Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Pressemelding fra Canon 22. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kom tettere på motivet – Canon lanserer nye EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Canon lanserer i dag EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STMsom inngår i Canons ledende EF-objektivserie. Nye EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STMer kompakt, lett og allsidig og har ekstremt fleksibel brennvidde fra 55 til 250 mm – perfekt for fotografer som ønsker å komme tettere innpå favorittmotivene. Den nye modellen er den første EF-S-telezoomen som kan skilte med Canons avanserte STM-teknologi og 3,5-trinns optisk bildestabilisator, som gir enestående stillbilder og høy filmkvalitet i hele zoomområdet.

Suveren bildekvalitet hele veien

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM er et ideelt objektiv for fotografer som ønsker å utvide utstyrspakken med ekstra rekkevidde. Med objektivets store zoomrekkevidde er det mulig å forevige en rekke sitasjoner og motivtyper. Portrettbilder tas med 55 mm, mer fjerntliggende naturmotiver med 250 mm. Begge kan tas med samme objektiv.

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM er utstyrt med Canons avanserte trinnmotorteknologi (STM) som sørger for høy autofokusytelse ved fotografering samt jevn og tilnærmet lydløs autofokus ved filmopptak på kompatible kameraer. STM-teknologien sikrer jevn, kontinuerlig fokusering når du filmer motiver som beveger seg, i tillegg til jevne og naturlige fokusoverganger når du skifter fokus fra et motiv til et annet. Du kan også ta opp lyd i høy kvalitet for filmene, uten forstyrrende støy fra objektivet, takket være den nærmest lydløse STM-fokusmekanismen.

Optikkteknologi i verdensklasse og profesjonell design

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM har en ny design som rommer Canons bransjeledende teknologi for optisk bildestabilisering. Det gir deg 3,5-trinns fordel i forhold til modeller uten optisk bildestabilisator og motvirker effekten av eventuelle kamerabevegelser, noe som gjør det enkelt å ta skarpe, iøynefallende bilder i alle opptaksforhold.

Objektivets nye konstruksjon består av 15 elementer ordnet i 12 grupper med forbedret nærgrense på kun 0,85 cm i hele zoomområdet. En elektromagnetisk blender med sirkulær blenderåpning gir deg presis kontroll over blenderen og flott bakgrunnsuskarphet, mens et UD-linseelement motvirker kromatisk avvik og sikrer at du får naturtro bilder som er like skarpe og klare som det øyet oppfatter.  Canons optimaliserte Super Spectra-belegg minimerer interne reflekser samt skygger og lysflekker i bildene.

Det nydesignede objektivet har frontlinse som ikke roterer, noe som sikrer ensartet resultat når du bruker filter på objektivet. Med en vekt på kun 375 gram er EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS ekstremt lett og kompakt og enkelt å ta med seg på ferie eller familiebegivenheter.

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM – nøkkelfunksjoner:

·  Kompakt, lett telezoomobjektiv

·  Bildestabilisator motvirker uskarphet som skyldes kamerabevegelser

·  STM-teknologi for jevn, stille fokusering

·  Minste fokusavstand på 0,85 m

·  UD-linseelement av høy kvalitet

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS har salgsstartultimo september i og anbefalt utsalgspris inkl. mva er 2.990,-.

Powered by Labrador CMS