Canon ME20F-SH

Pressemelding fra Canon 30. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Se det usynlige – Canon lanserer ME20F-SH med full HD-videoopptak i ekstremt lite lys (ISO over 4 millioner)

Canon lanserer i dag ME20F-SH, et profesjonelt videokamera med en rekke bruksområder som kan ta opp full fargevideo i ekstremt svakt lys. ME20F-SH kan skilte med bransjens høyeste maksimum ISO på over 4 millioner (+75dB) og er designet for å være så kompakt som mulig og likevel levere profesjonell video i full HD-kvalitet.

Med ME20F-SH er det mulig å filme i situasjoner der det tidligere ikke har har gått an, og kameraet er et perfekt valg til for eksempel TV-produksjoner med naturopptak på nattetid, opptak på dypt vann eller i grotter, til astronomi og til overvåking. Muligheten til å installere kameraet på et semipermanent sted og enkelt betjene det med fjernkontroll gjør det også velegnet for filmskapere som jobber med dokumenterer og naturhistoriske prosjekter og hendelser over lang tid. Siden ME20F-SH er et kamera med spesielle bruksområder, beregnet på spesialister, vil det bare være tilgjengelig for salg gjennom utvalgte partnere.

Førsteklasses infrarød funksjonalitet

Videoopptak i situasjoner med lite lys krever ofte bruk av infrarød belysning, en teknikk som vanligvis kun gir opptak i svart-hvitt. Med ME20F-SH er det imidlertid mulig å ta opp full HD-video i farger med mindre støy, selv under ekstremt svake lysforhold og uten bruk av infrarød belysning.

Eksepsjonelt høy følsomhet

ME20F-SH er utviklet for bruk i omgivelser med svært lite lys, og er utrustet med en splitter ny 35mm fullformat CMOS-sensor på 2,26 MP og en DIGIC V4-prosessor. Sensorens piksler og datautlesing bruker Canons egenutviklede teknologier som gir minimalt med støy og eksepsjonelt høy følsomhet, slik at det er mulig å filme objekter i så lite lys som under 0,0005 lux. På samme måte som Canons Cinema EOS-kameraer har ME20F-SH Canons Log og Wide DR-innstillinger som gir et stort dynamisk omfang (80 %) og opptak i høy kvalitet i en rekke lysforhold, uten behov for ekstra belysning.

Tilkoblingsmuligheter

ME20F-SH byr på en rekke muligheter for tilkobling av eksterne tredjepartsenheter for opptak eller fjernvisning, og det er også kompatibelt med Canons RC-V100[1] for full fjernstyring av kameraet.

Et stort spekter av muligheter

Nye ME20F-SH har Canons EF-fatning med samme Cinema-lås som du finner på Cinema EOS C500, slik at det er mulig å bruke Canons store utvalg av utskiftbare objektiver[2]. Fordi kameraoperatøren kan velge det beste objektivet, basert på opptaksforhold eller bruksområde, og ta hensyn til faktorer som bildefelt og lysstyrkenivå, dekker dette flerfunksjonelle kameraet en rekk ulike opptakssitasjoner.

ME20F-SH – nøkkelfunksjoner:

Tilgjengelighet

ME20F-SH har salgsstart i november/desember, pris er ennå ikke fastsatt.

[1]Sammen med andre kompatible enheter

[2] Listen over kompatible objektiver bekreftes senere

Powered by Labrador CMS