Canon LEGRIA HF R-serie

Pressemelding fra Canon 5. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fotografér, studer og del unike øyeblikk med Canons nye LEGRIA HF R-serie

Canon lanserer i dag tre nye videokameraer i LEGRIA HF R-serien – LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 og LEGRIA HF R606. De nye modellene er perfekte for å forevige og dele spesielle familieøyeblikk i suveren HD-kvalitet; så nå kan alle lage kreative filmer som kan beundres igjen og igjen.

Fang de dyrebare øyeblikkene

De nye videokameraene forener Canons Full HD-videosystem med en avansert DIGIC DV4-prosessor, noe som bidrar til at du kan forevige familiens høydepunkter – fra feriereiser, selskaper eller skoletilstelninger – med en unik detaljrikdom. Med 32x optisk zoomobjektiv og 57x avansert zoom gir disse modellene deg frihet til å filme uendelig mange motiver, både tett på og på avstand.

Takket være Zoom Framing Assist mister du ikke familien av syne når du bruker zoom-funksjonen. Du holder bare den dedikerte søkeknappen inne og videokameraet panorerer automatisk ut slik at du finner objektet igjen, før det igjen zoomer inn. Du er garantert krystallklare bilder ettersom Intelligent IS reduserer kamerarystelser automatisk slik at du tør zoome inn på detaljene når ting skjer.

For å sikre mer plass på hvert bilde – til store grupper i familieselskaper eller sveipende landskapsfilming på ferieturer – har LEGRIA HF R68 en ny vidvinkelforsats som raskt kan monteres på kameraet for å forkorte brennvidden til 26,9 mm, dermed utvides videokameraets visningsbilde.

Moro for hele familien

Takket være en rekke nye og brukervennlige opptaksinnstillinger er det enkelt å gi filmopptakene en kreativ vri. Med langsom kino-opptak kan du redusere hastigheten med 1/2x, noe som for eksempel er ideelt for å fange og gjenoppleve barnets første målscoring, eller øke hastigheten med opptil 1200x - suverent når du vil nyte en vakker solnedgang i kortversjon, eller kanskje en utfordrende biltur?

For at du enkelt skal kunne dokumentere dyrebare familieøyeblikk, lagres opptak i Baby-innstilling automatisk i et dedikert album, som gir enkel avspilling av disse opptakene for kjente og kjære. For å sikre at minnene ikke slettes ved et uhell, kan fillås-funksjonen eliminere muligheten til å slette eller redigere filer. Dermed kan du også risikofritt la barna studere opptakene.

Del minnene

Når du har fanget dagens mange begivenheter, kan de lett overføres til andre enheter via NFC-kompatibilitet[1], inkludert smarttelefoner, nettbrett og Canons nylanserte Connect Station CS100. Det er også enkelt å laste opp film til sosiale medier og nettsky-tjenester, for enkel deling til alle verdenshjørner. LEGRIA HF R606 er kompatibel med FlashAir[2] SD-kort – og du kan dele, lagre og spille av opptakene på smarttelefonen eller nettbrettet uten dedikert internettforbindelse.

Tilgjengelighet:

Legria HF R68 har salgsstart i februar og anbefalt utsalgspris inkludert mva er kr. 3.599,-

Legria HF R66 har salgsstart i februar og anbefalt utsalgspris inkludert mva er kr. 3.399,-

Legria HF R606 har salgsstart i februar og anbefalt utsalgspris inkludert mva er kr. 2.599,-

[1] Kun LEGRIA HF R68 og LEGRIA HF R66.

[2] FlashAir™ SD-kort har flashminne og trådløs LAN-teknologi – ved å bruke programmet på smarttelefonen eller nettbrettet kan du dele, lagre og spille av opptakene. Det er også kompatibelt med standard SD-kort, som definert av SD-Association.

Powered by Labrador CMS