Canon IXUS 155, IXUS 150 og IXUS 145

Pressemelding fra Canon 12. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

 Canon lanserer tre spennende, nye IXUS-kameraer – finn det som passer din stil

Canon utvider i dag den kritikerroste IXUS-serien med tre moderne, brukervennlige kompaktkameraer med kraftig zoom i lommeformat–IXUS 155, IXUS 150 og IXUS 145. IXUS 155 kombinerer Canons DIGIC-bildeprosessor, 10x optisk zoom og 20 megapiksler sensor med den ikoniske, lekre IXUS-designen, noe som gjør det til et ideelt kamera til fotografering og filming av venner på konserter og turer på byen. Introduksjonsmodellene IXUS 150 og IXUS 145 er et godt valg for nybegynnere og kan skilte med brukervennlige opptaksprogrammer, kreative filtre og bilder i høy kvalitet som gjør fotografering enkel og morsom for alle.

Brukervennlige kameraer som gir imponerende resultat

De nye IXUS-kameraene baserer seg på Canons ledende optikkekspertise og lar deg forevige livets spesielle øyeblikk i høy kvalitet.

Med IXUS 155 fanges viktige øyeblikk i imponerende og skarp detalj takket være en sensor med høy oppløsning, 10x optisk zoom og 20x ZoomPlus. IXUS 150 og IXUS 145 er enkelt å ta med overalt, og 16 megapiksler sensor samt 8x optisk zoom gir flott resultat hver gang.

Elegante IXUS 155 og IXUS 150 er utstyrt med Canons avanserte optiske bildestabilisator med intelligent bildestabiliseringsteknologi som sikrer stødige bilder og skarpe detaljer selv når du fotograferer midt i venneflokken. Teknologien gjenkjenner automatisk åtte ulike scenarioer, for eksempelForsterket ISsom gir stødige videoopptak når du bruker kraftig zoom eller filmer mens du beveger deg. Den intelligente bildestabiliseringen velger den best egnede innstillingen for bildestabilisering slik at du får skarpe og detaljerte bilder og filmer.

Lek deg med kreativ fotografering

Om det er et uforglemmelig øyeblikk eller du bare slapper av med vennene dine, sørger de nye kameraene for vellykket resultat hver gang. CanonsSmart Auto-teknologi gjenkjenner 32 ulike motivtyper, analyserer hver enkelt opptaksscene og velger de beste innstillingene for deg slik at du kan konsentrere deg om bildekomposisjonen. Alle de tre modellene er utstyrt med en Hjelp-knapp. Trykker du på denne, får du forklaringer på de viktigste kamerafunksjonene og tips til hvordan du tar best mulig bilde, uansett hvilket ferdighetsnivå du er på.  

Liker du å eksperimentere med bildeinnstillinger, finnes det et utvalg spennende effekter som er enkle å bruke og lar deg utfolde deg kreativt. Du kan raskt endre bildets utseende og uttrykk med en rekke effekter somminiatyreffekt,fisheye-effektoglekekameraeffekt. Med disse effektene kan du få helt forskjellige, spesielle og unike bilder av samme motiv.

Forevige livet i høy kvalitet

De tre nye IXUS-modellene har i tillegg til stillbilder også mulighet for opptak av 720p HD-video i høy kvalitet, og kameraene har en egen videoknapp som bytter til videomodus på et øyeblikk. Du har alltid full kontroll over bilde- og filmkomposisjonen med den store skjermen på 6,8 cm (2,7") som gjør det enkelt å få med alle på bildet og lar deg se resultatet med det samme. Alle modellene har dessuten enøkomodussom sparer strøm slik at du kan ta lenger opptak før du må lade kameraet.

Nøkkelfunksjon på IXUS 155:

·  20 megapiksler som får med små detaljer

·  Ultravidvinkel 10x optisk zoom og 20x ZoomPlus

·  Elegant, ultrakompakt kamerahus i metall

·  Intelligent bildestabilisering gir skarpe bilder og filmer

· Smart Autofor flotte bilder med ett enkelt klikk

Nøkkelfunksjoner på IXUS 150:

·  16 megapiksler for detaljerte bilder

·  Kom nærmere med 8x optisk zoom og 16x ZoomPlus

·  Elegant, ultrakompakt metallhus

·  Intelligent bildestabilisering gir skarpe bilder og filmer

· Smart Autofor flotte bilder med ett enkelt klikk

Nøkkelfunksjoner på IXUS 145:

·  16 megapiksler for detaljerte bilder

·  Kom nærmere med 8x optisk zoom og 16x ZoomPlus

· Smart Autofor flotte bilder med ett enkelt klikk

·  HD-film (720p) med filmknapp

·  LCD-skjerm på 6,8 cm (2,7") for enkel komposisjon og visning

Tilgjengelighet

IXUS 155 har anbefalt utsalgspris inkl. mva kr 1.299,-

IXUS 150 har anbefalt utsalgspris inkl. mva kr 1.099,-

IXUS 145 har anbefalt utsalgspris inkl. mva kr 999,-

Alle har salgsstart medio februar.

Powered by Labrador CMS