Canon PIXMA MG3650

Pressemelding fra Canon 21. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer PIXMA MG3650 – en hjemmeskriver med mange tilkoblingsmuligheter

Canon lanserer i dag en ny blekkbasert multifunksjonskriver for privatmarkedet – PIXMA MG3650. Den nye multifunksjonskriveren - som erstatter PIXMA MG3550 - er designet for å håndtere en rekke funksjoner for skanning, kopiering og utskrift av jobbdokumenter, skolearbeid og familiebilder - til morsomme papirprosjekter du kan aktivisere barna med i ferien.

PIXMA MG3650 fungerer sømløst med PC, smarttelefon og nettbrett via populære apper og nettskytjenester, og gir problemfri trådløs utskrift i en travel hverdag.

Smarte tilkoblingsmuligheter hjemme og på jobb

Med den nye PRINT-appen fra Canon kan du skrive ut på PIXMA MG3650 direkte fra Instagram™ og Slideshare™[i], i tillegg til å laste opp skannede dokumenter og bilder direkte til Microsoft OneNote™[ii]. Modellen støtter også direkteutskrift fra en rekke populære sosiale medier og nettskytjenester, som blant annet Facebook™, Flickr™, Evernote™, Google Drive™, Dropbox™ og OneDrive™, slik at du raskt og enkelt kan skrive ut de nyeste familiebildene og private dokumentene. Du kan også legge ved skannede filer i e-poster og sende dem direkte fra skriveren, noe som gjør det like enkelt å jobbe hjemmefra som på kontoret[iii]. Det er dessuten mulig å skrive ut bilder trådløst og direkte fra kompatible kameraer ved hjelp av WLAN PictBridge-funksjonaliteten på PIXMA MG3650.

Skriv ut så å si hvor som helst

Med PIXMA MG3650 kan du trådløst skrive ut fra en rekke smartenheter[iv] og populære nettskytjenester, nesten uansett hvor du befinner deg. Canons nye PRINT-app gjør det raskt og enkelt å skrive ut fra tilkoblede enheter, uten å måtte installere en driver eller koble til en PC. Skriveren er også kompatibel med Google Cloud Print™ og Apple AirPrint™. I tillegg sørger et innebygd tilgangspunkt for at du kan benytte trådløs utskrift uten være koblet til Internett.

Kreative utskrifter

Takket være Canons ChromaLife100-teknologi produserer PIXMA MG3650 flotte fotoutskrifter som fortjener å vises fram. Canons papir er utviklet med tanke på holdbarhet, og gir fotoutskrifter i høy kvalitet som bevarer minnene og lar deg dele dem i generasjoner framover.

PIXMA MG3650 kan også være en kilde til underholdning for travle familier på en regnværsdag, takket være Canons CREATIVE PARK PREMIUM©[v], som gir eksklusiv tilgang til morsomt innhold i profesjonell kvalitet. Malene, som kan skrives ut gratis, inkluderer blant annet utklippsbøker, kalendere og morsomme idéer til papirbaserte aktiviteter. Videre sørger Canons programvare My Image Garden© for at du enkelt kan sortere og skrive ut bilder ved hjelp av en rekke ulike maler som bruker ulike teknologier for bildesortering, som automatisk oppsett og ansiktsgjenkjenning. Med Easy-PhotoPrint+© fra Canon kan du også jobbe kreativt med bildene på PC eller nettbrett, og bruke en rekke gratismaler til å lage kort og kalendere som du så kan skrive ut på en PIXMA-skriver.

PIXMA MG3650 er kompatibel med Canons XL-blekkassetter som gjør at du sparer opptil 50 prosent per utskriftsside[vi] – perfekt for kostnadsbevisste brukere.

PIXMA MG3650– nøkkelfunksjoner:

Pris og tilgjengelighet:

PIXMA MG3650 har salgsstart i september og anbefalt utsalgspris inkluder mva er kr 700,-

[i]SlideShare er et varemerke av SlideShare, Inc.

[ii]Kun tilgjengelig når du bruker Canons originale blekk på en Canon PIXMA-skriver.

[iii] Kun tilgjengelig når du bruker Canons originale blekk på en Canon PIXMA-skriver.

[iv] Kompatibel med både iOS og Android.

[v] Kun tilgjengelig når du bruker Canons originale blekk på en Canon PIXMA-skriver.

[vi]Kostnadsbesparelsen per side er basert på Canons anbefalte utsalgspris og kapasiteten (ISO/IEC 24711-standarden) for XL-blekkassetter sammenlignet med tilsvarende standard blekkassetter.

Powered by Labrador CMS