Canon oppgradering av EOS-1D C

Pressemelding fra Canon 30. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon varsler funksjonsoppgradering av EOS-1D C – verdens første digitale speilreflekskamera med 4K

Canon kunngjør i dag at de er i gang med å utvikle en funksjonsoppgradering i banebrytende EOS-1D C. Under utviklingen av den nye oppgraderingen er det tatt hensyn til tilbakemeldinger fra det profesjonelle videomiljøet i Europa, og det gis nå støtte for 25p-opptak ved maksimum 4K-oppløsning.

EOS-1D C er det første digitale speilreflekskameraet i verden som støtter opptak av 4K-video, og er myntet på film- og TV-bransjen og HD-produksjonsmiljøer. Kameraet byr på en unik og meget portabel løsning for opptak i høy kvalitet med eksepsjonell ytelse i svakt lys, og filmlignende dynamisk område i et imponerende kompakt kamerahus som kan brukes i en rekke opptakssituasjoner.

EOS-1D C tar opp 4K-video (4 096 x 2 160) ved hjelp av 8-bits Motion JPEG-komprimering med mulighet til samtidig overføring av ukomprimert full HD YCbCr 4:2:2-signal (1 920 x 1 080) til en ekstern opptaker via kameraets integrerte HDMI-terminal. Du kan også ta opp full HD-video direkte på CF-kort med bildefrekvenser opptil 1080/60p, mens Canon Log Gamma gir video med omfattende eksponeringstoleranse og dynamisk område, noe som gir enestående frihet både under selve opptaket og i redigeringsprosessen.

Den nye funksjonsoppgraderingen blir tilgjengelig i april 2013.

Powered by Labrador CMS