oppdaterer sin skannerportefølje for enklere digitalisering av dokumenter

Canon styrker i dag sin skannerportefølje med brukerorienterte oppdateringer av fire av sine populære mobile og stasjonære enheter. imageFORMULA P-215II, DR-C225, DR-C225W og DR-M160II gjør organisasjoner i stand til å digitalisere sine dokumenter mer effektivt, takket være forbedret papirhåndtering, bildebehandling, tilkobling til nettsky og en enklere skanneopplevelse.

- imageFORMULA P-215II mobil skanner:P-215II erstatter P-215 og tilbyr reisende, små kontorer og hjemmebrukere førsteklasses skanneproduktivitet. Med USB-drevne hastigheter på opptil 30ipm og en 20-siders ADF, kan brukere skanne dokumenter effektivt – på kontoret, hjemme eller på farten. Den nye P-215II inkluderer den nye versjonen av CaptureOnTouch og CaptureOnTouch Lite, og oppdaterte versjoner av BizCard (Windows og Mac), PaperPort (Windows) og PageManager (Mac). Nye og forbedrede bildebehandlingsfunksjoner, slik som skyggebeskjæring, fotomodus og forskyvningskorrigering, hjelper brukere å oppnå bedre skanneresultater.

- imageFORMULA DR-C225 og DR-C225W skrivebordskannere for arbeidsgrupper:DR-C225 og DR-C225W erstatter DR-C125 og DR-C125W, og hjelper organisasjoner å spare verdifull skrivebordplass, takket være deres unike vertikale J-bane matedesign, som gjør det mulig å plassere skannerne på selv de minste skrivebord. Dette er spesielt nyttig for bransjer med direkte kundedialog, slik som detaljhandel, bank, eller i resepsjonsområder. Den WiFi-aktiverte DR-C225W tilbyr nå forbedrede trådløse hastigheter for skanning til mobile enheter og datamaskiner, opptil 50ipm, noe som sikrer at produktivitetsnivået kan holdes høyt uavhengig av skannemodus. DR-C225 og DR-C225W støtter både Windows og Mac, og leveres med de siste versjonene av CaptureOnTouch, BizCard, OmniPage, PaperPort og PageManager eCopyPDF Pro.

- imageFORMULA DR-M160II avdelingsskanner:DR-M160II erstatter DR-M160, og tilbyr økt produktivitet takket være sin forbedrede 300dpi fargeskannerhastighet på opptil 100ipm. DR-M160II innehar den samme robuste matemekanismen som forgjengeren, slik at organisasjoner kan skanne opptil 7 000 dokumenter per dag.  DR-M160II leveres med en lang rekke nye bildebehandlingsfunksjoner som forbedrer skanneopplevelsen. Blant annet blank side separasjon, forskyvningskorrigering etter innhold og tegn, samt en valgfri strekkodemodul. I tillegg er enheten nå fullt kompatibel med Mac, noe som gir Mac-brukere effektiv og pålitelig høyhastighetsskanning.

- CaptureOnTouch (Versjon 3):Den nyeste versjonen av CaptureOnTouch, som kommer med nye imageFORMULA P-215II, DR-C225, og DR-C225W, er fullstendig redesignet for å gjøre skanningen mer intuitiv og effektiv. Det nye ikonbaserte grensesnittet gjør det mulig for brukerne å fullføre en enkel tre-stegs skanneprosess for oppgaver ad hoc, eller skanne avanserte rutinejobber mer nøyaktig og på en enklere måte. Brukere kan også gjøre endringer i bildebehandling direkte etter skanning, slik at re-skanninger elimineres. Versjon 3 tilbyr i tillegg et bredere utvalg av tilkoblinger for skann-til-nettsky med plug-in til DropBox, SugarSync, og OneDrive. Den gjør det også mulig for brukere å skanne samtidig til flere destinasjoner.

- CaptureOnTouch Lite (Versjon 3):Den nyeste versjonen av programvaren CaptureOnTouch Lite er integrert i den nye mobile skanneren imageFORMULA P-215II og åpnes automatisk når enheten kobles til en datamaskin via USB – uten å måtte installere ekstra programvare eller drivere. CaptureOnTouch Light har et lignende brukervennlig ikonbasert grensesnitt som fullversjon, og tilbyr en enkel tre-stegs skanneprosess for oppgaver ad hoc. Det inkluderer optisk tegngjenkjenning (OCR) og tilkobling til ulike nettsky-baserte applikasjoner.

Evy Roen, Produktansvarlig for skanneløsninger i Canon Norge, uttaler: –Bildeinnovasjon ligger i vårt DNA og vi jobber kontinuerlig mot å skape overbevisende produkter og løsninger gjennom unike teknologier, for å hjelpe våre kunder med å gjøre sin jobb bedre. Våre nye imageFORMULA-enheter og tilhørende programvare er et viktig steget i denne satsningen. De styrker Canons mobile og stasjonære produktlinje av skannere, og hjelper sluttbrukerne og organisasjoner å digitalisere, lagre og formidle informasjon mer effektivt – på kontoret, på farten eller hjemme.

De nye imageFORMULA-skannerne vil være tilgjengelig fra alle Canons salgskontorer og utvalgte distributørpartnere i Europa fra juni 2014.

Powered by Labrador CMS