Canon EOS 760D og EOS 750D

Pressemelding fra Canon 2. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ta bildene til neste nivå med Canons nye EOS 760D og EOS 750D

Canon lanserer i dag to imponerende digitale speilreflekskameraer i nybegynnerklassen – EOS 760D og EOS 750D – utviklet for å hjelpe alle med et kreativt blikk med å ta fotograferingen et steg videre.

EOS 750D er et godt valg når du vil ha tryggheten med automatiske opptaksprogrammer og enkelt kunne forevige spesielle øyeblikk som imponerende stillbilder eller filmer i full HD, mens EOS 760D gir entusiastene større kreativ frihet og manuell kontroll for et mer personlig fotografisk uttrykk.

Imponerende fotokvalitet hver gang

Begge kameraene gjør det enklere enn noensinne å fange favorittøyeblikkene i den kvaliteten de fortjener, med flotte farger, skarp fokus og fyldige detaljer – takket være den nye, kraftige bildesensoren på 24,2 megapiksler og Canons DIGIC 6-bildeprosessor. Med ISO-område fra ISO 100 til 12 800, leverer EOS 760D og EOS 750D detaljerte bilder uansett hvilket lys du fotograferer i – det være seg ved daggry, i skumring eller innendørs. I tillegg sørger teknologi for flimmerregistrering, som først ble introdusert med EOS 7D Mark II, for konsekvent eksponerte bilder under kunstig lys - noe som gir større fleksibilitet.

Kos deg mens du foreviger actionfylte øyeblikk med kameraets serieopptak med fem bilder i sekundet, som sørger for at selv flyktige øyeblikk fanges opp.

EOS 760D og EOS 750D sikrer sylskarp fokusering med et avansert system bestående av 19 AF-punkter av krysstypen som tilpasser seg alle slags motiver – om du er på safari og fotograferer dyr i fullt firsprang, eller tar bilder av actionfylte sportsaktiviteter.

Forevige verden på film

Amatørfilmskapere kan forevige minnene som imponerende filmer i full HD-oppløsning, eller MP4-format for enkel deling på nettet. Sørg for at motivene alltid er i fokus med avansert Hybrid CMOS AF III som lar deg følge motivet eller bytte fokuspunkt. Kompatibilitet med STM-objektiver gir rask, stille og jevn fokusering med høy presisjon. EOS 760D har også en rekke kreative filmfunksjoner som gjør det enkelt for aspirerende videofotografer å lage unike opptak. Lag stemningsfylte filmer med tydelige detaljer i både mørke og høylyse partier med HDR-filmprogrammet, eller bruk Miniatyreffekt til å gjenskape effekten av profesjonelle tilt-og-shift-objektiver på et øyeblikk.

Kontroll og kreativitet like for hånden

EOS 760D og EOS 750Ds avanserte spesifikasjoner er pakket inn i spesialutviklede, kompakte kamerahus med ergonomisk grep og vribar LCD-skjerm – for enkel betjening i alle situasjoner. Ta kontrollen over opptaksfunksjonene med full manuell håndtering som gir deg frihet til å bestemme din egen kreative opptaksstil. EOS 760D har praktisk plasserte kontroller på linje med Canons EOS-modeller i entusiastklassen, med hurtigkontrollhjul på baksiden, LCD-panel på toppen og intelligent søker for rask tilgang til og gjennomgang av både innstillinger og bilder.

Du kan starte fotograferingen med det samme du plukker opp et av disse nye kameraene, som begge har automatiske opptaksprogrammer som sikrer best mulig resultat hver eneste gang. Ta bilder som skiller seg ut i mengden med en rekke brukervennlige opptaksprogram og kreative filtre som kun krever ett knappetrykk.

Del med venner og andre enheter mens du er på farten

Når du har tatt et skikkelig blinkskudd, sørger NFC (nærfeltskommunikasjon) og Wi-Fi for at du raskt, praktisk og enkelt kan dele det med dine favorittpersoner og med andre enheter. Publiser de beste bildene dine på sosiale nettverk eller lagre dem i nettskytjenester, som Canons bildetjeneste irista, ved å laste dem opp via Wi-Fi. Når du er klar til å lagre eller se gjennom bildene dine, gjør NFC det enkelt og raskt å koble til og overføre til en Canon Connect Station eller en NFC-aktivert smartenhet.

EOS 760D – nøkkelfunksjoner:

EOS 750D – nøkkelfunksjoner:

Tilgjengelighet

EOS 760 kamerahus har salgsstart i mai og anbefalt utsalgspris inkl mva er 7.299,-

EOS 750 kamerahus har salgsstart i mai og anbefalt utsalgspris inkl mva er 6.699,-EOS 750D 18-55IS STM har salgsstart i mai og anbefalt utsalgspris inkl mva er 7.499,-EOS 750D 18-135IS STM har salgsstart i mai og anbefalt utsalgspris inkl mva er 9.999,-

Powered by Labrador CMS