Canon EOS 1200D

Pressemelding fra Canon 12. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canons nye EOS 1200D gjør speilrefleksfotografering til en lek

Canon lanserer i dag EOS 1200D– en ny inngangsmodell i speilreflekssegmentet som gjør det morsommere og enklere enn noen gang å ta flotte stillbilder og filmer i full HD-kvalitet. Nye EOS 1200D er myntet på førstegangskjøpere som vil ha ukomplisert fotografering med flott resultat med det samme de pakker ut kameraet. EOS 1200D er derfor den første Canon-modellen som lanseres med en egen app for mobile enheter, EOS Bedre Bilder[1]. Appen inneholder nyttige tips og veiledninger som hjelper deg med å få mest mulig ut av det nye kameraet. EOS 1200D kombinerer Canons førsteklasses bildesystem med en rekke intuitive, brukervennlige kontroller og automatiske opptaksprogrammer som sørger for at du, uavhengig av ferdighetsnivå, enkelt kan ta flotte bilder som yter minnene full rettferdighet.

Med den nyeEOS Bedre Bilder-appen og en lettnavigert hurtigstartguide er det enkelt å få oversikt over både knappeoppsett og funksjoner på kameraet, slik at du raskt kan komme i gang med fotograferingen. Appen inneholder en rekke veiledninger og trinnvise øvelser som guider deg gjennom grunnleggende fotoprinsipper i ditt eget tempo, med en inspirasjonsdel som foreslår kombinasjoner av populære motiver som kjæledyr og mennesker med fotografiske instruksjoner som for eksempel lukkertid eller perspektiv.  Appen inneholder også en feilsøkingsguide med nyttige tips om hvordan du kan ta bedre bilder og unngå vanlige problemer som uskarpe eller overeksponerte bilder, samt råd om komposisjon av gruppe- og landskapsbilder.

Detaljrikebilder

EOS 1200D sørger for at du kan gjenoppleve og glede deg over spesielle øyeblikk i flotte, skarpe detaljer i mange år fremover. En 18,0 megapikslers APS-C CMOS-sensor og Canons DIGIC 4-prosessor leverer stillbilder i høy kvalitet med klare farger som er perfekt til fotoutskrifter i stort format du kan henge på veggen hjemme eller gi bort i gave. EOS 1200D har også imponerende ytelse i svakt lys og gir deg strålende bilder selv om lysnivået faller. Autofokussystem med 9 AF-punkter spredt i bildefeltet sørger for at hele motivet foreviges i imponerende detaljert kvalitet, uansett hva du fotograferer. Du kan også ta raske serieopptak med opptil tre bilder i sekundet, noe som er perfekt når du vil forevige fartsfylt action.

Fra bursdagsfeiring til ferieaktiviteter – du kan alltid stole på at EOS 1200D gir flott resultat. Auto-programmet medintelligent motivgjenkjenningvelger automatisk de beste kamerainnstillingene for deg og gjør det enkelt å ta bilder med de riktige innstillingene fra gang til gang.

Levende minner som film i full HD-kvalitet

EOS 1200D tar også opp imponerende full HD-video (1080p) som er perfekt til de øyeblikkene du ønsker å gjenoppleve gang på gang. Et stort utvalg brukervennlige kontroller gir deg mulighet til å utforske kreativiteten etter hvert som ferdighetene øker. De gir deg også kontroll over eksponering, fokus og lydnivå slik at øyeblikkene foreviges nøyaktig slik du opplever dem. ProgrammetVideoklippgir følelsen av en profesjonelt redigert film ved å la deg ta opp en serie korte videoklipp for deretter å sette dem automatisk sammen til én film som oppsummerer anledningen i kameraet.

Kunstnerisk kreativitet medet enkelt trykk

Med EOS 1200Ds utvalg av kreative filtre kan du gi bildene et unikt preg med et enkelt knappetrykk. Du kan velge blant fem ulike kunstneriske stiler somminiatyreffekt,fisheye-effektoglekekameraeffekt, og legge til effekten før eller etter at bildet tas. Det betyr at du enkelt kan gi bildene et kreativt uttrykk, forsterke dramatikken eller atmosfæren i bildet eller gi bildet et helt nytt perspektiv.

Designet for deg

Kompakte og lette EOS 1200D er enkelt å ta med seg slik at du alltid er klar til å fange øyeblikket. Kameraet har store kontroller med intuitiv plassering slik at du raskt og enkelt kan angi ulike innstillinger når du fotograferer mens du er på farten. EOS 1200D er utviklet med fokus på fleksibilitet og er utstyrt med en lyssterk optisk søker som gjør det enkelt å komponere bilder, og har LCD-skjerm på 7,5 cm (3,0") for Live View-opptak. LCD-skjermens skarpe oppløsning på 460 000 punkter er perfekt til å se på stillbilder og filmer med det samme de er tatt, og til å dele dem med vennene dine.

Når du er klar til å ta fotograferingen et steg videre, kan du skifte ut objektivet på EOS 1200D med et av Canons over 70 EF-objektiver, som alle gir deg et annet perspektiv, lar deg utforske kreativiteten og ta unike bilder. Du finner detaljert informasjon om kompatible objektiver og tilbehør til EOS 1200D i appenEOS Bedre Bilder.

NøkkelfunksjonerEOS 1200D:

·  Topp kvalitet fra stor sensor

·  Detaljerte bilder du kan beskjære og skrive ut i stort format

·  Skarpe bilder, også i svakt lys

·  Brukervennlig Auto-program medintelligent motivgjenkjenning

·  Innebygd funksjonsveiledning ogBedre  Bilder-app til smarttelefoner

·  Full HD-film medVideoklipp

·  Lyssterk LCD-skjerm på 7,5 cm (3,0")

·  Kreative filtre for kunstnerisk utfoldelse

EOS 1200D 18-55 mm IS har salgsstart medio mars og anbefalt utsalgspris inkl mva er kr 4.490,-.

[1] Kompatibel med iOS- og Android-enheter. Appen kan kun lastes ned fra appbutikker som er tilgjengelige i EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika).

Powered by Labrador CMS