Canon EOS 7D Mark II

Pressemelding fra Canon 15. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye EOS 7D Mark II – bygget for hastighet

Canon lanserer i dagEOS 7D Mark II– et førsteklasses digitalt speilreflekskamera som fangeractionmotiveneandre kameraer rett og slett ikke får med seg. EOS 7D Mark II bygger på den klasseledende ytelsen til ikoniske EOS 7D og benytter seg av teknologier fra flaggskipet i proffklassen, EOS-1D X. Resultatet er et revolusjonerende kamera bygget for hastighet, med ekstrem kraft og ytelse som lar entusiastiske fotografer fange en verden i rask endring.

Komplett nyutviklede EOS 7D Mark II gir deg forgjengerens ytelse – og mye mer. EOS 7D Mark II er spesialbygget for actionfotograferingog kan ta hele 10 bilder i sekundet uten tap av oppløsning. Legg til et nytt AF-system[i] med 65 punkter av krysstypen og toDIGIC 6-prosessorer - og du har et kamera som virkelig setter ny standard for hastighet og styrke.

Kameraet er designet for å hjelpe deg med å forevige det perfekte øyeblikket i enestående kvalitet, og er utstyrt med en nyAPS-C CMOS-sensormed 20,2 megapiksler ogISO 100–16000, som kan utvides tilISO 51200. Sammen med en avansertRGB+IR-målesensormed høy oppløsning på 150 000 piksler og en innovativ funksjon som registrerer flimmer, er du sikret flott eksponerte bilder. EOS 7D Mark II har en rekke kontroller på kamerahuset som kan tilpasses måten du jobber på, mens en ny søker gir tilnærmet 100 % dekning. Med filmfunksjoner på proffnivå, inkludert live, ukomprimert HDMI-utdata ogDual Pixel CMOS AF-teknologi,hjelper EOS 7D Mark II deg med å oppdage nye nivåer av kreative uttrykk.

Fang brøkdelen av et øyeblikk

EOS 7D Mark II utmerker seg i situasjoner som krever høy hastighet og tar serier med imponerende 10 bilder i full oppløsning i løpet av ett sekund, delvis takket være en nydesignet lukker- og speilmekanisme som er testet for hele 200 000 sykluser.

Den enestående responsen matches av et lynraskt 65-punktersAF-systemsom gir suveren følsomhet og låser fokus i motivet med sylskarp presisjon. Kameraet er utstyrt med et av de mest avanserte AF-systemene i sin klasse, og hvert AF-punkt er av krysstypen1, der det midterste punktet er et dobbeltkryss som fokuserer ved f/2.8 og ned til EV-3, noe som gir deg uovertruffen nøyaktighet uansett motiv og lysforhold. På EOS 7D Mark II kan du skreddersy AF-systemet ved hjelp av en lignende meny som på EOS-1D X, og det gir deg frie tøyler når det gjelder følsomhet og motivfølging. Kameraet har også en ny dedikertAF-modusspak raskt lar deg bytte mellom AF-områder uten å ta øyet fra søkeren.

Enestående klarhet, detaljer og farger

Om du fotograferer innen- eller utendørs, i naturlig eller kunstig lys, får du presis eksponering takket være en ny150 000-pikslers målesensor– den første måleren i et EOS-kamera medIRog registrering av flimrende lys. En ny og banebrytende funksjon som registrer flimring, analyserer lyskilden og oppdager flimrende lys som øyet ganske enkelt ikke ser – og sørger så for at bildene tas når lysnivået er på det sterkeste. EOS iTR AF- og AI Servo AF III-teknologiene, som opprinnelig ble lansert med EOS-1D X, jobber i tillegg sammen med den avanserte målesensoren for å sikrepresis motivfølging.

Film i kinokvalitet like for hånden

EOS 7D Mark II bygger videre på forgjengerens anerkjente filmfunksjoner og kan skilte med en rekke nye opptaksfunksjoner på proffnivå. Canons unikeDual Pixel CMOS AF-teknologigir suveren AF-ytelse slik at du kan filme med jevn, presis fokus. Dette er også det første EOS-kameraet der du kan tilpasse både hastigheten og følsomheten forMovie Servo AF, noe som gir deg full kontroll over fokusering og fokusskift. Kameraet fanger hvert eneste lille øyeblikk av action ifull HD-kvalitet, og du kan velge mellom bildefrekvens fra 24p til 60p for jevn bevegelse og sakte film-effekter.

Opptak gjort med EOS 7D Mark II går sømløst inn i eksisterende videoflyter takket være ukomprimerte HDMI-utdata (4:2:2) til eksterne opptakere. Du kan også glede deg over profesjonelle lydopptak. EOS 7D Mark II er nemlig utstyrt med egne kontakter for tilkobling av ekstern mikrofon og hodetelefoner, og betjeningen er stille slik at du ikke får med uønskede lyder når du endrer innstillinger.

Ditt kamera, din metode

EOS 7D Mark II er konstruert for å takle de mest krevende situasjoner med forbedret værbestandighet og et solid hus i magnesiumlegering. Kameraet har også innebygget GPS og et digitalt kompass som hjelper deg med å logge fotoeventyrene dine. Som en del av det anerkjente EOS-systemet er EOS 7D Mark II kompatibelt med diverse tilbehør, blant annet et nytt batterigrep som lar deg fotografere dagen lang med godt, stabilt grep.

Sentrale fordeler med EOS 7D Mark II:

·  Fang flyktige øyeblikk uansett hvor raskt de passerer

·  Bilder i utstillingskvalitet du stolt kan vise frem

·  Kameraet kan tilpasses måten du jobber på

·  Utforsk nye nivåer av innebygget kreativitet

·  Få idéene over på storskjerm med filmopptak i kinokvalitet

Tilgjengelighet

EOS 7D Mark II har salgsstart i november og anbefalt utsalgspris inkl mva for kamerahuset er kr. 15.999,-

Ved salgsstart lanseres også en objektivkampanje, der forbrukeren vil få tilbakebetalt fra 600 til 2.400 kroner ved samtidig kjøp av EOS 7D Mark II hus med et utvalgt objektiv.2

[i] Antall tilgjengelig AF-punkter, punkter av krysstypen og dobbeltkryss varier avhengig av hvilket objektiv som brukes.

2 Kampanjen gjelder følgende objektiver:

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-200mm f/4L IS USM

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM

Powered by Labrador CMS