Canon LEGRIA HF G25

Pressemelding fra Canon 7. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Vis dine kreative sider – Canon lanserer sin nye LEGRIA HF G25

Canon utvider i dag sin serie med anerkjente LEGRIA-videokameraer, med en ny flaggskipmodell for kreative videoentusiaster –LEGRIA HF G25. Basert på forløperens enestående ytelsesnivå, den meget populære LEGRIA HF G10, har LEGRIA HF G25 førsteklasses spesifikasjoner som er optimalisert for å levere suveren videokvalitet. Den har et høypresisjons Canon-utviklet vidvinkelobjektiv, omfattende manuelle kontrollfunksjoner og eksepsjonell lydytelse i et kompakt, brukervennlig kamerahus – og er dermed et ideelt, rimelig valg for aspirerende videografer som ønsker å utforske sine kreative sider.

Profesjonell bildekvalitet

Takket være et førsteklasses og meget kraftig HD kamerasystem, leverer LEGRIA HF G25 suverene, profesjonelle resultater. Sentralt ligger en forbedret Canon HD CMOS PRO bildesensor som gir 20 % forbedret lyssensitivitet i forhold til forgjengeren. Kombinert med objektivets maksimale blenderåpning på f/1.8, leverer den enestående ytelse ved lav belysning og stort dynamisk område – dermed fanges både atmosfære og detaljer i mørke områder, samtidig som overeksponerte felter elimineres i situasjoner med høyt kontrastnivå.

Kameraets optiske 30,4mm vidvinkel HD-videoobjektiv bidrar til å sikre overlegen kvalitet der en større del av motivet fanges opp. Ved opptak eller visning av bilder i lyse omgivelser, forhindrer objektivets antirefleksive struktur lysreflekser og skinn.

En 10x optisk zoom forbedres med Canons anerkjente teknologi for optisk bildestabilisering som motvirker kamerarystelser over hele zoomområdet. Canons teknologi for intelligent bildestabilisering bidrar til at hvert enkelt bilde blir skarpt, klart og uten flimring. Ved å automatisk velge en av fire ulike innstillinger, inkludertdynamiskogforsterketinnstilling, sikrer denne funksjonen at opptaket får et unikt detaljnivå og minimal uskarphet, enten du filmer mens du går, eksperimenterer med makroinnstillinger eller zoomer inn på fjerne objekter.

Forbedret lydytelse

For å komplettere den eksepsjonelle bildekvaliteten, har Canons nye LEGRIA HF G25 intern mikrofon, lyd-equalizer og Canons avansertelydscenevalg-teknologi.Lydscenevalgforbedrer kvaliteten på den innebygde mikrofonen, med fem ulike valg for lydinnstillinger som er optimalisert i forhold til motivet som filmes, blant annetstøyreduksjon,musikkogtale. Du velger enkelt den beste innstillingen i forhold til motivet og lar kameraet gjøre jobben, slik at du kan fokusere på å forevige øyeblikket.

Den interne mikrofonen reduserer bakgrunnsstøy med middels og lav frekvens, og skiller ut enda mykere lyder med krystallklar kvalitet. En lyd-equalizer optimaliserer også lyden i henhold til type lydspor, noe som er spesielt nyttig ved filming av levende musikk eller enkeltstemmer. InnstillingenZoom Micjusterer også retningen på mikrofonen i forhold til objekter som står foran videokameraet, og sikrer forbedret lydkvalitet ved zooming på fjernere objekter.

Kompatibilitet med WM-V1 trådløs mikrofon gir ekstra fleksibilitet – med denne kan stemmer fra objekter opptil 50 meter fra videokameraet fanges opp uten tap av kvalitet. Den trådløse mikrofonen kan også brukes som transceiver, slik at du kan dirigere objektet til ønsket plassering før filmingen.

Ekspertfilming på farten

LEGRIA HF G25 har et utall avanserte funksjoner i et kompakt kamerahus, for å gjøre det lettere å fange motivet du ønsker, når du ønsker det. Den nye designen er sentrert rundt selve hjertet – kameraobjektivet. Et nytt kameradeksel med objektivsperre erstatter det mer tradisjonelle dekselet, og gir bedre beskyttelse og raskere funksjonalitet når du er i bevegelse. Det nye dekselet betjenes med en enkel bryter og kan lett åpnes og lukkes mellom opptak, slik at behovet for ekstra tilbehør reduseres.

Slipp kreativiteten løs

Åtte forhåndsinstallerte filtre med Cinema-look hjelper deg å tilføre drama, stemninger eller virkningsfulle effekter. InnstillingenOld Moviegir opptaket en ”gammel” effekt, som på eldre kinofilmruller, mensVividfremhever primærfargene og gir et lystig, lyst preg. Når du har valgt filter, kan det finjusteres i henhold til nyanse, fargedybde, kontrast og mykfokus, slik at du kan utføre avanserte graderingseffekter, kun ved hjelp av kamera.

Når filmen er lagret er det lett å legge inn enkle titler eller lage greenscreen-effekter, takket være Canons berøringsstyrte dekorasjonmodus. Med den medfølgende pennen kan du legge inn tekst og stillbilder blandet med videosekvenser på kameraets store LCD-skjerm. OgsåStory Creatorer et nyttig verktøy for å planlegge, filme og dele spennende historier via video, uten behov for etterbearbeiding.

Opptakskontroll

En objektivring gir god fokuskontroll under filming, mens et eget tilpasset programhjul kan stilles inn for manuell justering av kritiske funksjoner, som blenderåpning, lukkerhastighet ogGain. To egendefinerte knapper ved siden av den 8,8 cm (3,5”) store LCD-skjermen gir også direkte tilgang til et utvalg ekstrafunksjoner, somFace-Only AF,motlyskorreksjonogPriority WB-innstillinger. En 0,61cm (0,24”) fargesøker gir 100 % dekning og er ekstra praktisk for alle som i hovedsak filmer utendørs eller inne ved lav belysning.

Med støtte for både Dobbeltopptak og kontinuerlig opptak, kan du lagre film til to minnekort[i] om gangen, eller enkelt veksle fra 32GB intern lagring til ett minnekort, og så over til neste. Videosekvenser kan også kopieres fra ett kort til et annet etter opptak, for å gi ekstra fleksibilitet.

Del videoene dine

Det har aldri vært lettere å dele opptak på et LEGRIA HF G25 med andre. Kameraet har støtte for ned-konvertering som forbereder filmene for overføring til nettsteder med deling av video, enten via PC med Canons programvare Easy Web Upload  eller direkte fra kameraet med Eye-Fi kort med WiFi[ii].

LEGRIA HF G25 – Sentrale funksjoner:

·  Canon HD Videoobjektiv

·  Canons avanserte HD CMOS PRO-sensor

·  Full manuell kontroll

·  Optisk intelligent bildestabilisator

· Lydscenevalg

·  8.8 cm LCD berøringsskjerm

· Instant AF;ansiktsgjenkjenning

·  Beskyttende objektivdeksel

·  32GB internt minne

·  2x SDXC kortlesere

[i]Støtte for SDXC, SDHC, SD kortformater

[ii] Det er ikke garantert at dette produktet støtter Eye-Fi-kortfunksjoner (inkludert trådløs overføring). Kontakt produsenten av Eye-Fi-kortet hvis du får problemer. Vær også oppmerksom på at det kreves godkjenning for å bruke Eye-Fi-kort i en rekke land eller områder. Uten godkjenning kan ikke kortet brukes. Hvis det er uklart om kortet er godkjent for bruk i området ditt, kontakter du produsenten av kortet.

Powered by Labrador CMS