Canon PIXMA MP230, MG2250, MG3250 og MG4250

Pressemelding fra Canon 7. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer fire nye multifunksjonsprodukter i PIXMA-serien med nye programvarefunksjoner

Canon lanserer i dag fire kompakte multifunksjonsprodukter i PIXMA-serien som er utstyrt med en rekke nye programvarefunksjoner utviklet for å gi enda bedre utskriftsopplevelse. Nye PIXMA MP230, MG2250, MG3250 og MG4250 er optimalisert for hjemmeutskrift av bilder med høy fotokvalitet og dokumenter fra Internett.

Skriverne er de første PIXMA-modellene som leveres med My Image Garden – en plattform som samler alle programmene som er tilgjengelige for PIXMA-skriverne, i et felles brukervennlig grensesnitt. Den intuitive programvaren inneholder også en rekke nye, avanserte og brukervennlige funksjoner, blant annet Automatic Suggestion, Automatic Layout og Face Recognition.

Videre er skriverne kompatible med Print Your Days som er Canons nye Facebook-app for PC. En app utviklet for å gjøre det enklere å sende og skrive ut bilder direkte fra Facebook til en Canon PIXMA-skriver uten behov for ekstra programvare. Appen inneholder verktøy som lar deg justere bildeoppsettene automatisk samt opprette og skrive ut unike fotomontasjer med opptil fem bilder per side. Den inneholder også en rekke stil- og redigeringsvalg du kan bruke til kreative fotoutskrifter.

CREATIVE PARK PREMIUM[i] , som er et Canon-nettsted for gratis nedlastning av blant annet kort og ulike prosjekter du kan skrive ut, er også tilgjengelig via My Image Garden og byr på en ny og brukervennlig fremgangsmåte for bildeutvelgelse som lar deg vise, laste ned og skrive ut bilder i ett og samme brukergrensesnitt. Du får også tilgang til nytt innhold fra blant annet National Geographic og NASA, inkludert flotte bilder du kan bruke til å lage kalendere, og et utvalg maler du kan skrive ut og bruke til å lage romferger i 3D.

Alle de fire nye PIXMA-skriverne har innstillinger for automatisk av- og påslåing som gjør det raskt og enkelt å slå på skriveren og skrive ut. Du kan også enkelt sende og skrive ut dokumenter og bilder fra en trådløs enhet uten å måtte slå skriveren på eller av manuelt. De nye PIXMA-modellene har også stillemodus som gir enda mer støysvak utskrift.

PIXMA MP230

Nye PIXMA MP230 er en rimelig modell med funksjoner for utskrift, skanning og kopiering. Modellen er et godt valg for førstegangskjøpere, studenter og unge familier på jakt etter en hjemmeskriver. Med lekker design i matt sort og kompakt format, krever PIXMA MP230 minimalt med plass og kan skilte med ISO ESAT-utskriftshastighet på 7,0 bilder i minuttet i sort-hvitt og 4,8 bilder i minuttet i farger.

MP230 bruker Canons FINE-kassetter og skriver ut dokumenter med høy kvalitet og utskriftsoppløsning på 4 800 dpi. Modellen er også kompatibel med Canons prisgunstige XL-kassetter. MP230 har også ChromaLife100+ ved bruk av Canons originale papir og blekk, noe som sikrer flotte og holdbare fotoutskrifter.

PIXMA MG2250

Nye MG2250 er utstyrt med funksjoner for utskrift, skanning og kopiering samt syvsegments LCD-skjerm til en konkurransedyktig pris. MG2250 er en ideell løsning for alle som vil ha en kompakt og rimelig skriver til personlig bruk. Den har også Canons praktiske frontbetjening som sparer plass og gjør det raskt og enkelt å bytte blekkassett og legge i papir.

PIXMA MG2250 har en utskriftshastighet (ISO ESAT) på 8,4 bilder i minuttet i sort-hvitt og 4,8 bilder i minuttet i farger. En kantløs fotoutskrift på 10 x 15 cm er klar i løpet av cirka 44 sekunder. Når du skriver ut eller kopierer, kan du også velge om du vil skrive ut to eller fire sider på ett ark, noe som reduserer antallet ark som skrives ut for større dokumenter, og bidrar til å redusere papir- og blekkutgiftene.

MG2250 er kompatibel med Canons FINE-kassetter, samt Canons prisgunstige XL-kassetter. Med utskriftsoppløsning på opptil 4 800 dpi og ChromaLife100-systemet er du også garantert fotoutskrifter med høy kvalitet og lang holdbarhet.

PIXMA MG3250

PIXMA MG3250 har de samme funksjonene som MG2250, men kan skilte med høyere utskriftshastighet på 9,2 bilder i minuttet i sort-hvitt og 5,0 bilder i minuttet i farger. MG3250 leveres med integrert Wi-Fi-funksjon og gratis app for fotoutskrift og skanning for smarttelefoner og nettbrett for mer fleksible utskriftsmuligheter i hjemmet. Miljøbevisste brukere vil sette pris på at MG3250 har automatisk tosidig utskrift, noe som kan redusere papirutgiftene med opptil 50 prosent.

PIXMA MG4250

PIXMA MG4250 er et kompakt multifunksjonsprodukt med et stort utvalg funksjoner. Modellen har TFT-skjerm på 6,2 cm som gjør det enkelt å skrive ut uten PC, og den har også en rekke ulike tilkoblingsmuligheter. MG4250 har integrert Wi-Fi og PIXMA Cloud Link med direkte tilgang til Picasa-album på nettet, Utskrift av ferdige maler som ligger tilgjengelig på internet og Google Cloud Print. De tallrike tilkoblingsmulighetene gir deg frihet til å skrive ut fra en rekke trådløse enheter så og si overalt i hjemmet.

Med høy utskriftshastighet på 9,9 bilder i minuttet i sort-hvitt og 5,7 bilder i minuttet i farger, skriver MG4250 ut dokumenter i høy kvalitet og bilder med høy fotokvalitet. Funksjonen for automatisk tosidig utskrift gir deg mulighet til å skrive ut på begge sider av arket og redusere papirutgiftene med opptil 50 prosent.

Tilgjengelighet

PIXMA MP230, MG2250, MG3250 og MG4250 kommer for salg i september 2012. Anbefalte utsalgspriser inkl mva er:

PIXMA MP230                   399,-

PIXMA MG2250                499,-

PIXMA MG3250                699,-

PIXMA MG4250                799,-

PIXMA MP230 – nøkkelfunksjoner:

·         Multifunksjonsprodukt: skriver, kopimaskin og skanner

·         Enkel installasjon og betjening

·         Dokument- og fotoutskrift med høy hastighet

·         Skriv ut mer med blekkassetter med høy kapasitet (tilleggsutstyr)

·         Enkel og effektiv utskrift fra nettet

·         My Image Garden-programvare

·         Print Your Days-app for utskrift av bilder fra Facebook

PIXMA MG2250 – nøkkelfunksjoner:

·         Kompakt multifunksjonsprodukt: skriver, kopimaskin og skanner

·         Dokument- og fotoutskrift med høy hastighet

·         Enkel og effektiv utskrift fra nettet

·         Skriv ut mer med XL-blekkassetter (tilleggsutstyr)

·         My Image Garden-programvare

·         Print Your Days-app for utskrift av bilder fra Facebook

·         Innstillinger for automatisk på- og avslåing

PIXMA MG3250 – nøkkelfunksjoner:

·         Trådløst multifunksjonsprodukt: skriver, kopimaskin og skanner

·         Støtte for mobilutskrift og Apple AirPrint

·         Enkel og effektiv utskrift fra nettet

·         Skriv ut mer med XL-blekkassetter (tilleggsutstyr)

·         Spar papir med automatisk tosidig utskrift

·         Dokument- og fotoutskrift med høy hastighet

·         My Image Garden-programvare

·         Innstillinger for automatisk på- og avslåing

PIXMA MG4250 – nøkkelfunksjoner:

·         Avansert, trådløst multifunksjonsprodukt

·         Skriver, kopimaskin og skanner

·         PIXMA Cloud Link med Google Cloud Print

·         Støtte for mobilutskrift og Apple AirPrint

·         Skriv ut mer med XL-blekkassetter (tilleggsutstyr)

·         Spar papir med automatisk tosidig utskrift

·         Dokument- og fotoutskrift med høy hastighet

·         My Image Garden-programvare

[i] Kun tilgjengelig når du bruker Canons originale blekk på en Canon PIXMA-skriver.

Powered by Labrador CMS