Canon ImageRunner Advanced

Pressemelding fra Canon 8. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer smart imageRUNNER ADVANCE-funksjonalitet for skrivebordet

Canon utvider i dag den populære imageRUNNER ADVANCE-serien med to nye, kompakte sort-hvitt multifunksjonsprodukter (MFP) som gir deg neste generasjons utskrift, skanning og kopiering på skrivebordet. Med de nye modellene utgjør Canons imageRUNNER ADVANCE-serie en komplett og allsidig produktportefølje som dekker behovet for dokumenthåndtering i alle typer kontormiljøer.

Smart funksjonalitet

De nye modellene imageRUNNER ADVANCE 400i og 500i A4 kombinerer prisvinnende[i] utskrifts- og skannefunksjonalitet og kompakt design som gir deg mulighet til å jobbe på en smartere måte. Modellene kan brukes frittstående eller som en del av en utstyrspark, og er utstyrt med unike funksjoner for personlig tilpassing, effektiv dokumenthåndtering, enkel enhetsadministrasjon og -styring samt forbedret sikkerhet.

Lars Petter Pedersen, produktansvarlig for kontorløsninger i Canon Norge, sier: – Våre kunder etterspør i stadig større grad kompakte løsninger som gjør det mulig for travle arbeidsgrupper å jobbe mer effektivt, samtidig som faktorer som sikkerhet, effektiv administrasjon og kostnadskontroll ivaretas. Ifølge vår siste Office Insight-rapport[ii] legger en tredjedel av beslutningstakerne (34 %) størst vekt på  valuta for pengene og driftsutgifter når de skal investere i nye maskiner, tett etterfulgt av pålitelighet (20 %) og utskriftskvalitet (18 %). Våre nye enheter tilbyr dette og mer ved å gi kundene alle fordelene med imageRUNNER ADVANCE-plattformen i en kompakt enhet.

Effektiv dokumenthåndtering

Takket være plattformene imageRUNNER ADVANCE MEAP og MEAP Web integreres de nye, kompakte enhetene med Canons prisbelønte programvareløsninger for effektiv utskrift og skanning. imageRUNNER ADVANCE byr på et stort utvalg løsninger som dekker behovene i både store og små foretak. Du får alt fra enkel personlig tilpassing og praktisk brukergodkjenning til dynamiske og komplette arbeidsflyter for automatisering og effektiv dokumenthåndtering.

Nye imageRUNNER ADVANCE 400i og 500i støtter også mobil og fleksibel utskrift. Du kan skrive ut fra Google Cloud Print-aktiverte web- og mobilapplikasjoner eller skanne til og skrive ut fra iPad, iPhone og Android-enheter. I større organisasjoner eller mer krevende miljøer byr uniFLOW-plattformen på konfigurerbare arbeidsflyter for skanning som drar veksler på bransjeledende teknologi for tegngjenkjenning (OCR) og komprimering, og optimaliserer dokumentarbeidsflytene i henhold til kundens behov. Videre byr uniFLOW på en trygg plattform for utskrift fra alle typer enheter til nettverkstilkoblede multifunksjonsprodukter.

Modellene er utviklet med fokus på effektiv og enkel betjening og er utstyrt med en vippbar fargeberøringsskjerm på hele 17,8 cm. imageRUNNER ADVANCE 400i og 500i byr på høye utskriftshastigheter på opptil henholdsvis 40 og 50 sider i minuttet og papirkapasitet på 2 300 ark.

Forbedret kostnadskontroll og sikkerhet

De nye modellene har i tillegg skalerbare sikkerhetsfunksjoner som dekker sikkerhetsbehovet i alle typer organisasjoner – fra standardfunksjoner som smart brukergodkjenning og funksjonsnivåkontroll, til avanserte funksjoner som DLP (data loss prevention). Canons unike Universal Login Manager (ULM) gir mindre organisasjoner rapporteringsfunksjoner og tilgangskontroll på virksomhetsnivå uten at de trenger en egen server. ULM gir full oversikt over bruk og kostnader per bruker samt mulighet til å innføre begrensninger på brukernivå for økt sikkerhet og kostnadskontroll. I mer krevende miljøer kan tilgangen sentraliseres, og du kan få fullstendig utskriftsstyring gjennom Canons uniFLOW-plattform som har avanserte funksjoner som DLP og regelbasert ruting.

Effektiv enhetsadministrasjon

De nye, kompakte modellene kan som resten av enhetene i imageRUNNER ADVANCE-serien, administreres, overvåkes og konfigureres sentralt. Det gir enklere administrasjon av utstyrsparken og mest mulig oppetid for enhetene. Med eksterne tjenester for administrasjon og bestilling av toner kan denne typen oppgaver overføres til tjenesteleverandøren slik at kundene slipper å tenke på dette, mens fjernoppgradering og fjerndiagnostikk gir mest mulig oppetid. Integrert støtte for industristandarder som ekte Adobe PostScript, sørger for sømløs integrasjon i eksisterende IT-miljøer.

Energieffektiv ytelseSom resten av den prisbelønte A3 imageRUNNER ADVANCE-serien, bruker de nye enhetene under én watt strøm i dvalemodus. De er også Energy Star-sertifisert og kan skilte med et typisk strømforbruk som er blant de laveste i bransjen. 

Pedersen fortsetter: – Canons nye imageRUNNER ADVANCE 400i og 500i imøtekommer den økende etterspørselen etter A4-modeller med høy kvalitet og utvider Canons prisbelønte produktutvalg. Med de to nye modellene kan Canon tilby en komplett og skreddersydd dokumentløsning for organisasjoner av alle størrelser, og de nye modellene inngår i markedets bredeste spekter av kontormaskiner.

imageRUNNER ADVANCE 400i og 500i kommer for salg 1. mai 2013.

Nøkkelspesifikasjoner for imageRUNNER ADVANCE 400i /500i:

·  Effektiv sort-hvitt-utskrift i A4-format med 40/50 sider/min (400i / 500i)

·  Plassbesparende design

·  Vippbar 17,8 cm SVGA-fargeberøringsskjerm som kan tilpasses

·  Papirkapasitet på opptil 2 300 ark

·  Avansert skanning, kostnadskontroll og integrering

·  Avanserte sikkerhetsfunksjoner

·  Klasseledende energieffektivitet

[i] Canons Universal Login Manager fikk BLIs utmerkelse Outstanding Achievement in Innovation for 2013. Canon ble også tildelt BLIs 2013 Document Imaging Solutions Line of the Year og BLIs 2013 Energy Efficiency Line of the Year. Kilde: www.buyerslab.com

[ii] Office Insights-rapporten er resultatet av en uavhengig undersøkelse som tar for seg trender innen kontorteknologi i 18 europeiske land. Undersøkelsen er utført på vegne av Canon Europe og består  av en nettbasert spørreundersøkelse av 1 671 ansatte, deriblant 300 beslutningstakere, i en rekke ulike markedssektorer samt 60 dybdeintervjuer på telefon av et utvalg sluttbrukere i 12 land.  www.canon-europe.com/officeinsights

Powered by Labrador CMS