Canon Pixma-serie

Pressemelding fra Canon 6. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Suverene kvalitetsutskrifter med en av Canons elegante, kompakte multifunksjonsskrivere

Canon lanserer i dag fire nydesignede PIXMA blekkskrivere, med design, tilkoplingsmuligheter og kreativitet i sentrum. Uansett hvilke behov du måtte ha, har Canon noe for deg med nybegynnermodellen i PIXMA TS5050-serien, mellomsegmentet fra PIXMA TS6050-serien, PIXMA TS8050-serien og en modell i den mest avanserte serien, PIXMA TS9050 – og alle er opptil 40 % mer kompakte enn tidligere modeller.

Enkel tilkopling

Takket være integrert Wi-Fi-tilkopling har alle PIXMA-skriverne trådløs utskrift fra PC-er, smarttelefoner og nettbrett via en forbedret Canon PRINT app for Android og iOS. Med funksjoner som Wi-Fi Direct[i] og ‘Access Point Mode’ kan du koble deg direkte til skriveren uten behov for ruter eller Wi-Fi-passord, dermed er det enkelt å dele skriveren med venner og familie som er på besøk.

PIXMA TS9050-serien og PIXMA TS8050-serien har PIXMA Touch & Print-funksjon, som du får tilgang vil via Canon PRINT-appen på Android enheter med NFC, og som gjør at du enkelt kopler til NFC-aktiverte smarttelefoner eller nettbrett for utskrift eller skanning. PIXMA TS9050-seriens Ethernet-tilkopling gir deg også frihet til å dele forbindelsen med flere PC-er i et nettverk.

PIXMA TS9050-serien, PIXMA TS8050-serien og PIXMA TS6050-serien har LCD-berøringsskjermer med tilgang til PIXMA Cloud-linken som gir forbindelse til dine cloud-baserte favoritt-tjenester, slik at du raskt kan skrive ut et bilde eller laste opp et dokument du vil lese når du er på farten[ii]. Elsker du sosiale medier, har nevnte skrivere[iii] også tilkopling til Instagram™, slik at favorittbildene dine kan gjøres håndfaste – for eksempel som 13x13cm (5x5”) utskrifter på Canons nye kvadratiske glansede fotopapir.

Moderne, kompakt design for stilige, oppkoplede hjem

De nye modellenes kompakte, enkle design er Canons mest særpregede og iøynefallende per i dag – PIXMA-skriveren blir rett og slett et lite kunstverk i hjemmet ditt! PIXMA TS8050-serien og TS6050-serien har en kombinasjon av speilblank og matt finish som gir ethvert rom en ny glød, mens du som ønsker å fremheve det kunstneriske, kan velge den supermoderne estetikken i PXIMA TS9050-serien. Vippepanel i front og stor LCD-skjerm gir rask tilgang til den nye og intuitive hjemmemenyen som er tilsvarende Canon PRINT-appens enkle navigasjon og funksjonalitet.

Raske og enkle kvalitetsutskrifter – i ditt eget hjem

PIXMA TS5050-serien og PIXMA TS6050-serien har fem separate blekk-kassetter som gir raske utskrifter med suveren kvalitet på både vanlig papir og fotopapir. Med en ekstra grå kassett og forbedret fotosort blekk, får både PIXMA TS9050-serien og PIXMA TS8050-serien bedre fotoutskriftskvalitet, med større detaljrikdom i mørke og skyggefulle områder – dermed er de ideelle for fotoentusiaster. Ekstra XL-kassetter for alle modeller gjør det mulig å sikre større kapasitet samtidig som separate kassetter reduserer svinn ettersom hver kassett skiftes ut for seg.

Vær kreativ hjemme i godstolen!

Enten du vil skrive ut bilder, tosidige dokumenter eller personlige bursdagskort og barnas kunstverk, er de nye PIXMA-modellene kompatible med et stort utvalg papirtyper og formater, takket være en ny bak-montert papirmater. I tillegg har TS9050-serien, TS8050-serien og TS6050-serien også frontmater, noe som betyr at du samtidig kan ha vanlig papir for dokumentutskrifter plasser i frontmateren mens fotopapir ligger i den bakre kassetten – slik at du lett kan skrive ut både dokumenter og bilder uten å måtte bytte papir. Både PIXMA TS9050-serien og PIXMA TS8050-serien har direkte CD-utskrift via Canons PRINT-app.

PIXMA TS9050-serien, PIXMA TS8050-serien og PIXMA TS5050-serien kan også skrive ut bildene dine direkte fra SD-minnekort, uten behov for PC. Med SD-kort-utskrifter på PIXMA TS9050-serien kan du også legge til kreative filtre på bildene dine fra den store 12,6 cm (5”) berøringsskjermen – med andre ord, inspirasjon med et enkelt tastetrykk!

PIXMA TS5050-serien, sentrale funksjoner:

PIXMA TS6050-serien, sentrale funksjoner:

PIXMA TS8050-serien, sentrale funksjoner:

PIXMA TS9050-serien, sentrale funksjoner:

PIXMA TS5050-serien har veiledende utsalgspris inkludert mva kr. 999,-

PIXMA TS6050-serien har veiledende utsalgspris inkludert mva kr.1299,-

PIXMA TS8050-serien har veiledende utsalgspris inkludert mva kr. 1799,-

PIXMA TS9050-serien har veiledende utsalgspris inkludert mva kr. 2490,-

Alle modellene har salgsstart i november 2016.

Powered by Labrador CMS