Canon Pixma iP7250, MG5450 og MG6350

Pressemelding fra Canon 17. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer tre nye designorienterte PIXMA-skrivere

Canon lanserer i dag PIXMA iP7250, PIXMA MG5450 og PIXMA MG6350 – tre nye, førsteklasses PIXMA-skrivere som er utstyrt med avanserte designfunksjoner og gir deg utskrift i fotolabkvalitet hjemme.

MG5450 og MG6350 inngår i Canons utvalg av multifunksjonsprodukter for fotokvalitet. Disse avanserte PIXMA-modellene kan skilte med høy ytelse, rask utskriftshastighet, støtte for kostnadsbesparende XL-blekkassetter og forbedrede tilkoblingsmuligheter for utskrift i hele hjemmet.  I dag lanseres også PIXMA iP7250 – en dokument- og fotoskriver som erstatter iP4950, og byr på raskere utskriftshastighet og Wi-Fi-tilkobling. iP7250 har i tillegg støtte for utskrift fra nettbrett og smarttelefon.

Avansert design

De tre nye PIXMA-modellene er designet for å passe inn i hjemmets interiør. Med lav profil og to papirkassetter i front kan de nye skriverne enkelt plasseres og betjenes på liten plass, for eksempel på en hylle.  De to papirkassettene gjør det også enklere å veksle mellom dokument- og fotoutskrift siden du kan ha to ulike papirformater i skriveren samtidig.

MG5450 og MG6350 har enkel tilgang til blekkassettene i front, en løsning som gir skriveren en renlinjet design. Alle de tre modellene kan bruke Canons nye XL-blekkassetter med høy kapasitet som gir opptil dobbelt[1] så mange utskrifter per kassett sammenlignet med standard blekkassetter. Det sparer deg for både tid og penger siden det går lenger tid mellom hver gang du må skifte blekkassetter.

De nyeste PIXMA-skriverne er utviklet med fokus på brukervennlighet. MG6350 har for eksempel en stor 8,8 cm berøringsskjerm i farger og Canons intelligente berøringssystem integrert, noe som gir enkel og intuitiv betjening og opplyste funksjonssymboler.

De nye skriverne har også automatisk avslåing, en strømsparende funksjon som sørger for at skriveren automatisk slås av når den ikke har vært i bruk i et gitt tidsrom. I tillegg sørger funksjonen for automatisk påslåing for at skriveren automatisk slås på når den mottar en utskriftsjobb, noe som er spesielt praktisk ved trådløse utskrifter.

Problemfri tilkobling

Enkel Wi-Fi-tilkobling er en sentral funksjon på de nye PIXMA-modellene og gjør det mulig å dele skriveren trådløst mellom flere PC-er, nettbrett og smarttelefoner i hjemmet. MG5450 og MG6350 har også støtte for PIXMA Cloud Link som inkluderer Google Cloud Print for utskrift av Google-dokumenter og Gmail-vedlegg (JPEG- eller PDF-filer) fra smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC når du er på farten. Ønsker du enda større frihet, gir PIXMA Cloud Link deg også direkte tilgang til fotoalbum på Internett og praktiske utskriftsmaler, som kalendere.

Du kan også skrive ut direkte fra kompatible digitale kameraer og videokameraer på de nye Canon PIXMA-modellene. Kameraer med PictBridge-støtte kan kobles til samme Wi-Fi-ruter som skriveren, og du kan skrive ut bilder direkte uten å koble til kabler.

Kreativ programvare

De tre modellene leveres med Canons nyeste My Image Garden-programvare som inkluderer tilgang til nydesignede CREATIVE PARK PREMIUM[2]. Du kan også skrive ut bilder ved hjelp av Canons nye Print Your Days Facebook-app[3], som er utviklet for å gjøre det enklere å forbedre og skrive ut bilder direkte fra Facebook til en Canon PIXMA-skriver uten behov for ekstra programvare.

PIXMA iP7250

Avanserte PIXMA iP7250 er Canons første PIXMA-skriver med Wi-Fi-tilkobling.  iP7250 har 5 blekkfarger og skriver ut 15 bilder i minuttet i sort-hvitt og 10 bilder i minuttet i farger (A4 ISO ESAT).  Andre nøkkelfunksjoner omfatter utskrift direkte fra nettbrett og smarttelefoner, to papirkassetter i front, utskrift direkte på CD/DVD/Blu-ray, automatisk på- og avslåing og automatisk tosidig utskrift som kan redusere papirforbruket med opptil 50 prosent.

PIXMA MG5450

Nye PIXMA MG5450 er et avansert multifunksjonsprodukt med høy fotokvalitet som er utstyrt med 7,5 cm TFT-skjerm og 5 blekkfarger. MG5450 har også Wi-Fi-tilkobling, PIXMA Cloud Link med Google Cloud Print og utskrift fra nettbrett og smarttelefon, noe som gjør modellen til et godt valg for yngre brukere. MG5450 har i tillegg smart design med lav profil, to papirkassetter i front og automatisk tosidig utskrift. MG5450 skriver ut dokumenter i høy utskriftskvalitet med 15 bilder i minuttet i sort-hvitt og 10 bilder i minuttet i farger (A4 ISO ESAT). Skriveren har også støtte for separate XL-blekkassetter.

PIXMA MG6350

PIXMA MG6350 er et førsteklasses multifunksjonsprodukt med høy fotokvalitet som er perfekt for fotoentusiaster som ønsker å skrive ut bilder i høy kvalitet. Skriveren har seks blekkassetter, inkludert grått blekk for sort-hvitt-utskrifter i høy kvalitet.

PIXMA MG6350 har også Canons intuitive berøringssystem med en 8,8 cm TFT-berøringsskjerm. MG6350 har Wi-Fi-tilkobling og en rekke tilkoblingsmuligheter for utskrift uten PC. Andre funksjoner inkluderer automatisk tosidig utskrift, Ethernet-tilkobling, utskrift direkte på CD/DVD-/Blu-ray og støtte for Canons nye, separate XL-blekkassetter. Modellen gir foto- og dokumentutskrifter i høy kvalitet og skriver ut 15 bilder i minuttet i sort-hvitt og 10 bilder i minuttet i farger (ISO ESAT). Nye MG6350 leveres også i en lekker hvit design, som vil ta seg godt ut i ethvert hjem.

Tilgjengelighet

PIXMA iP7250, PIXMA MG5450 og PIXMA MG6350 kommer for salg i november 2012.

PIXMA iP7250 – nøkkelfunksjoner:

PIXMA MG5450 – nøkkelfunksjoner:

PIXMA MG6350 – nøkkelfunksjoner:

Tilgjengelighet

Skriverne har alle salgsstart i november og anbefalte utsalgspriser inkl mva er

PIXMA iP7250  kr 799,- ,

PIXMA MG6350   kr1 699,- og

PIXMA MG5450 kr1 299,- .

Powered by Labrador CMS