Canon EOS C100 Dual Pixel CMOS AF

Pressemelding fra Canon 6. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Behold fokus: EOS C100 blir det første videokameraet med Dual Pixel CMOS AF-teknologi

– Canon lanserer i dag en oppgradering som utstyrer det profesjonelle videokameraet EOS C100 med Dual Pixel CMOS AF-funksjonalitet (DAF). Dual Pixel CMOS AF, som først så dagens lys med lanseringen av det digitale speilreflekskameraet EOS 70D, er en banebrytende, Canon-utviklet teknologi som gir jevn, rask og kontinuerlig autofokus med høy ytelse i videokameraer med stor sensor. EOS C100 er tidenes første videokamera som er utstyrt med denne teknologien som gir fotografen enda flere opptaksmuligheter og større kreativ fleksibilitet.

En del av hovedfilosofien bak EOS C100s design var å gjøre det enkelt for personer som filmer alene, å få flotte filmopptak. Dual Pixel CMOS AF utvider også den kreative friheten ved å gi høyere presisjon og bedre fokuskontroll under opptak – en avgjørende faktor med tanke på den grunne dybdeskarpheten som er mulig takket være kombinasjonen av lyssterkt glass og stor bildesensor. Alle Canons EF-objektiver[i] har støtte for kontinuerlig autofokus, mens den eksisterende funksjonenEnkeltbilde AF blir omlag dobbelt så raskt når du bruker et av de 104 objektivene som støttes.

Oppgradert ytelse

Dual Pixel CMOS AF er en sensorbasert autofokusteknologi med fasesøk som er utviklet for videoopptak, og en kompatibel CMOS-sensor, og sistnevnte var en del av den opprinnelige EOS C100-designen. Som en følge av den teknologiske utviklingen som har funnet sted siden lanseringen av EOS C100, er det nå mulig å oppgradere kameraet med forbedret funksjonalitet og flere muligheter.

Den underliggende Dual Pixel CMOS AF-sensorteknologien i EOS C100 ligner på den som finnes i det digitale speilreflekskameraet Canon EOS 70D, men den er tilpasset funksjonene på EOS C100. Den er optimalisert for videoopptak og gir rask, naturlig fokus på en visuell velkjent måte. Det har aldri vært enklere å filme og beholde motivet i skarpt fokus, selv når motivet beveger seg.

Kieran Magee, Director of Professional Marketing, Canon Europe, sier – Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle innovative bildeprodukter som gir kundene våre mest mulig. Vi er veldig stolte av den eksisterende Cinema EOS-serien, og tilbakemeldinger fra kundene våre gjør oss i stand til å forbedre produktene ytterligere, slik at kundene kan utfordre sine egne kreative grenser. Denne oppgraderingen, som utvider EOS C100 med Dual Pixel CMOS AF-sensorteknologi, er et bevis på dette kontinuerlige arbeidet.

Tilgjengelighet

Oppgraderingen forventes å komme for salg i 1. kvartal 2014. Oppgraderingen bruker den eksisterende Super 35mm sensoren i EOS C100, og du kan få utført oppgraderingen hos Canons regionale kompetansesentre.

Powered by Labrador CMS