Canon EOS-1D X versjon 1.1.1

Pressemelding fra Canon 18. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny standard for ytelse

– Canon lanserer versjon 1.1.1 av internprogrammet for EOS-1D X med autofokus ved f/8

Canon lanserer i dag versjon 1.1.1 av internprogrammet (firmware) for det anerkjente proffkameraet EOS-1D X, og profesjonelle fotografer kan glede seg over nye funksjoner og forbedret ytelse. Utviklingen av det nye internprogrammet er basert på tilbakemeldinger fra fotografer fra hele verden, og byr på forbedret AF-funksjon samt en rekke andre forbedringer som gjør det enklere for profesjonelle fotografer å ta førsteklasses bilder i alle slags opptaksforhold.

Ny funksjonalitet, forbedret ytelse

Når du fotograferer med AI Servo AF i lite lys, er søkerinformasjonen nå opplyst, og AF-punktene blinker rødt slik at de er enkle å kontrollere mens du fotograferer, uten at det påvirker målingen for motivet.

Med den nye versjonen av internprogrammet er det også enda enklere å komme tett innpå motivet siden du kan bruke telekonvertere som øker brennevidden på superteleobjektivene, og samtidig bruke autofokus til å sikre et krystallklart bilde. Når du bruker et telezoomobjektiv i L-serien, pluss en telekonverter, kan du nå bruke AF-punktet i sentrum (krysstype med fire støttepunkter) til autofokus med maksimum blender på f/8.

Versjon 1.1.1 av internprogrammet lanseres for kameraer som har opptil versjon 1.0.6 av internprogrammet. Du kan laste ned den nye versjonen av internprogrammet fra http://software.canon-europe.com

Nye funksjoner i versjon 1.1.1 av internprogrammet for Canon EOS-1D X:

Canon EOS-1D X – nøkkelfunksjoner:

Powered by Labrador CMS