Canon DR-M1060

Pressemelding fra Canon 3. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer ultrakompakt A3 bordskanner for effektive forretningsprosesser

Canon lanserer imageFORMULA DR-M1060, en ultrakompakt A3 bordskanner. Den nye enheten hjelper travle kontorer å digitalisere og bearbeide dokumenter mer effektivt.

Skanneren bygger på det samme suksessfulle designet som Canons imageFORMULA DR-M140 – et unikt, kompakt format for A3-skanning i miljøer der plassen ofte er begrenset. Skanneren har to alternativer for dokumentinnmating, U-bane og rett bane. Den kan derfor håndtere mange ulike formater, fra tungt papir til tykke ID-kort – og til og med dokumenter med en lengde på opp til 3 meter.

Hastigheten ligger på opp til 60 sider per minutt og det finnes flere funksjoner for å øke kontorets produktivitet. Avanserte bildebehandlingsfunksjoner som tekstforbedring, automatisk fargegjenkjenning, registrering av sidestørrelser og sideretning er standard. Skanningsresultatene blir korrekte og det kreves mindre redigering. Presisjonen forsterkes ytterligere av skannerens nye papirmatingssensorer, som oppdager matingsfeil og stopper skanningsprosessen direkte – alt for å unngå skader på originaldokumentet.

Evy Roen, produktansvarlig forskanneløsninger i Canon Norge sier: “Med flere organisasjoner som trenger en fleksibel løsning til å fange ulike dokumenttyper, så øker også behovet for effektiv skanning av både A4 og A3 dokumenter. Vår nye modell, imageFORMULA DR-M1060, møter kundenes behov på en utrolig effektiv måte. Nå kan de digitalisere både vanlige og forretningskritiske skanningsjobber for ulike dokumentstørrelser og volum.”

imageFORMULA DR-M1060 leveres med en profesjonell programvarepakke* for bearbeiding av dokumenter, inkludert rask tilkobling til SharePoint, lagre filer som PDF-A for langsiktig arkivering og PDF redigeringsverktøy. Skannerens kapasitet kan bedres ytterligere gjennom valgfrie tillegg som A3 Flatbed Scanner 201, A4 Flatbed Scanner 101, og Barcode Modules.

imageFORMULA DR-M1060 vil være tilgjengelig gjennom alle Canons salgskanaler fra juni 2014.

* Bundled programvarepakke inkluderer: CaptureOnTouch 2, CapturePerfect 3.1, eCopy PDF Pro Office, Kofax VRS driver (inkludert AIPE motor)

Powered by Labrador CMS