Canon pixma MX715 og MX895

Pressemelding fra Canon 1. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye, avanserte multifunksjonsprodukter fra Canon – PIXMA MX715 og PIXMA MX895

Canon lanserer i dag to førsteklasses multifunksjonsprodukter for hjemmekontoret. PIXMA MX715 og PIXMA MX895 har forbedret funksjonalitet og flere tilkoblingsmuligheter som gjør det enkelt å skrive ut fra smarttelefon og nettbrett. De nye PIXMA-modellene erstatter PIXMA MX885 og PIXMA MX870 og byr på en kombinasjon av lekker design og dokumentutskrift i farger med høy hastighet. Modellene har en rekke bedriftsfunksjoner for økt effektivitet, deriblant raske faksfunksjoner, 35-arks automatisk tosidig dokumentmater og automatisk tosidig utskrift.

Øk effektiviten på hjemmekontoret

Nye PIXMA MX715 og PIXMA MX895 er utviklet med tanke på hjemmekontorbrukere og kan skilte med dokument- og grafikkutskrift med høy hastighet. Modellene har en ISO-utskriftshastighet på 12,5 bilder i minuttet for sort-hvitt-dokumenter og 9,3 bilder i minuttet for fargeutskrifter, og det tar kun 14 sekunder å lage en A4-kopi. Canons FINE-skrivehodeteknologi sikrer høy fotokvalitet, og med 1 pikoliter blekkdråper og utskriftsoppløsning på 9 600 dpi får du dokument- og fotoutskrifter med jevne graderinger og fine detaljer. Begge modellene er utstyrt med planskanner med høy skanneoppløsning på 2 400 dpi og 35-arks automatisk tosidig dokumentmater for rask og enkel skanning, kopiering og faksing av dokumenter på flere sider. Modellene har også fleksibel papirhåndtering med toveis papirmating og selvåpnende mottaksbrett. PIXMA MX715 og PIXMA MX895 kan skilte med miljøvennlige funksjoner. Med den nye programvaren ECO Settings kan du spare papir ved hjelp av automatisk tosidig utskrift som også  øker effektiviteten. Videre sørger fem separate blekkassetter som skiftes individuelt, for minimalt blekksvinn og reduserte utskriftskostnader.

Koble til og del

PIXMA MX715 og PIXMA MX895 har nye tilkoblingsfunksjoner som er spesialutviklet for å gi enkel utskrift fra smarttelefoner og nettbrett. Med innebygd Wi-Fi-funksjonalitet kan du skanne og kopiere fra hvor som helst på kontoret, mens Canon-appen Easy Photo-Print sørger for rask og enkel trådløs skanning og utskrift uten PC fra iOS™- og Android™-enheter. Med tilgang direkte til nettskyen kan du også skrive ut favorittbildene dine direkte fra album på Internett, inkludert album på CANON iMAGE GATEWAY og Picasa, ved hjelp av funksjonen for fotoutskrift fra nettalbum via PIXMA Cloud Link. De nye PIXMA-modellene har også en rekke utskriftsklare maler, inkludert kalendere, konvolutter, brevark, notater og andre nyttige ressurser, som alle sammen er tilgjengelige med et enkelt knappetrykk.

Enkel å bruke

De nye modellene har en rekke funksjoner som gir enkel betjening. Quick Start sørger for at skriverne er klare kort tid etter at de slås på. Begge modellene har videre stor TFT-skjerm på henholdsvis 7,5 cm på MX895 og 6,2 cm på MX715. På skjermen kan du enkelt se gjennom og velge dokumenter og bilder direkte fra minnekort. Det nye panelet med dobbel funksjon har taster med LED-lys og to funksjoner. Det er kun tilgjengelige taster for valgt funksjon som lyser, noe som gir større brukervennlighet.

Smart programvare

De nye MX-modellene leveres med et omfattende utvalg intuitive programmer for skanning og utskrift av bilder og dokumenter. Du får smart og enkel webutskrift med programmet Easy-WebPrint EX som lar deg sette sammen innhold fra flere websider og skrive det ut som én side, noe som minsker unødig bruk av papir og blekk.[1] Med programmet Easy Photo-Print EX kan du imponere venner og familie med å lage og skrive ut flotte fotoalbum og kalendere. Dette programmet inneholder også en rekke redigeringsfunksjoner som fjerning av røde øyne og digital ansiktsutjevning. De nye PIXMA-modellene støtter også utskrift fra full HD-film som lar deg fange og skrive ut flotte stillbilder fra videoopptak i full HD tatt opp med et av Canons digitale speilreflekskameraer eller kompaktkameraer. Du kan også skape en følelse av bevegelse ved å kombinere flere stillbilder fra et filmopptak. 

PIXMA MX715 og PIXMA MX895 kommer for salg i april 2012.

PIXMA MX715 – nøkkelfunksjoner:

• Multifunksjonsprodukt med faks, Wi-Fi og Ethernet

• Stilig sort design

• Panel med dobbel funksjon

• 35-arks automatisk tosidig dokumentmater

• Fem separate blekkassetter

• ISO ESAT 12,5 bilder/min i sort-hvitt / 9,3 bilder/min i farger

• Opptil 9 600 dpi

• ISO A4-kopi: 14 sekunder

• Automatisk tosidig utskrift

• Skanning til USB-minne uten PC  

PIXMA MX895 – nøkkelfunksjoner:

• Multifunksjonsprodukt med faks, Wi-Fi og Ethernet

• Stilig sort design

• 7,5 cm TFT-skjerm og panel med dobbel funksjon

• 35-arks automatisk tosidig dokumentmater

• ISO ESAT 12,5 bilder/min i sort-hvitt / 9,3 bilder/min i farger

• PIXMA Cloud Link

• Automatisk tosidig utskrift

• ISO A4-kopi: 14 sekunder

• Skanning til USB-minne uten PC

Powered by Labrador CMS