Canon EOS 1300D

Pressemelding fra Canon 10. mars 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Imponerende bilder som deles på et øyeblikk: EOS 1300D

Canon lanserer i dag EOS 1300D, en ny innstegsmodell i speilreflekssegmentet. Nye EOS 1300D er en utmerket introduksjon til digital speilrefleksfotografering og er utstyrt med Wi-Fi-funksjon og dynamisk NFC som gir enklere deling. Den nye modellen har i tillegg en rekke forbedrede funksjoner som gjør det enkelt å ta flotte, kreative bilder og filmer. Med sensor på 18 megapiksler og responsiv ytelse er EOS 1300D et perfekt kamera for bilder som kan deles med det samme.

Kvalitet hele veien

Med EOS 1300D tar du bilder som skiller seg ut i mengden, takket være Canons

DIGIC 4+-prosessor og en stor APS-C-sensor på 18 megapiksler som fanger hver eneste lille detalj og fargenyanse. EOS 1300D har grunn dybdeskarphet slik at du kan ta bilder der personer eller andre hovedmotiver trer tydelig frem mot en uskarp bakgrunn. Om du tar nærbilder av naturmotiver, portretter og bylandskap, gjør EOS 1300D det enkelt å ta originale bilder som du har lyst til å dele, uansett hvor du befinner deg. EOS 1300D er kompatibelt med over 80 EF-objektiver og et utvalg tilbehør, så kameraet blir et allsidig digitalt speilreflekskamera som gir deg resultatet og fleksibiliteten du trenger i dag og fremover.

Lær, utvikle deg og ta kontroll

Digitale speilreflekskameraer kan virke avskrekkende for nybegynnere, men med EOS 1300D kan selv førstegangskjøpere ta bilder i imponerende kvalitet med det samme. Med funksjonen for intelligent motivgjenkjenning tar kameraet kontrollen, og velger de beste innstillingene for deg. Med en liten vri på funksjonsvelgeren kan du velge programmer som er skreddersydd for bestemte motiver, for eksempel det nye programmet for matfotografering. Responsiv autofokus i hele søkeren sørger for at selv motiver som beveger seg, forblir i fokus, og du kan fotografere actionscener med tre bilder i sekundet. Ønsker du morsomme og unike bilder, kan du velge blant et utvalg kreative filtre, blant annet Lekekamera og Fiskeøye.

Etter hvert som fotoferdighetene utvikles kan du også benytte deg av kameraets halv- og helautomatiske programmer. Her kan du velge dine egne kreative innstillinger for blenderåpning, lukkertid og ISO-område fra ISO100 til 6400 (som også kan utvides til ISO 12800), og nyte friheten til å lære og fotografere favorittøyeblikkene dine, også når lyset er på hell.

Takket være den store sensoren får du profesjonelle filmopptak der alle detaljene fanges i full HD-kvalitet, og du kan filme med grunn dybdeskarphet for å gi filmene dine kinofilm-preg. Kameraet har de samme mulighetene for manuell kontroll for filmopptak som for fotografering. Med Videoklipp-funksjonen kan du også ta opp en serie korte klipp som automatisk settes sammen til en flott, oppsummerende videosekvens.

Del, lagre og gjenoppdag

EOS 1300D støtter NFC (nærfeltskommunikasjon) og har en rekke nye funksjoner for trådløs tilkobling som gjør det enkelt å lagre og dele bildene dine mens du er på farten. Med NFC holder du kameraet inntil en kompatibel Android-smartenhet for å koble til og overføre bildene, eller du kan bruke Canons Camera Connect-app til å ta bilder. Det er selvsagt viktig at alle de dyrebare øyeblikkene lagres på en trygg måte, og med innebygd Wi-Fi-funksjon overfører du enkelt bildene direkte fra kameraet[i] til en rekke nettskytjenester, inkludert irista fra Canon, og du kan lage nettbaserte gallerier du kan dele med kjente og kjære. Du kan også koble EOS 1300D til en Canon Connect Station CS100 for enkel lagring og deling av bilder.

EOS 1300D – nøkkelfunksjoner:

Enkelt å koble til og dele bildene med resten av verden

Enkelt å utforske kreativitet i bilder og filmer

Fanger imponerende detaljer lekende lett

Tilgjengelighet:

EOS 1300D kamerahus har anbefalt utsalgspris inkludert mva kr 3.729,-

EOS 1300D kit 18-55 IS har anbefalt utsalgspris inkludert mva kr 4.789,-

EOS 1300D kit 18-55 har anbefalt utsalgspris inkludert mva kr 4.725,-

EOS 1300D har salgsstart i april

Powered by Labrador CMS