Canon VB-S805D and VB-S905F

Pressemelding fra Canon 17. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon utvider utvalget av nettverkskameraer

Canon Europa, verdensleder innen bildeløsninger, lanserer i dag to nye ultrakompakte nettverkskameraer – VB-S805D and VB-S905F – med oppløsning på 1,3 megapiksler. De nye kameraene inngår i den nylig lanserte S-serien og kan skilte med den avanserte objektivteknologien som Canon er kjent for, i tillegg til dedikerte bilde- og nettverksprosessorer.

VB-S805D and VB-S905F gir overvåking i høy kvalitet med detaljerte bilder og seks smarte analysefunksjoner. De integrerte analysefunksjonene registrerer bevegelse, forlatte gjenstander, gjenstander som er fjernet, kameramanipulasjon, passeringer og volum. De nye modellene er velegnet til overvåking i en rekke ulike innendørsmiljøer, som butikklokaler, undervisningsmiljøer, overnattings- og serveringssteder.

Kameraene er utstyrt med to prosessorer, DIGIC DV III og DIGIC NET II. Det betyr at samtlige trinn i prosessen, fra opptak til kodeprosessering og overføring, skjer helt sømløst. Andre fordeler er enestående ytelse i krevende lysforhold, noe som gir en ekte dag-/nattløsning. VB-S805D and VB-S905F har asfæriske linseelementer og linser med høy brytningsindeks som gir en meget kompakt objektivenhet med høy bildekvalitet og minimal forvrengning eller fargefeil. Objektivene på begge de nye modellene har vid bildevinkel, lite forvrengning og slipper gjennom mer lys til sensoren i kameraet. Resultatet er klarere og mer definerte bilder.

VB-S805D and VB-S905F har 1,3 megapikslers oppløsning og imponerende bildekvalitet, også i svakt lys. Funksjonen Auto Smart Shade Control justerer eksponeringen for bedre synlighet i mørke områder og vanskelige lysforhold. Kameraene leverer også to H.264-videostrømmer med ulik oppløsning for optimal overvåkings- og opptaksfleksibilitet.

–Vi har fokusert på de innebygde analysemulighetene for å imøtekomme behovet i markedet og blant kunder og samarbeidspartnere.  Med de nye kameraene tilbyr Canon et omfattende utvalg av avanserte og intelligente funksjoner. Modellene er et utmerket valg for kunder som vil ha overvåking i høy HD-kvalitet til en gunstig pris, sier Trond Sliper, produktspesialist, Canon Norge.

Canon har også utviklet en ny tilbehørsportefølje til VB-S-serien med nettverkskameraer med minikuppel, inkludert nye VB-S805D, som gir fleksible installasjonsmuligheter. Tilbehøret består av PC30-VB som er et monteringssett for hengende montering fra høye tak, SS30-VB som er et monteringssett for overflatemontering uten behov for å bore hull til kabler, og PS30-VB som er et monteringssett for koblingsboks.

De nye kameraene drar nytte av Canons 70 år lange erfaring som produsent av kvalitetsobjektiver og omfattende ekspertise innen utvikling av nettverkskameraer som leverer enestående bildekvalitet i alle lysforhold. Canons nettverkskameraer er enkle å installere, kompatible med ONVIF Profile S og dekkes av en omfattende garantiordning. De nye kameraene kommer for salg i august 2014.

Kunder, VMS-partnere og systemintegratorer kan finne mer informasjon om Canons utvalg av nettverkskameraer på http://cpn.canon-europe.com

Powered by Labrador CMS