Canon XEED SX6000 og WX6000

Pressemelding fra Canon 12. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer to nye projektorer i XEED-serien

Canon, offentliggjør i dag en utvidelse i serien XEED-installasjonsprosjektorer, med lanseringen av SX6000 og WX6000. De nye prosjektorene har høy lysstyrke (henholdsvis 6 000 og 5 700 lumen), en rekke objektivalternativer – inkludert et nytt Ultra Long Zoom-objektiv – og funksjoner som gjør installasjon og vedlikehold så enkelt som mulig.

De nye modellene er designet for mange ulike bruksområder – som for bedrifter, utstillinger og utdanningsformål, der en permanent installert projektor med høy lysstyrke er ønskelig for å gi enestående bildekvalitet og intense, naturtro farger. SX6000 har naturlig SXGA+-oppløsning (1 400 x 1 050 piksler) med 4:3 format, mens WX6000 har WSXGA+-oppløsning (1 440 x 900 piksler) og 16:10 format.

Enestående bildekvalitet

Canons XEED SX6000 og WX6000 nyter godt av en oppdatert versjon av Canons egenutviklede AISYS-teknologi og et nytt LCOS-display. Til sammen leverer AISYS optiske system og LCOS-teknologien bedre lysstyrke, bildekvalitet og fargerenhet. Canons XEED-modeller gir ”ekte fargelysstyrke” som betyr at farger vises med praktisk talt samme intensitet som hvitt.

Begge prosjektormodellene tar fordel i Canons lange historie med objektivutvikling og vil være kompatible med et nytt Ultra Long Zoom-objektiv (tilgjengelig fra 4. kvartal 2012) i tillegg til Canons eksisterende objektivserie. Det nye objektivet har 1,95x zoom, som tillater en prosjektoravstand på mellom 7,6 og 15 meter for et standard 100” bilde. I tillegg er det mulig med projeksjonavstand på opptil 88 meter, for maksimalt diagonalt bildeformat på 600”. Objektivet er designet for å sikre minimal reduksjon av lysstyrke, også over lange projeksjonsavstander. Canons objektiver sikrer også at uskarpheter, forvrengninger og kromatisk avvik så å si elimineres, slik at bildekvaliteten blir maksimal.

Enkelt oppsett og vedlikehold SX6000 og WX6000 er designet for å gi enkelt oppsett og vedlikehold:

Fjernstyrt motorisert zoom, fokus og linseforskyvning (med 0,5 pikslers presisjon) betyr at du kan endre visningen fra din posisjon på gulvet, der du har best perspektiv på bildet, og det betyr også at prosjektorene er velegnet for bruk ved enkeltvis eller multiple prosjektorinstallasjoner, som 3D, ”stacking”, blandede systemer og domer.    

360-graders projeksjon betyr at bilder kan projiseres fra gulv, tak og vegger for å lage virkelig fordypende opplevelser, og er spesielt velegnede for å lage unike utstillinger på messer, museer eller besøkssentre.    

Testmønstre er nå lett tilgjengelige via ettrykks-knapper på SX6000 og WX6000-fjernkontrollene. Dette gir enkelt og presist oppsett, spesielt der man bruker flere enheter.     Begge modellene er kompatible med en ny kabelbasert fjernkontroll for bruk i omgivelser der fjernkontrollen holdes utenfor den infrarøde rekkevidden, eller der infrarød teknologi må slås av for å beskytte prosjektorene fra potensiell interferens.

Ida Groven, produktansvarlig for prosjektorer i Canon Norge, forteller: – Utvidelsen av Canons XEED-serie med installasjonsprosjektorene SX6000 og WX6000 betyr at det nå finnes en Canon-løsning for systemintegrerere og brukere som trenger ekstra lysstyrke for å skape suverene bildevisninger, eller som trenger en projektor som tilbyr unik kvalitet til større lokaler. Disse egenskapene bygger på Canons tidligere XEED-modeller som har vært meget populære og er kjent for sin pålitelighet, suverene bildekvalitet og enkle installasjon.

XEED SX6000 og XEED WX6000 vil være tilgjengelig i 4. kvartal 2012. Versjoner for medisinsk bransje av begge modeller (med DICOM Preset bildeinnstilling) vil være tilgjengelige kort tid etter. Et nytt Ultra Long Zoom-objektiv vil være tilgjengelig i 4. kvartal 2012, kompatibelt med hele serien med Canon XEED installasjonsmodeller.

Powered by Labrador CMS