CANON I TRE KATEGORIER

Fotoprodusenten har tatt med seg fire kameramodeller til Gardermoen, og vil gi opplevelse av bildekvalitet.

Publisert Sist oppdatert

– Det vi fokuserer på er bilder og bildekvalitet. Vi som jobber med dette er veldig stolte av Canons bildekvalitet, men vi forventer ikke at alle i Elkjøp skal bli like som oss. Men vi ønsker å bevisstgjøre folk på hva bildekvalitet er. Det er ikke nødvendigvis bildene tatt av profesjonelle fotografer, men bilder med riktige farger og kontrast, og som er skarpe og fine, sier Lars Askheim fra Canon Norge.

– Hvor viktig er det for Canon å være på en messe som Elbit?

– Man får et bra utbytte fordi man møter butikkmedarbeiderne på en annen area. Det er lettere å få oppmerksomhet, her er de for å lære. Når vi møter dem ute i butikk er det naturlig nok kundene som står i sentrum. Men klart, det er en utfordring for et ungt menneske å ta innover seg all den kunnskapen og informasjonen som kommer i løpet av en slik dag. Så det hadde vært interessant å vite hva de sitter igjen med på kvelden når de er tilbake på hotellrommet, sier Askheim.

Man får et bra utbytte fordi man møter butikkmedarbeiderne på en annen area

Han sier Canon fokuserer på de fire viktigste kameramodellene, og hvor viktig bildebrikken og sensorstørrelsen er.

– Så snakker vi litt om print fordi vi synes det er veldig gøy å skrive ut bilder, og et foto forandrer jo karakter når du viser det fram digitalt versus på papir.

– Hvilke modeller er det dere viser fram her?

– Det er vårt tradisjonelle kompaktkamera, Powershot SX620 med 25x zoom, vårt neste generasjons kompaktkamera med én tommes bildebrikke, G9X, det kompakte systemkameraet EOS M10, og folkefavoritten EOS 700D, sier han.

– Hva blir sommerens bestselger fra Canon?

– Det vet jeg blir den nye G-serien vår. Den er formidabelt bra! Det har fagpressen uttrykt til gangs, og det begynner sluttbrukerne nå å forstå, sier Askheim.

Powered by Labrador CMS