Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Pressemelding fra Canon 17. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kom nærmere med Canons nye EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Canon utvider i dag objektivserien EF-M og lanserer seriens første teleobjektiv – EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM som er spesialutviklet for Canons kompakte systemkamera EOS M. Nye EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM kan skilte med Canons anerkjente optiske ytelse, avansert trinnmotorteknologi (STM), 3,5-trinns optisk bildestabilisator og allsidig brennvidde fra 55 til 200 mm, som gjør det mulig å komme tettere på favorittmotivene.  

Kom nærmere

EF-M-serien består av tre andre objektiver i tillegg til nye EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM, og dekker en rekke ulike brennvidder fra 11 til 200 mm. Det nye objektivet er et perfekt tilskudd i EOS Ms utstyrsbag og gir EOS M-fotografer flere kreative muligheter til å ta bilder av et bredt spekter motiver – fra iøynefallende portretter med 55mm, til naturfoto med 200mm.

Ledende optiske teknologier gir høy bildekvalitet

EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM er bygget på Canons omfattende ekspertise innen optikk, og er utstyrt med Canons avanserte optiske bildestabilisator og STM-teknologi som sørger for eksepsjonelt detaljnivå i både stillbilder og filmopptak. Når du filmer, sørger STM-teknologien for jevne overganger når fokus skifter fra et objekt til et annet. STM-mekanismen gir også tilnærmet lydløs fokusering slik at du får naturtro lydopptak av scenen du filmer. Takket være en meget effektiv 3,5-trinns bildestabilisator som reduserer synlige kamerabevegelser, får du skarpe stillbilder når du bruker zoomen, og stødige opptak når du filmer action.

Få imponerende resultat på en enkel måte

EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM har metallhus i høy kvalitet – et varemerke for EF-M-serien. Det er i tillegg kompakt, lett og enkelt å ta med seg, noe som gjør det perfekt til daglig bruk. Objektivet har et element med ultralav spredning (UD) som sørger for enestående bildekvalitet i hele zoomområdet. Linseelementet foran på objektivet roterer ikke og sørger for konsekvent effekt når du bruker filter. Ringen for manuell fokusering gir større kreativ frihet ved at du kan justere fokus under opptak.

EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM – nøkkelfunksjoner:

·  Kom nærmere motivet med EOS-M-kameraet

·  Bildestabilisator sørger for skarpe bilder

·  Kompakt nok til å tas med overalt

·  Jevn og tilnærmet lydløs STM-fokusering

·  Gjør raske justeringer med ringen for manuell fokusering

·  Ta bilder i høy kvalitet med skarpe detaljer og flotte farger

 Tilgjengelighet:

EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM har salgsstart i juni og anbefalt utsalgspris inkl mva er kr 2.790,-

Powered by Labrador CMS