Canon SENSYS-serie

Pressemelding fra Canon 17. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon oppdaterer A4-laserutvalget med åtte nye kvalitetsprodukter i i-SENSYS-serien

Canon oppdaterer i dag den populære i-SENSYS-serien med hele åtte nye modeller. Den nye serien er utviklet i takt med kundens etterspørsel etter mer fleksible tilkoblingsmuligheter, forbedret dokumentarbeidsflyt og brukervennlighet. Serien består av to typer laserbaserte multifunksjonsprodukter; en laserskriver for begynnersegmentet og en avansert faks.

Canons nye s/h-laserskrivere i-SENSYS MF4700- og MF4800 er en serie multifunksjonsenheter som også inneholder nettverksklare modeller med trådløs tilkobling. Slik integreres skriverne enkelt i nettverket og kan deles mellom flere brukere på kontoret. Med Canons «Network Scan»-funksjon kan du også enkelt skrive ut dokumenter fra og skanne bilder direkte til PCen.

Modellene i de nye MF4700- og MF4800-seriene er nå utstyrt med ettrykks løsningstaster som gir raskere skanning og kopiering, en funksjon som tidligere var forbeholdt Canons mest avanserte i-SENSYS multifunksjonsprodukter. Tastene er lett tilgjengelige på betjeningspanelet og lar deg utføre komplekse oppgaver som nettverksskanning eller tosidig kopiering, ved hjelp av et enkelt tastetrykk.

Canons nye i-SENSYS-modeller har høy utskriftshastighet og er utstyrt med Canons unike teknologi som gir rask oppstart og en førsteutskrift etter bare 5,8 sekunder (i-SENSYS MF4700- og MF4800-seriene).

Den nye A4-serien er utformet for å gi en forbedret brukeropplevelse. i-SENSYS MF4700 og MF4800 har Canons nye stillemodus som aktiveres med et tastetrykk og gir svært lavt lydnivå under bruk – fra kun 45 dB1. Alle de nye i-SENSYS-modellene har kompakt og plassbesparende design slik at de enkelt får plass på skrivebordet. MF4700- og MF4800-seriene er i tillegg utstyrt med et nytt 5-linjers LCD-panel som kan vippes og justeres slik at du alltid ser panelet fra best mulig vinkel når skriveren er plassert på skrivebordet.

Canons nye i-SENSYS-modeller er et godt valg for organisasjoner som er opptatt av miljøet. Produktene byr på klasseledende energieffektivitet med et typisk strømforbruk (TEC) på kun 0,5 kWh per uke 2 (i-SENSYS LBP6020 og LBP6020B). Du kan i tillegg bruke funksjonen for papirsparing som med et enkelt tastetrykk lar deg kopiere to eller flere sider til ett ark, noe som reduserer papirforbruk og kostnader.

Lars-Petter Pedersen, produktsjef for kontorløsninger i Canon Norge sier: – Vi har sett en økende etterspørsel etter pålitelig sort-hvitt-utskrift av høy kvalitet fra mindre kontor, hjemmekontor og arbeidsgrupper i bedrifter. Med lanseringen av åtte nye i-SENSYS laserprodukter oppdaterer Canon utvalget innen A4-laserutskrift og er bedre rustet til dekke denne etterspørselen. Introduksjonen av ettrykks løsningstaster, som er en nyhet i denne produktklassen, bidrar også til økt effektivitet.

Nye i-SENSYS LBP6020 og LBP6020B er introduksjonsmodeller beregnet på små kontor som vil ha kostnadseffektiv sort-hvitt-laserutskrift med 18 sider i minuttet og utskriftshastighet på 2 400 x 600 dpi. Skriverne har automatisk bildeforbedring (AIR-teknologi) som forbedrer dokumentoppløsningen og gir deg profesjonelle utskrifter med skarpe detaljer, tydelig tekst og jevne gråtoner.

Canon lanserer også en ny laserfaks i-SENSYS FAX-L410. Med integrert telefonrør, intuitivt 5-linjers LCD-display og 50-arks automatisk tosidig dokumentmater er FAX-L410 et utmerket valg for virksomheter som stiller høye krav til faks- og utskriftskvalitet. Energieffektiviteten er også kraftig forbedret sammenlignet med forgjengerne i-SENSYS FAX-L380 og FAX-L390, med et forbruk på kun 1,4 watt i dvalemodus.

De nye i-SENSYS-produktene vil være tilgjengelig hos alle Canons salgskontor og utvalgte distribusjonspartnere fra november 2012.

Nøkkelfunksjoner

i-SENSYS MF4800-serien

i-SENSYS MF4700 series

i-SENSYS LBP6020 and LBP6020B

i-SENSYS FAX-L410

Notater

1 i-SENSYS MF4700-serien har et lydnivå på 45 dB i stillemodus. Lydnivåene varierer fra modell til modell.  Utskriftshastigheten reduseres når stillemodus aktiveres.

2 «Typical Electricity consumption» (TEC value) er en metode for å teste og sammenligne energiytelsen til bildeprodukter der det fokuseres på mengden størmforbruk i løpet av en uke med normal bruk.

Powered by Labrador CMS