Canon PowerShot SX600 HS, IXUS 265 HS, SELPHY CP910 og SELPHY CP820

Pressemelding fra Canon 6. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Forevige, skap og del spesielle minner med Canons PowerShot SX600 HS, IXUS 265 HS, SELPHY CP910 og SELPHY CP820

Canon utvider i dag utvalget av pek-og-knips-kameraer med to nye superzoomer i lommeformat: PowerShot SX600 HS og IXUS 265 HS. Begge modellene har kraftig zoom, nye kreative opptaksprogrammer og en rekke tilkoblingsmuligheter som lar deg forevige og dele spesielle øyeblikk på en enkel måte, et utmerket valg når du ønsker å komme nærmere motivet. Nå kan du også bevare de gode minnene for alltid og lage flotte gaver – med de to nye, kompakte fotoskriverne SELPHY CP910ogSELPHY CP820er utskrift fra kompaktkameraer og smarttelefoner enklere enn noensinne.

Stå distansen ut med Canons superzoomer

Både PowerShot SX600 HS og IXUS 265 HS har imponerende superzoomobjektiver i slanke og elegante kamerahus som lar deg komme nærmere motiver som er langt unna, om du fotograferer et sportsarrangement eller barnet ditt som leker på ferie. PowerShot SX600 HS har 25mm vidvinkel som gir deg frihet til å fotografere panoramiske landskap og langstrakte motiver. Du kan også ta nærbilder av fjerne motiver uten tap av bildekvalitet. PowerShot SX600 HS kan også skryte av imponerende 18x optisk zoom og 36x ZoomPlus-teknologi av høy kvalitet som tar deg enda nærmere, perfekt når du vil gå tett på øyeblikket.

Når du er med venner på en konsert eller musikkfestival og ønsker et funksjonsrikt kamera som står i stil til situasjonen, gir IXUS 265 HS med allsidig 12x optisk zoomobjektiv med 25-300mm brennvidde deg mulighet til å ta bilder fra ultravidvinkel til tele.

Bilder med høy kvalitet hver gang

Takket være Canons bildeteknologier gir begge kameraene deg bilder i høy kvalitet som du stolt kan vise til venner og familie. Med Canons avanserte DIGIC 4+-prosessor med eksepsjonell respons fanger du raskt spontaniteten i øyeblikket. Fotografer fra dag til kveld med CanonsHS Systemsom består av DIGIC 4+-prosessoren og en 16 megapikslers CMOS-sensor med høy følsomhet, og gir imponerende, detaljerte stillbilder uten kvalitetstap.

Fotografer, koble til og del

Med PowerShot SX600 HS og IXUS 265 HS kan du raskt og enkelt dele bildene dine på sosiale nettverk eller bruke nettskylagring til å sikkerhetskopiere dem. Med en egen Mobile Device Connect-knapp kobler du raskt til smarttelefonen, mens ny NFC-støtte gjør det enda enklere å koble til NFC-aktiverte enheter slik at du kan dele bilder i løpet av noen få enkle trinn.

Du kan også bruke kameraenes nye tilkoblingsmuligheter til å eksperimentere med fjernstyrt opptak– perfekt når du selv vil være med i opptaket med vennene dine eller tar familiebilder. Med fjernstyrt opptak kan du bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å betjene kameraet på opptil fem meters avstand, noe som gir deg større kreativ frihet. Det vises berøringsknapper på nettbrett- eller smarttelefonskjermen som du bruker til å fjernbetjene kameraet, slik at du kan ta, vise og lagre bilder.

Utforsk kreativiteten

Bruk en av de mange kreative effektene på kameraene til å gi bildene dine det lille ekstra. Hvis du er usikker på hvilken effekt du skal bruke, velger den unike funksjonen Kreativt opptak for deg ved å ta opptil seks ulike versjoner av samme bilde, hvert bilde med en unik kreativ vri. Du kan velge blant til sammen 46 kreative effekter ordnet i 4 kategorier basert på tema –én fargetone, retro, spesiell og naturlig. Du kan også gjenoppleve det som skjedde i kulissene, med funksjonen Hybrid Autosom tar opp fire sekunder med video før og etter hvert stillbilde. På slutten av dagen kan du sette sammen alle stillbildene og filmklippene for å få hele historien.

Kompakt lommeformat du kan ta med overalt

Med PowerShot SX600 HS og IXUS 265 HS går du ikke glipp av et eneste øyeblikk – begge modellene takler fotografering i dagslys og lite lys lekende lett og sørger for at du får imponerende resultat bilde etter bilde. IXUS 265 HS har et slankt, elegant metallhus og kraftig zoomobjektiv og leveres i fire sterke farger – lilla, rosa, sølvgrå og sort. Dette allsidige kameraet er lite nok til å få plass i lommen slik at du alltid har det for hånden når motivet plutselig dukker opp. Den store LCD-skjermen på 7,5 cm (3,0") med høy oppløsning (461 000) gjør det enkelt å se gjennom bildene du har tatt. PowerShot SX600 HS har PureColor II G LCD-skjerm på 7,5 cm (3,0") med tydelig visning i sollys, perfekt til sommerferien.

Skriv ut minnene på SELPHY CP910 og SELPHY CP820

Lag et varig minne av spesielle øyeblikk ved å skrive ut bildene dine med nye og brukervennlige SELPHY CP910 og SELPHY CP820.  Du kan skrive ut bilder direkte fra smarttelefoner med iOS™ eller Android™ og skrive ut imponerende kvalitetsbilder direkte fra det trådløse kameraet. Støtte for AirPrint™ gir deg enda mer fleksibilitet med utskrift av bilder direkte fra kompatible Apple-enheter uten at du må installere programvare.  Du kan skrive ut bilder fra en rekke kompatible minnekort og fra PictBridge-kompatibelt utstyr, inkludert videokameraer, på begge skriverne.

Om du skriver ut bilder til spesielle anledninger, postkort fra ferier eller kort og klistremerker, leverer begge de nye modellene utskrifter i fotolabkvalitet på under minuttet. Skrivernes kompakte design har et intuitivt brukergrensesnitt og en vippbar LCD-skjerm på 6,8 cm (2,7") for enkel visning. Du kan også velge ønsket overflatestruktur på utskriften uten å måtte bytte fargebånd eller papir. Det finnes en blank og to halvblanke overflatestrukturer du kan velge.

Nøkkelfunksjoner på PowerShot SX600 HS:

·  Ultravidvinkel 18x optisk zoom og 36x ZoomPlus

·  Kompakt metallhus som får plass i lommen

·  16 megapikslersHS Systemgir skarpe bilder, også i svakt lys

·  Wi-Fi og NFC for enkel tilkobling til smarttelefon

· Intelligent bildestabiliseringgir skarpe bilder og stødige filmer

·  FunksjonenKreativt opptaklager enkelt seks unike bilder

· Smart Autofor enkel pek-og-knips-fotografering

·  Filmer i full HD med optisk zoom

·  Finnes i rødt, sølvgrått og sort

Nøkkelfunksjoner på IXUS 265 HS:

·  16 megapikslersHS Systemgir skarpe bilder, også i svakt lys

·  Ultravidvinkel 12x optisk zoom og 24x ZoomPlus

·  Elegant, ultrakompakt metallhus

·  Wi-Fi og NFC for enkel tilkobling til smarttelefon

· Intelligent bildestabiliseringgir skarpe bilder og filmer

·  FunksjonenKreativt opptaklager enkelt seks unike bilder

· Smart Autofor enkel pek-og-knips-fotografering

·  Filmer i full HD med optisk zoom

·  Finnes i lilla, rosa, sølvgrått og sort

Nøkkelfunksjoner på SELPHY CP820:

·  Kompakt og enkel for hele familien

·  Skriv ut fra minnekort, kameraer eller USB-pinner

·  Holdbare utskrifter i fotokvalitet på under minuttet

·  Valgbar overflatestruktur med vanlig fotopapir 

·  Forutsigbare kostnader

·  Enkel visning med vippbar LCD-skjerm

·  ID-bildefunksjon

·  Mange utskriftsformater

· Auto Image Optimize

Nøkkelfunksjoner på SELPHY CP910:

·  Kompakt og enkel trådløs fotoutskrift

·  Utskrift fra smarttelefon med AirPrint™-støtte

·  Raske utskrifter i fotolabkvalitet og valgbar overflatestruktur på utskrift

·  Brukervennlig veiledning på skjermen

·  Skriv ut fra minnekort og USB-minnepinner

·  Forutsigbare kostnader

·  Enkel visning med vippbar LCD-skjerm

·  ID-bildefunksjon

· Auto Image Optimizer

Powered by Labrador CMS