Canon PIXMA MX495

Pressemelding fra Canon 3. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon fokuserer på tilkoblingsmuligheter i sin nyeste multifunksjonsskriver for hjemmekontoret, PIXMA MX495

Canon lanserer i dag en oppdatering av sin PIXMA-skriverserie med modellen PIXMA MX495. Den er designet for hjemmekontoret og erstatter PIXMA MX395. Den nye modellen er en kompakt blekkbasert multifunksjonsskriver med omfattende tilkoblingsfunksjoner, fra Wi-Fi til støtte for Canons utvidede PIXMA Cloud Link. Med lanseringen av PIXMA MX495 finnes nå Canons imponerende tilkoblingsmuligheter i alle nivåer av skriversortimentet.

Forbedret fleksibilitetMX495 er en multifunksjonsskriver for utskrift, kopi, skanning og faks, og er designet for å være både rimelig og intuitiv – med innebygd Wi-Fi- og Cloud-tilkobling inkludert.

Med integrert Wi-Fi kan MX495 deles av flere PC-er, bærbare datamaskiner og trådløst utstyr hjemme og på kontoret, enten brukerne ønsker å skrive ut dokumenter, PDF-er, e-poster eller presentasjoner for jobb, skoleprosjekt eller et bilde som skal henges opp hjemme. Skriveren er kompatibel med Apple AirPrint™ og Google CloudPrint™, så vel som appen PIXMA Printing Solutions, som enkelt kan lastes ned gratis fra Apple store eller Google Play store. Det betyr at uansett hvilket utstyr brukerne benytter hjemme eller på jobben, kan det enkelt kobles til skriveren for rask utskrift.

MX495 kan også kobles til Canons PIXMA Cloud link, slik at dokumenter og bilder kan skrives ut via nettsky-tjenester som GoogleDrive™, Dropbox™, Facebook™ og OneDrive™, direkte fra selve skriveren. Brukerne kan også skanne JPEG- og PDF-dokumenter og lagre direkte til nettsky-kontoer eller smartenheter via PIXMA Printing Solutions-appen, eller skanne og sende viktige arbeidsdokumenter som vedlegg via e-post. MX495 støtter også Access Point Mode, som gjør det mulig å koble smarttelefoner og nettbrett til skriveren uten behov for internettforbindelse.

Suveren programvare

I likhet med andre modeller i Canons PIXMA-serie, har MX495 tilgang til Canons My Image Garden[1]-programvare, som kombinerer all programvare som så langt finnes for Canons PIXMA-produkter i et enkelt og brukervennlig grensesnitt. Dermed oppnås rask navigering mellom utskrifts- og skannefunksjoner. I tillegg har programvaren Easy-PhotoPrint+ bildemaler, gratulasjonskort og kalendere der bilder legges inn og enkelt skrives ut for å dele med familie og venner. Programvaren er tilgjengelig via PIXMA Printing Solutions-appen.

PIXMA MX495 sentrale funksjoner:

    FINE-kassett med 2 pl blekkdråper og opptil 4800 dpi utskriftoppløsning

    ISO ESAT: 8,8 bilder/min (sort/hvitt) 4,4 bilder/min (farger)

    XL-kassetter (tilleggsutstyr)

    Wi-Fi-tilkopling og Access Point Mode

    PIXMA Printing Solutions-app

    Kompatibilitet med Apple AirPrint™ og Google Cloud Print™

    PIXMA Cloud Link (UTSKRIFT OG SKANNING)

    Skanne til epost

    Easy-PhotoPrint+

Tilgjengelighet

PIXMA MX495 er tilgjengelig fra mars 2015 og anbefalt utsalgspris inkl mva er kr 690,-

Powered by Labrador CMS