Canon EOS M3

Pressemelding fra Canon 6. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer i dag EOS M3 – et avansert, kompakt systemkamera utviklet for entusiaster som krever førsteklasses ytelse.

EOS M3 fusjonerer Canons uovertrufne bildekvalitet med speilreflekslignende kontroll i et kompakt kamerahus, og gir deg mulighet til å forevige verden rundt deg med eksepsjonelle detaljer. Canons første 24,2-megapikslers APS-C CMOS-sensor og vår mest avanserte bildeprosessor, DIGIC 6, utgjør selve kjernen i EOS M3, og leverer stillbilder i høy kvalitet og filmer i full HD. Legg til ny Hybrid CMOS AF III og 49-punkts AF-system som gir lynrask autofokus, og du kan fange alle bevegelser. Erfarne fotografer finner alt de trenger lett tilgjengelig med intuitive hjul og kontroller som minner om digitale speilreflekskameraer, samt mulighet til å skifte objektiv – alt sammen komprimert ned til et kompakt, ergonomisk kamerahus du kan ta med deg overalt.

Eleganse og kraft i kompakt format

Fra storbyens silhuett og vakre landskaper, til gatekunst og iøynefallende portretter – EOS M3s 24,2-megapikslers bildesensor leverer skarpe bilder med fyldige farger og presise detaljer. Men det er når lyset svinner og skumringen senker seg at EOS M3 virkelig kommer til sin rett. Takket være sensorens imponerende ISO-område fra 100 til 12 800, kan du ta skarpe, naturtro bilder med lite støy, selv under svært krevende lysforhold.

Kameraet er konstruert med fokus på hastighet. Om du er på safari og fotograferer lettskremte dyr, eller på storbyweekend og tar bilder av gatelivet, sørger EOS M3s AF-system med 49 AF-punkter og nyskapende Hybrid CMOS AF III-teknologi, for lynrask ytelse med opptil 6,1 ganger raskere fokusering enn på originale EOS M.

Ta kontrollen i kjent EOS-stil

EOS M3 har DNAet til den klassiske EOS-designen og føles umiddelbart behagelig i hånden takket være et godt utformet grep. Med enkel tilgang til en rekke kontroller, inkludert hjul for eksponeringskompensasjon, programhjul og tilpassbare knapper, justerer du enkelt kamerainnstillingene slik at de passer til din måte å jobbe på.

Den store LCD-berøringsskjermen på 7,5 cm (3,0") gir deg utmerket komposisjonsfrihet, ettersom skjermen kan vippes 180 grader oppover og 45 grader nedover. Det betyr at du kan fotografere fra alle mulige vinkler, og utføre en rekke handlinger med fingerbevegelser og trykk på skjermen. Her har du også tilgang til Canons intuitive menysystem, som er hentet fra de digitale speilreflekskameraene i EOS-serien.

EOS M3 er et kamera som kan tilpasses deg og dine preferanser. Det har kontroller som kan programmeres, tilbehørssko for Canons Speedlite-blitser og en vippbar elektronisk søker (ekstrautstyr). Kameraet er også kompatibelt med Canons EF-M-objektiver, blant annet pannekake- og zoomobjektiver, slik at du kan fotografere i alle typer situasjoner. EOS M3 har også Creative Assist som lar deg betjene kameraet ved hjelp av berøringsgrensesnittet, og du kan forhåndsvise effektene i sanntid mens du fotograferer. Du kan endre innstillinger som lysstyrke, bakgrunns-uskarphet, fargeintensitet, kontrast, varme og filtereffekter, samt lagre kombinasjoner av innstillinger som du kan hente frem igjen når du trenger dem, og fotografere som en proff.

Filmer som ikke går i glemmeboken

Aspirerende filmskapere kan fange dyrebare øyeblikk i full HD-kvalitet med bildefrekvens på 24p, 25p eller 30p eller ta opp i MP4 for enkel deling. Med avansert Hybrid CMOS AF III som gir kontinuerlig AF, kan du være trygg på at favorittpersonene og favorittstedene dine alltid er i fokus. Mer erfarne filmfotografer vil sette pris på berørings-AF som gir deg mulighet til å velge AF-punkter med et trykk på LCD-skjermen, også når motivet beveger seg, noe som gir profesjonelle fokuseffekter (pull-fokus). Funksjonen Manuell Movie plasserer deg i regissørstolen med full kontroll over blenderåpning, lukker og ISO – for imponerende kreative resultater.

Fjernkontroll og delingsmuligheter

EOS M3 gir deg i tillegg mulighet til å fjernstyre kameraet, og du kan overføre de flotte stillbildene dine ved hjelp av integrert Wi-Fi- og NFC-tilkobling (nærfeltskommunikasjon). Med den nye Camera Connect-appen kontrollerer du sentrale kamerafunksjoner, noe som er praktisk i spesielle opptakssituasjoner og når du ønsker et unikt perspektiv. Dynamisk nærfeltskommunikasjon gjør det mulig å overføre bilder til smartenheter med ett enkelt trykk, mens funksjonen for automatisk synkronisering lar deg laste opp alle bildene dine til Canons nettskytjeneste irista, slik at du har en sikkerhetskopi og ikke trenger bekymre deg.

Nøkkelfunksjoner på EOS M3:

Ytelse og kreativitet i et EOS-kamera du kan ta med overalt.

Vær spontan og gled deg over rask og responsiv fokusering.

Ta kontroll over fotograferingen og opplev større kreativitet.

Vær like kreativ når du filmer som når du fotograferer.

Fjernstyring av kamera og bildedeling via Wi-Fi.

Tilgjengelighet

EOS M3 18-55IS STM har salgsstart i april og anbefalt utsalgspris inkl mva er 6.999,-

Powered by Labrador CMS