Canon VB-S30D, VB-S31D, VB-S800D og VBS900F

Pressemelding fra Canon 19. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer ny serie med ultrakompakte nettverkskameraer med full HD og integrerte analysefunksjoner

Canon utvider i dag utvalget av nettverkskameraer med fire nye modeller med full HD-oppløsning – VB-S30D et minikuppelkamera med panorering, tilt og zoom, VB-S31D et minikuppelkamera med panorering og tilt, VB-S800D med fast minikuppel og VBS900F som er et fast bokskamera. Den nye ultrakompakte S-serien er designet for innendørs bruk i miljøer som krever diskré overvåking av bestemte områder eller gjenstander for eksempel i butikk-, undervisnings-, nærings- og hotellsektoren. Alle de fire nye nettverkskameraene med full HD kan installeres både i eksisterende og nye sikkerhetsløsninger.

Med CMOS-sensor med høy følsomhet, raske vidvinkelobjektiver og to DIGIC-prosessorer, er S-serien en perfekt kombinasjon av full HD-oppløsning, detaljert bildekvalitet, bred synsvinkel og suveren ytelse i svakt lys. I stedet for å være avhengig av én bildeprosessor til alt, har den nye S-serien to prosessorer – DIGIC DV III og DIGIC NET II – som sørger for at opptak, prosessering, koding og overføring skjer fullstendig sømløst. De nye nettverkskameraene kan skilte med klasseledende ytelse i svakt lys, også i vanskelige lysforhold, og har effektiv dag-/nattfunksjon.

Prosessorarkitekturen (DIGIC DV III og DIGIC NET II) i den nye serien er den samme som i Canons nettverkskameraer fra 2012, men den interne programmeringen er videreutviklet med støtter for flere H.264- og/eller MJPEG-strømmer i HD eller lavere oppløsning. Kameraene har også støtte for samtidige strømmer i tillegg til multistrømming. Hele serien har støtte for desentralisert opptak på microSD-kort (opptil 64 GB) og har en ny funksjon for avspilling direkte fra microSD-kortet uten at innholdet må lastes ned til en PC først.

Trond Sliper, produktansvarlig i Canon Norge sier: – Vår nye ultrakompakte serie med nettverkskameraer bygger på Canons kunnskap og ekspertise innen produksjon av høykvalitets bildeteknologi. Våre sikkerhetspartnere og systemintegratorer etterspør smartere nettverkskamerateknologi – systemer som øker sikkerheten og reduserer risikoen for kundene deres. Det var på bakgrunn av disse tilbakemeldingene at vi bestemte oss for å tilby det samme utvalget av integrerte analysefunksjoner i de nye kompakte nettverkskameraene som i toppmodellene våre.

Med markedsledende, integrerte analysefunksjoner som registrerer bevegelse, identifiserer gjenstander som er fjernet eller forlatt, og oppdager kameramanipulasjon og endringer i volumet, er S-serien velegnet til en rekke bruksområder. Vanligvis vil en endring i lysforholdene avbryte analyseringen, men den nye serien tilbakestilles innen 20 sekunder etter at det registreres en betydelig økning eller reduksjon i lysstyrken. Det sikrer minimal forstyrrelse i eventuelle pågående analyser.

Alle de nye kameraene drar veksler på Canons 70 år lange ekspertise innen bildeteknologi og kan skilte med forbedretAuto Smart Shade Controlsom automatisk velger det optimale eksponeringsnivået. Det innebærer at objektivet kan kompensere for mørke områder samtidig som lyse områder opprettholdes. Det gjør også kameraene enklere å bruke og forbedrer kvaliteten på høylys med korrigerte mørke områder i situasjoner med motlys eller vanskelige lysforhold.

Alle kameraene er enkle å installere og har 3-års byttegaranti[1]. De nye kameraene er kompatible med ledende tredjepartsløsninger, ONVIF v2.2 og Profile S og kommer for salg i februar 2014.

Powered by Labrador CMS