Canon irista

Pressemelding fra Canon 15. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hvert eneste bilde, overalt – Canon oppdaterer irista

Canon presenterer i dag spennende nye oppdateringer av sin nettskybaserte plattform for bildehåndtering, irista. Dette er det neste utviklingstrinnet for tjenesten som opprinnelig ble lansert i juni. Med en rekke forbedrede, nye funksjoner, inkludert en nydesignet og optimalisert brukeropplevelse for nettbrett, med mulighet til å opprette ditt eget fotoalbum direkte fra irista og integrere tjenesten med Canons Wi-Fi-aktiverte kameraer, gjør oppdateringen irista mer ”oppkoplet” og enklere å bruke enn noensinne.

Nå kan du nyte fordelene av å integrere plattformen med Canons Wi-Fi-aktiverte kameraer. Du kan velge irista som et direkte opplastingalternativ på kameraet; dermed sikrer du at bildene lagres umiddelbart og er tilgjengelig fra alt kompatibelt utstyr – med ett enkelt tastetrykk.

Fra desember 2014 vil den fornyede plattformen også være kompatibel med et bredt utvalg vanlige iOS- og Android-baserte nettbrett. Brukeropplevelsen er forbedret for å gjøre alle funksjonene tilgjengelige via nettbrett, og også optimalisert for å støtte ulike skjermstørrelser slik at du kan håndtere komplette bildesamlinger selv om du er på farten.

irista vil i tillegg tilby integrering med Adobe™ Lightroom, slik at du kan redigere bilder i Lightroom og lagre dem direkte på irista for å sikre ett praktisk lagringssted for alle bildene dine. Andre Lightroom-funksjoner omfatter publisering av XMP-data i irista slik at du kan søke i XMP-data og filtrere bildene i henhold til Lightroom metadata. Du kan også synkronisere bilder som etterredigeres fra Lightroom.

I god tid før jul vil du også kunne bruke bildebiblioteket lagret i irista til å opprette og bestille lekre fotobøker i Canon-kvalitet. Det er bare å velge bilder og design i irista, legge inn bestillingen - og du får en vakker, førsteklasses fotobok så du kan beundre bildene enda mer! I tillegg til å lage fotobøker får du også mulighet til å skrive ut bilder direkte fra irista.

 – Vi var spente på lanseringen av irista-tjenesten i juni, men det var jo bare begynnelsen, uttaler Trond Sliper, Produktspesialist i Canon Norge. – Vi lytter alltid til tilbakemeldinger fra kundene våre og er glade for å kunne annonsere den første av mange fremtidige nye versjoner i dag. I denne omgangen presenterer vi forbedrede nettbrett-funksjoner, integrering med Wi-Fi-aktiverte Canon-kameraer, fotobøker og integrering med populære Abobe™ Lightroom – og dermed er plattformen mer enn bare et lagringsalternativ for bilder. Det er en tjeneste der brukerne kan dele, beundre og lære mer om bildeteknologiske spørsmål.

irista er tilgjengelig med en rekke lagringsalternativer tilpasset brukerens behov. ”Inngangs”-tjenesten tilbyr opptil 10 GB gratis lagringsplass, mens avanserte entusiaster eller profesjonelle brukere som trenger større volum, kan velge mellom to avanserte lagringsalternativer, 50 GB og 100 GB, til følgende månedlige eller årlige pris:

·  Opptil 50GB: €4.99 per måned, eller €49.00 per år

·  Opptil 100GB: €10.99 per måned, eller €109.00 per år

Powered by Labrador CMS