Canon Mirage

Pressemelding fra Canon 28. juli 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon og DINAX tilbyr programvaren Mirage – for profesjonell fotoutskrift skreddersydd for Canon imagePROGRAF-serien

Canon Europa, verdensledende innen bildeløsninger, har inngått samarbeid med programvareprodusenten DINAX GmbH om utvikling av egne versjoner av DINAX' profesjonelle utskriftsprogramvare Mirage – skreddersydd for storformatskriverne i Canon imagePROGRAF-serien. Mirage er utviklet for å dekke utskriftsbehovet til fotografer, byråer og leverandører av utskriftstjenester. Programvaren gir rask avkastning på investeringen og har i løpet av de siste seks årene etablert seg som bestselgende utskriftsløsning for storformatskrivere.

Samarbeidet mellom Canon og DINAX har resultert i lanseringen av toMirage-versjoner for Canon– avanserte, profesjonelle utskriftsløsninger som gir Canons imagePROGRAF-kunder rask og enkel konfigurasjon, intuitiv betjening og bedre automatisering som øker produktiviteten og eliminerer kostbare produksjonsfeil.

Mirage-versjonene for Canon har alle utskriftsfunksjoner og -verktøy samlet i et oversiktlig og intuitivt grensesnitt. Programvaren kan behandle og skrive ut et ubegrenset antall bilder i en rekke ulike formater samtidig, og genererer automatisk den beste bildelayouten for effektiv beskjæring, utskrifts-produksjon – og minst mulig svinn. Programvaren støtter i tillegg alle fargemodeller, inkludert blandede konfigurasjoner som RGB og CMYK i samme dokument, og genererer et presist prøvetrykk som vises i forhåndsvisningsvinduet i Mirage¹.

Canon og DINAX har lansert to versjoner av programvaren for imagePROGRAF-serien.Mirage 8 & 12 Color Edition for Canoner beregnet på imagePROGRAF-modellene med 8 og 12 blekkfarger, og lar deg ganske enkelt dra, slippe og skrive ut en hvilken som helst PDF-, JPEG- og TIFF-fil uten behov for en vertsapplikasjon. Mirage leveres også som programtillegg som lar deg bruke Mirage med Adobe®Photoshop®, Photoshop®Elements, Illustrator®og InDesign®uten ekstra kostnad.

Mirage Master Edition for Canoner beregnet på samtlige av Canons imagePROGRAF-modeller med 5, 6, 8 og 12 blekkfarger.

Begge programversjonene støtter et ubegrenset antall skrivere av ulik størrelse med bare én lisens.

Det finnes også en valgfri utvidelse – Mirage PRO-Extension – som kan brukes med Canons iPF6450- og iPF6400S-modeller. Med Mirage PRO-Extension kan du enkelt opprette profesjonelle ICC-profiler med et knappetrykk ved hjelp av et valgfritt, innebygd spektrofotometer.

–Hos Canon ser vi hele tiden etter nye muligheter til å gi kundene produksjonsfordeler og merverdi, om det er gjennom våre egenutviklede produkter eller ved å samarbeide med likesinnede organisasjoner om å tilby det beste innen programvare og løsninger. Gjennom vårt samarbeid med DINAX og lanseringen av de nye Mirage-versjonene for Canon har imagePROGRAF-kundene nå tilgang til skreddersydde versjoner av den populære Mirage-programvaren for profesjonell utskrift, som er en utmerket løsning både for fotosegmentet og markedene for print-for-pay og plakatutskrift. Mirage-versjonene for Canon har et enkelt og brukervennlig grensesnitt som lar brukerne optimalisere utskriftsmiljøet, korte ned på arbeidsflyten med automatisk bildebehandling, kutte kostnadene og øke effektiviteten, sier Yuichi Miyano, Director of Wide Format Group, Canon Europe.

 –DINAX og Canon har en lik tilnærming til produktutvikling der kundenes behov er selve drivkraften. Denne felles tilnærmingen og et tett samarbeid har resultert i utviklingen av to egne Mirage-versjoner for Canon, som i tillegg til å være optimalisert for å øke produksjonen og kostnadseffektiviteten til brukere med Canons imagePROGRAF storformatskrivere, også gjør det enklere enn noen gang å betjene disse skriverne, uttaler Peter Hytrek, General Manager for DINAX GmbH.

Mirage-versjonene for Canon finnes på engelsk, fransk, italiensk, tysk og spansk og er kompatible med operativsystemer for Mac (Intel) og Windows.

Den nye programvaren kan kjøpes direkte fra Canon eller gjennom autoriserte Canon-forhandlere.

Du finner mer informasjon på Canons nettsted på www.canon-europe.com

¹ Dette krever imidlertid at skjermen er riktig kalibrert og at det brukes tilhørende og gjeldende ICC-skriverprofiler.

Powered by Labrador CMS