Canon skriverportefølje for småbedrifter og hjemmekontor

Pressemelding fra Canon 26. august 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon endrer sin skriverportefølje for økt valgfrihet for småbedrifter og hjemmekontor

MARKED

Små bedrifter spiller en viktig rolle når det gjelder å økonomisk vekst i Europa. EU-kommisjonen anslår at mer enn 99 % av alle europeiske virksomheter er SMB. De små bedriftene ser i økende grad IT som et redskap for å fremme forretningsproduktivitet, men begrenses ofte av stramme budsjetter og ressurser[1]. Det er viktig at all teknologi utfyller en liten bedrifts individuelle behov og hjelper dem til å oppnå sine mål. Men, en bedrifts behov varierer enormt - påvirket av utallige faktorer som er spesifikke for hver virksomhet, inkludert størrelsen og plasseringen av arbeidsstokken, bransje og sine forretningsmessige mål – noe som gjør teknologibeslutninger svært komplekse.

BETRAKTNINGER

Canon har forståelse for at eiere av småbedrifter er under stort press, enten det gjelder kostnadskutt og økt effektivitet, eller å være konkurransedyktig, vinne markedsandeler og sikre vekst. Disse faktorene har direkte innflytelse på IT-utstyret som trengs for å støtte deres virksomhet i de nærmeste årene – på vei til suksess.

Ved valg av utskrift- og skanne-teknologi, er det mange viktige faktorer småbedrifter må vurdere.  

Ulike virksomheter har ulike krav til utskrift, avhengig av hva slags dokumenter de hovedsakelig produserer, hvilken finish de ønsker å oppnå og hvilket utskriftsvolum de krever. De må også vurdere om de ønsker en enhet som pålitelig skriver ut og skanner i høy kvalitet, om de er interessert i nye funksjoner som hjelper dem å fremtidssikre investeringene, slik som trådløs eller mobil utskrift. Med så mange faktorer som spiller inn, er det viktig å gi småbedrifter muligheten til å velge den beste kombinasjonen av funksjoner og teknologi som møter deres behov.  

CANON ADRESSER BEHOVET FOR VALGFRIHET

Canon tror at «one size» ikke passer alle. Forretningseiere verdsetter friheten til å velge den teknologien som best vil støtte deres virksomhet; både nå og ved fremtidig vekst. Det er nøyaktig derfor Canon i dag har utvidet sin portefølje for hjemmekontor og småbedrifter – for å tilby større frihet når det gjelder valg av riktig enhet for deres spesifikke behov. Dette inkluderer introduksjonen av en ny blekkskriverserie, MAXIFY, i tillegg til en fornyelse av porteføljen i-SENSYS laserskrivere for småbedrifter. Sammen tilbyr den oppdaterte porteføljen uovertruffen funksjonalitet for å støtte kravene til høye utskriftsvolumer i småbedrifter og hjemmekontor.

– Eiere av småbedrifter har lite tid til overs, er under press for kostnadskutt, økt effektivitet, konkurransedyktighet, og vekst. Dette har direkte påvirkning på deres IT-avgjørelser. Canon tror småbedrifter trenger tilgang til riktig teknologi som støtter deres virksomhet i dag og i årene som kommer, sier Trond Sliper, Produktspesialist i Canon Norge.

–Vi vet at en “one size fits all”-tilnærming ikke fungerer. Det er derfor Canon ikke setter én utskriftsteknologi over en annen. Vår rike portefølje innehar to fremragende utskriftsteknologier, et bredt produktspekter, rikelig med funksjoner og konkurransedyktige priser på blekk, for å møte kravene til små og voksende bedrifter.

CANON LANSERER ALLER FØRSTE BLEKKSKRIVERSERIE FOR SMÅBEDRIFTER OG HJEMMEKONTORER

Canons nye blekkskriverserie for småbedrifter, MAXIFY, består av fire multifunksjonsenheter, MAXIFY MB2050, MB2350, MB5050, MB5350 og en enkeltfunksjonsskriver, iB4050. MAXIFY-sortimentet er spesielt designet for å gi flere alternativer til kunder som ser etter høyhastighets, kostnadseffektive blekkskrivere. MAXIFY-skrivere har Dual Resistant High Density (DRHD)-blekk som er spesielt utviklet for forretningsdokumenter og er motstandsdyktig mot vann, friksjon og markering, slik at skriverne kan levere høykvalitets forretningsdokumenter.  

Med en rekke tilkoblingsmuligheter er Canons MAXIFY-sortiment perfekt for fleksible arbeidsformer og for kontormiljøer der skrivere blir delt av et team eller ved hjemmekontor. Wi-Fi-tilkobling gjør det mulig med trådløs utskrift fra mobile enheter. Canons MAXIFY Cloud Link tilbyr utskrift fra og skanning til ulike cloud-tjenesteleverandører som Evernote™, Dropbox™, OneDrive™ og Google Drive™, direkte fra skriverpanelet. I tillegg leverer Canons MAXIFY Printing Solutions App tilsvarende funksjonalitet via en smarttelefon eller nettbrett. Skriverne er også kompatible med flere mobile utskriftsløsninger som Apple AirPrint™ og Google Cloud Print™. 

CANON FORNYER SIN VELLYKKEDE LASER-PORTEFØLJE MED SEKS NYE MULTIFUNKSJONSMODELLER OG TRE NYE SKRIVERMODELLER

Canon investerer også i sin eksisterende laserportefølje med lanseringen av seks nye sort-hvitt multifunksjonsmodeller, i-SENSYS MF226dn og MF229dw, i tillegg til i-SENSYS MF211, MF212w, MF216n og MF217w. De nye sort-hvitt multifunksjonsmodellene erstatter eksisterende modeller i i-SENSYS-sortimentet; MF4410-, MF4700- og MF4800-serien.

For å forenkle utskrift- og skanneprosessen enda mer, støttes enhetene av et bredt spekter tilkoblingsmuligheter, fra brukervennlig Wi-Fi- og Ethernet-tilkobling, til å støtte smart-enhetstilkobling takket være Mopria™, AirPrint™ og apper somCanon Mobile PrintingogCanon Mobile Scanning For Business.  

Canon fornyer også sin laserskriverserie med lanseringen av fire nye sort-hvitt laserskrivere. i-SENSYS LBP6030 og LBP6030B erstatter i-SENSYS LBP6020 og LBP6020B i Canons eksisterende sortiment. LBP6030w er et tillegg til Canons sort-hvitt i-SENSYS-serie som leverer trådløs tilkobling til en konkurransedyktig pris. Til slutt den nye LBP6230dw, som erstatter den eksisterende LBP6200d, leverer alternativer for både trådløs og samt kabelbasert tilkobling for å muliggjøre mobil utskriftsfunksjonalitet fra en enkeltfunksjons laserenhet. Alle de nye i-SENSYS enkeltfunksjonsskriverne er designet for å støtte personlig utskrift i et hjemmekontor-miljø.

Powered by Labrador CMS