Canon CanoScan 9000F Mark II

Pressemelding fra Canon 5. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer ny fotoskanner i toppsjiktet med avansert programvare

Canon lanserer i dag en ny toppmodell i CanoScan-serien –CanoScan 9000F Mark II med oppløsning på 9 600 dpi og avansert programvare for rask foto-, dokument- og filmskanning med eksepsjonelt høy kvalitet.

Ny, avansert programvare

CanoScan 9000F Mark II, som erstatter CanoScan 9000F, leveres med den nye programvaren My Image Garden som gir enkel navigasjon i skannefunksjonene og byr på praktiske funksjoner for organisering av bilder, inkludert ansiktsgjenkjenning. My Image Garden inneholder også funksjoner som gir enkel dokumentbehandling, for eksempel tekstgjenkjenning (OCR) og oppretting av PDF-filer med mulighet for å legge til passord for å beskytte konfidensielle dokumenter. Med Canons praktiske funksjon for skanning til nettskyen, kan du skanne til nettskytjenester som Evernote og Dropbox, med et enkelt knappetrykk, mens Stitch Assist lar deg skanne store dokumenter og bilder fra A3-format i to deler som så føyes sømløst sammen.

Forbedret energieffektivitet

Nye CanoScan 9000F Mark II er utstyrt med en rekke praktiske funksjoner for strømsparing.

Funksjonen for automatisk avslåing sparer deg for strøm ved at skanneren automatisk slås av når den ikke har vært i bruk på en viss tid. 9000F Mark II bruker i tillegg hvitt LED-lys som har null oppvarmingstid, til reflekterende skanning og filmskanning - noe som gir mindre strømforbruk sammenlignet med tradisjonelle skannelamper.

Suveren skannekvalitet

Med CCD-sensor og maksimum optisk skanneoppløsning på 9 600 x 9 600 dpi for film, og 4 800 x 4 800 dpi for planskanning byr 9000F Mark II på imponerende skannekvalitet som fanger opp detaljene i bilder og film. Funksjonen Auto Document Fix sørger for klar og tydelig tekst mens fargene, nyansene og kontrasten opprettholdes i bildene.

Fleksibel filmhåndtering

CanoScan 9000F Mark II kan skanne opptil tolv 35mm filmremser og 4 monterte lysbilder i en og samme operasjon (enten positiver eller negativer). Skanneren har også støtte for 120 filmformatet (maks. 6 x 22 cm). FARE Level 3 (Film Automatic Retouching Enhancement) gir skanning av høy kvalitet, selv av originaler som krever motlyskorreksjon eller er preget av støv, riper eller falming.

Hurtig og enkel å bruke

Nye CanoScan 9000F Mark II er utrustet med en rekke funksjoner som gir ekstra enkel betjening. I front på skanneren finner du sju EZ-direktetaster som kan tilpasses dine behov og gir deg skanning med et enkelt knappetrykk. Funksjonen Auto Scan Mode gjenkjenner i tillegg hvilken type original du skanner, og lagrer skanningen som et bilde eller dokument med de beste innstillingene med et enkelt klikk.

CanoScan 9000F Mark II øker også effektiviteten med høy skannehastighet på cirka 7 sekunder for A4-fargedokumenter med 300 dpi.

Tilgjengelighet

CanoScan 9000F Mark II kommer for salg i april 2013 og anbefalt utsalgspris inkl mva er  kr 2.299,-.

CanoScan 9000F Mark II – nøkkelfunksjoner:

·  Profesjonell film-, foto-, lysbilde- og dokumentskanner

·  Høy skannekvalitet 

·  Rask foto- og dokumentskanning: ca. 7 sekunder for en A4-side i farger ved 300 dpi

·  Filmskanning med høy hastighet: ca. 18 sek for 35mm negativ ved 1 200 dpi

·  Fleksibel skanning: 12 x 35mm filmremser, 4 x 35mm monterte lysbilder og 120 film på     maksimum 6 x 22 cm (kun filmremse)

·  Auto Image Correction: integrert FARE Level 3 fjerner støv, riper og korrigerer falming

·  Enkel ett-trykksbetjening med sju EZ-direktetaster

·  Ingen oppvarmingstid og lavt strømforbruk med hvitt LED-lys

·  Skanning til Evernote eller Dropbox

·  Opprett sikre flersiders PDF-filer for enkel arkivering

Powered by Labrador CMS