Canon IXUS og PowerShot A

Pressemelding fra Canon 29. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Slank, stilig og enkel fotografering med Canons nye IXUS- og PowerShot A-modeller

Canon utvider i dag sin anerkjente serie med digitale kompaktkameraer med fire nye elegante modeller – tre IXUS-kameraer med kraftig zoom og en ny modell i PowerShot A-serien. AvanserteIXUS 255 HSog slankeIXUS 135ogIXUS 132kombinerer alle den karakteristiske IXUS-designens lekre metallhus med Canons anerkjente bilde- og objektivteknologier som gir imponerende bildekvalitet. Den nye inngangsmodellen,PowerShot A2500,gir enkel fotografering i et moderne, kompakt og rimelig kamera du kan ta med overalt og som alle i familien kan bruke.

IXUS 255 HS og IXUS 135 er de nyeste tilskuddene i Canons utvalg av Wi-Fi-aktiverte kameraer og er spesialdesignet for å gjøre det enklere å dele bilder og videoklipp. Med enkel tilkobling til smarttelefoner og nettbrett kan du laste opp bilder til populære sosiale nettverk, mens GPS-funksjonalitet via mobil merker bildene med opptakssted slik at du enkelt kan holde styr på hvor alle bilder er tatt, for eksempel etter en ferietur eller en tur på byen.  Dette har du spesielt glede av om du skal dele bilder med andre du har reist med, da vil bildene «flette seg fint sammen».

Avansert fotografering i hele serien

Hele Canons serie med kompakte digitalkameraer – fra begynnermodellen til toppmodellen – er designet for å gjøre det enkelt å ta bilder og filmer i høy kvalitet som du har lyst til å dele med andre. IXUS 135, IXUS 132 og PowerShot A2500 har 16 megapikslers sensor som sammen med Canons DIGIC 4-bildeprosessor leverer bilder i opptil plakatformat med lite støy og naturlige farger – perfekt når du vil forevige familiesammenkomster, ferier eller hverdagens mange øyeblikk. IXUS 255 HS er utstyrt med Canons avanserteHS Systemmed en CMOS-sensor på 12,1 megapiksler og en DIGIC 5-prosessor som sammen sørger for at denne modellen utmerker seg med imponerende ytelse i svakt lys. Det betyr at du enkelt kan fotografere solnedganger, arrangementer på kveldstid eller turer på byen med vennegjengen uten alltid å måtte bruke blitsen.

Canons omfattende ekspertise innen optikk ligger bak den suverene ytelsen og kompakte designen til de nye modellene. IXUS 255 HS har 24mm ultravidvinkel og 10x optisk zoom som lar deg komme enda tettere på motivet og fange hver eneste detalj. IXUS 135 og IXUS 132 kan begge skilte med 28mm, 8x optisk zoom i et superslankt kamerahus som enkelt får plass i lomma. Avansert teknologi for optisk bildestabilisering med syv[i] ulike innstillinger kompenserer for kamerarystelser og sikrer jevne filmopptak og skarpe stillbilder, også i mer krevende opptakssituasjoner. Alle de nye modellene er utstyrt med ZoomPlus-teknologi, en digital zoom av høyeste kvalitet som opptil dobler rekkevidden for objektivet samtidig som bildedetaljene bevares.

La kreativiteten komme til uttrykk

De fire nye kameramodellene er alle designet for å gjøre det enda enklere å ta kreative stillbilder og HD-video i høy kvalitet. De nye begynnermodellene i IXUS- og PowerShot-seriene harSmart Autosom gjenkjenner opptil 32 ulike motivtyper og bruker optimale innstillinger slik at resultatet blir best mulig. Du kan også bruke kreative funksjoner somMiniatyreffekt,Lekekameraeffekt,Fisheye-effektogén farge, til å forbedre bildet, gjøre det mer dramatisk eller gi det et unikt og morsomt perspektiv.

IXUS 255 HS har også et nyttHybrid Auto-program som lar deg ta stillbilder og HD-film av høy kvalitet med minimal innsats.Hybrid AutobrukerSmart Automed teknologi for motivgjenkjenning til stillbildeopptak med optimale innstillinger. Det tas også opp opptil fire sekunder med film før lukkeren utløses, og alle filmklippene fra samme dag settes så sammen til en film som forteller historien bak bildene, og som du kan dele med vennene dine på nettet for å gi dem et unikt innblikk i bildene dine.

Del når som helst og hvor som helst

Med IXUS 255 HS og IXUS 135 deler du enkelt bildene dine med venner og familie via sosiale nettverk, smarttelefoner og nettbrett. Ved hjelp av Wi-Fi[ii] kobles kameraene trådløst til smarttelefoner eller nettbrett, og du kan laste opp bildene med det samme til Facebook, Twitter eller YouTube ved hjelp av Canons CameraWindow-app. Med GPS-funksjon via mobil kan du merke bildene med GPS-stedsinformasjon som er logget med mobiltelefonen, slik at du kan holde oversikten over hvor hvert enkelt bilde er tatt.

Gratis tilgang til CANON iMAGE GATEWAY lar deg dele fotoalbum og ta sikkerhetskopi av bilder og filmer direkte fra kameraet i et trådløst hjemmenettverk. Du kan også overføre bildene til en rekke andre enheter som PC-er og kompatible trådløse skrivere[iii].

Stilig design i kompakt format

De nye IXUS-modellene har lekre metallhus med kompakt, elegant design som enkelt får plass i lommen eller håndvesken.  IXUS 135, IXUS 132 og PowerShot A2500 har store skjermer på 6,7 cm (2,7"), mens IXUS 255 HS har en 7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD-skjerm av høy kvalitet med 460 000-punkters oppløsning – perfekt til komposisjon og visning av bilder i skarp detalj og klare farger, selv fra vanskelige betraktningsvinkler eller i sterkt sollys.

Alle de nye modellene har også en nyØko-innstilling som bruker mindre batteri slik at du kan ta opptil 30 prosent flere bilder – en perfekt løsning når familien er ute på tur eller ferie.

IXUS 255 HS – sentrale funksjoner:

·  10x zoom, 24mm-objektiv med ultravidvinkel og 20x ZoomPlus

· HS System: 12,1 megapiksler, CMOS sensor og DIGIC 5

·  Intelligent bildestabilisering

·  Wi-Fi for enkel deling, GPS via mobil

·  7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD

· Smart Auto(58 motiver)

·  Full HD-filmer

· Ansikts-ID

·  Høyhastighetsopptak

·  Kreative innstillinger

IXUS 135 – sentrale funksjoner:

·  Elegant IXUS i fire fargevarianter og Wi-Fi

·  8x zoomobjektiv, 28mm vidvinkel

·  16 megapiksler

·  Intelligent bildestabilisering

·  Wi-Fi for enkel deling og GPS via mobil

· Smart Auto(32 motiver)

·  HD-film (720p) med filmknapp

·  6,8 cm (2,7") LCD-skjerm

·  Morsomme og kreative effekter

· Øko-innstilling

IXUS 132 – sentrale funksjoner:

·  Elegant IXUS i fire fargevarianter

·  Kom nærmere: 8x zoomobjektiv, 28mm vidvinkel

·  16 megapiksler fanger små detaljer

·  Intelligent bildestabilisering gir skarpe bilder

· Smart Auto(32 motiver)

·  HD-film (720p) med filmknapp

·  6,8 cm (2,7") LCD-skjerm

·  Morsomme og kreative effekter

· Øko-innstilling

PowerShot A2500 – sentrale funksjoner:

·  16,0 megapiksler

·  28mm vidvinkel, 5x zoomobjektiv; 10x ZoomPlus

·  6,8 cm (2,7") LCD-skjerm

·  HD-film (720p) med filmknapp

· Smart Autoog Hjelp-knapp

·  Digital bildestabilisering

· Øko-innstilling

·  Ansiktsgjenkjenning

·  Live View-betjening

·  Morsomme og kreative effekter

Powered by Labrador CMS