Canon EOS C300

Pressemelding fra Canon 28. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon EOS C300 godkjennes av anerkjente BBC

Canon offentliggjør i dag at deres banebrytende EOS C300, den første modellen i det nye Cinema EOS-systemet, har oppfylt BBCs krav til kameraer som testes etter EBU recommendation EBU R118. Godkjenningen gir både interne og eksterne BBC-team anledning til å bruke EOS C300 til produksjon av programmer som sendes på BBCs HD-kanaler.

EOS C300 er det tredje profesjonelle Canon-videokameraet som har blitt godkjent av BBC siden 2011. De to modellene XF305 og XF300 Full HD-videokamera ble godkjent for bruk i januar i fjor. 

– EOS C300 har fått en fantastisk respons etter lanseringen i november i fjor, og vi er svært glade for at det nå er godkjent for bruk av BBC, sier Kieran Magee, Director of Professional Marketing ved Canon Europe Ltd. 

– Vi har utnyttet vår unike ekspertise innen video, kringkasting, speilreflekskameraer og objektiver - og har utviklet et produkt som gir videografer eksepsjonelle kreative muligheter. Kvaliteten og allsidigheten gjør kameraet ideelt for en rekke bruksområder, og vi ser frem til å høre og se hvordan BBC velger å bruke det, avslutter Magee.

Om Canon EOS C300

EOS C300-modellen representerer en milepæl for Canon. Den forener Canons lange erfaring med sensor- og objektivteknologi i et kompakt, allsidig kamera som gir eksepsjonell bildekvalitet og fleksibilitet til å filme i et utall situasjoner.

EOS C300 har førsteklasses spesifikasjoner, inkludert en nydesignet CMOS-sensor, tilsvarende Super 35mm, med ca. 8,29 millioner effektive piksler. MPEG-2 Full HD (MPEG2 [email protected]) kompresjon og 50 Mbps opptakshastighet gir mulighet for lagring direkte til to CF minnekort, mens 4:2:2 fargesampling sikrer forbedret gradering og økt detaljrikdom, i tillegg til å redusere ujevnheter ved chroma-kanter.

Som del av Canons omfattende EOS-system er EOS C300 kompatibelt med Canons mer enn 60 EF-objektiver – som gir suverene kreative valgmuligheter. Canon har også brukt sin unike ekspertise innen objektivdesign til å utvikle en ny serie med EF Cinema-objektiver for videobruk. Alle objektivene leverer 4K optisk ytelse og er kompatible med et format tilsvarende Super 35mm.

Du finner mer informasjon om EOS C300 her:

http://www.canon.no/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_SLR/EOS_300D/EOS

C300 sentrale funksjoner

• 8,3MP Super 35mm CMOS-sensor; Full HD

• Utskiftbart objektiv (EF-fatning)

• Kompakt moduldesign, lett

• 50Mbps MPEG-2 MXF til CF-kort

• Høy følsomhet, lavt støynivå

• Canon Log Gamma

• 24.00p for filmproduksjon

• Wi-Fi fjernkontroll

• Enkel integrering med andre systemer

Powered by Labrador CMS