Canon LV-prosjektorer

Pressemelding fra Canon 29. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon frisker opp med ti nye modeller i porteføljen bærbare LV-prosjektorer

Canon melder i dag om en omfangsrik oppdatering i sin bærbare LV-prosjektorportefølje med ti nye modeller. LV-serien deles nå inn i Standard-, Middle- og Advanced-modeller og tilbyr XGA og WXGA-løsninger til bedrifter og forretningsvirksomheter, samt utdanningsmiljøer.

De ti nye modellene i Canons bærbare LV-serie:

Advanced Advanced-modellene leverer livaktige bilder med høy kontrast, selv i lyse omgivelser. Fire nye modeller i serien yter mellom 2200-3000 lumens lysstyrke, nettverkstilkobling og innebygde 10 Watt høyttalere.

LV-8227A WXGA 2500lm    

LV-7392A XGA 3000lm    

LV-7297A XGA 2600lm    

LV-7292A XGA 2200lm

Middle Mellomnivå-modellene har utmerket ytelse i små rom og inkluderer høyttalere på 1 Watt og HDMI-kontakt.

LV-8227M WXGA 2500lm    

LV-7297M XGA 2600lm    

LV-7292M XGA 2200lm

Standard Standard-modellene er kostnadseffektive med lengelevende lamper, filtre og sikkerhetsfunksjoner.

LV-7392S XGA 3000lm    

LV-7297S XGA 2600lm    

LV-7292S XGA 2200lm

Disse nye modellene føyer seg inn mellom Advanced LV-7490 (XGA 4000lm), Advanced LV-8320 (WXGA 3000lm) og kortavstandsmodellen LV-8235UST (WXGA 2500lm), og utgjør den komplette porteføljen.

Canons LV-prosjektorer gjør det enkelt å skape virkningsfulle presentasjoner, selv om man er på farten. De nye modellene har sofistikerte egenskaper, deriblant:

Auto set-up:

Alle modeller har de følgende egenskaper som forenkler oppsettet:        

Auto Input, som automatisk oppdager input-signal        

Auto PC som sjekker det analoge PC-signalet og sørger for at fokus og posisjonering av bildet er riktig.        

Advanced- og Middle-modellene inkluderer også Auto Keystone som korrigerer bildet automatisk om prosjektoren stilles vertikalt.

Innebygde høytalere:

Advanced- og Middle-prosjektorene har innebygde høyttalere som gjør det mulig for brukere  å avspille lyd i møterom eller klasserom der ekstra lydutstyr ikke er tilgjengelig (10W i Advanced-serien og 1W i Middle-serien. Lyd kan også overleveres fra tilkoblet mikrofon hvis nødvendig.

Funksjon for fargebakgrunn:

alle modeller inkluderer en funksjon som gjør det mulig å prosjektere et bilde på f.eks. en tavle eller annen farget bakgrunn og beholde klare farger, tilnærmet likt som projeksjon på hvit bakgrunn.

Lengelevende lamper og filtre:

alle modeller er utstyrt med en lengelevende lampe som varer i opptil 6000 timer i Eco-modus, og tre-lags filtre som varer opptil 5500 timer i Eco-modus. Den forlengede levetiden på disse komponentene reduserer behovet for vedlikehold.

Produktansvarlig for prosjektorer i Canon Norge, Ida Groven, forteller: «utvidelsen av vår LV-serie og de to nylige tilskuddene med installasjonsprosjektorer i XEED-serien betyr at Canon nå kan tilby en prosjektor for ethvert forretningsmiljø, fra en bærbar inngangsmodell for hjemmekontoret til en kraftig fastmontert prosjektor for utstillingshaller. Alle våre prosjektorer tilbyr det du kan forvente av det ledende varemerket innen bilde- og objektivteknologi – høy bildekvalitet og brukervennlighet.

Powered by Labrador CMS