Canon Pixma Pro

Pressemelding fra Canon 17. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon oppdaterer PIXMA Pro-serien med to A3+ fotoskrivere med profesjonell kvalitet

Canon lanserer i dag to nye, avanserte A3+ PIXMA-fotoskrivere som er ideelle for profesjonelle og seriøse amatørfotografer som ønsker å skrive ut profesjonelle fotoutskrifter hjemme eller i studioet. Nye PIXMA PRO-100 og PIXMA PRO-10 har begge Canons elegante EOS-inspirerte design, separate blekkassetter og Wi-Fi-tilkobling.

PIXMA PRO-100 erstatter PIXMA Pro9000 MkII og er utstyrt med fargestoffbasert (dye) blekk i åtte farger som lar deg skrive ut fotoutskrifter i farger og sort-hvitt i suveren kvalitet hjemme. Utskrifter i enestående kvalitet skrives ut raskt på en rekke ulike medier, og PIXMA PRO-100 skriver ut et A3+ fargefoto med hvite kanter i løpet av ca. 90 sekunder.

PIXMA PRO-10 erstatter PIXMA Pro9500 MkII og har pigmentbasert blekk i ti farger og Chroma Optimizer som gjør skriveren til et ideelt valg for profesjonelle og seriøse amatørfotografer, som ønsker å jobbe med mange ulike utskriftsmedier. PIXMA PRO-10 kan skilte med utskriftshastighet på ca. 3 minutter og 35 sekunder for et A3+-bilde med hvit kant, både i farger og sort-hvitt.

Skriv ut profesjonelle bilder i gallerikvalitet hjemme

Med Canons separate blekkassetter i PIXMA PRO-serien er det fullt mulig å skrive ut i høy fotokvalitet hjemme. PIXMA PRO-100 har fargestoffbasert blekk i åtte farger, deriblant tre sort-hvitt-blekk (sort, grått og lys grå) som gir sort-hvitt-utskrifter i forbedret kvalitet og raskere utskriftshastighet for sort-hvitt-bilder. I tillegg sørger Canons ChromaLife100+-system for utmerket fargegjengivelse og forbedret holdbarhet. Resultat er fotoutskrifter i studiokvalitet som holder lenge.

Blekksystemet med ti farger i PIXMA PRO-10, er forbedret siden Canons forrige LUCIA-blekk i Pro9500 MkII og har oppdatert fargesett.  PIXMA PRO-10 har nå også Chroma Optimizer-blekket som er hentet fra den prisbelønte PIXMA PRO-1-skriveren. Dette klare blekket påføres utskriften til slutt og utvider fargeomfanget, øker tettheten for sort og gir en jevn glans, slik at du kan selge eller stille ut bildene dine i trygg forvissning om at de holder høy kvalitet.

Både PIXMA PRO-100 og PRO-10 støtter papirformater opptil A3+ og har en ny manuell papirmatingsbane med en svak buet design som gjør det enklere og raskere å mate kunstpapir med opptil 36 cm bredde i skriveren. De nye modellene er også kompatible med et stort utvalg ICC-profiler som gjør det enkelt å skrive ut på det beste papiret for ethvert prosjekt. Canon har i tillegg utvidet utvalget av fotopapir med nye Photo Paper Pro Luster (LU-101) som er perfekt til studiobilder og profesjonelle bilder. Papiret har jevn struktur og ensartet uttrykk i utstillingslys og gir et meget profesjonelt resultat.

Profesjonell utskrift på en enkel måte

Et nytt programtillegg fra Canon inneholder en rekke alternativer for bilderedigering som gjør det enklere å forbedre bildene. Den nye Print Studio Pro-programvaren erstatter Easy-Photo Print Pro og sørger for sømløs fotoutskrift fra programmene Canon Digital Photo Professional, Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Lightroom og Adobe Photoshop Elements[1]. Et nytt og enkelt brukergrensesnitt med bilderedigeringsvalg og nye funksjoner, som forbedret layout og egendefinerte tekstalternativer, gir større fleksibilitet når det gjelder uttrykket i den endelige utskriften.

Canons nye PRO-modus (fargeprofil i skriverdriveren) sørger for at fargene som skrives ut, stemmer overens med fargene som vises på skjermen. Du kan i tillegg installere og bruke ICC-profiler for det utskriftsmediet du har valgt.

Enkel tilkobling

Både PIXMA PRO-100 og PRO-10 har en rekke tilkoblingsmuligheter. Wi-Fi- og Ethernet-tilkobling gjør det mulig å dele skriverne mellom flere PC-er og skrive ut i trådløse nettverk. Du kan også skrive ut bilder fra kompatible nettbrett og smarttelefoner.  

Tilgjengelighet

PIXMA PRO-100 og PIXMA PRO-10 vil være tilgjengelig fra november 2012. Anbefalte utsalgspriser inkl mva er PIXMA PRO-10 kr 6 499 og PIXMA PRO-100 kr 4 499.

PIXMA PRO-100 – nøkkelfunksjoner:

PIXMA PRO-10 – nøkkelfunksjoner:

Powered by Labrador CMS