Canon PIXMA MG-serien

Pressemelding fra Canon 22. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer tre multifunksjonsprodukter med fotokvalitet og utvidede tjenester for nettskyutskrift

Canon lanserer i dag tre nye blekkbaserte multifunksjonsprodukter med nettverksfunksjon som leder an i den oppdaterte PIXMA MG-serien.  PIXMA MG5550, PIXMA MG6450ogPIXMA MG7150byr på et nytt nivå av utskriftsmuligheter hjemme med direktetilgang til nettskytjenester og sosiale nettsteder som gjør utskrift av bilder og dokumenter enklere enn noensinne.  

Internettilkoblede skrivere med nettskytilgang og ekstern tilgang

Alle de tre nye modellene har Wi-Fi-funksjon som gjør det mulig å koble til tjenester via PIXMA Cloud Link. I tillegg åpner den nye appen PIXMA Printing Solutions en verden av nye utskriftsmuligheter.

Med den nye og forbedrede PIXMA Cloud Link-tjenesten får deg enkelt tilgang til sosiale nettverk, bildedeling og nettskylagring direkte fra TFT-skjermen på skriveren – uten at du må gå via PC-en eller andre enheter. Det gir sømløs utskrift av bilder og dokumenter fra populære tjenester som PicasaTM, FlickrTM, DropBoxTM og EvernoteTM samt sosiale nettsteder som FacebookTM og TwitterTM. PIXMA Cloud Link gir deg også direkte tilgang til kreative prosjekter fra Canon-tjenesten CREATIVE PARK PREMIUM.

Den nye PIXMA Printing Solutions-appen er kompatibel med alle de tre produktene, og med denne appen kan du betjene PIXMA-skriveren fra nettbrettet eller smarttelefonen[i] uansett hvor du måtte befinne deg i verden. Appen gir deg tilgang til tjenestene som er tilgjengelige på skriveren, slik at du kan skrive ut fra nettalbum, sosiale nettsteder og tjenester for nettskylagring som om du brukte TFT-skjermen på skriveren. Med ekstern tilgang til PIXMA Cloud Link kan du også sjekke blekknivået i sanntid og få tilgang til brukerhåndboken for skriveren på nettet. 

Du kan sende dokumenter til utskift fra iOSTM-enheter ved hjelp av Apples AirPrintTM-funksjon, og de nye modellene har også støtte for Google Cloud PrintTM. Med Canons nye tilgangspunktmodus kan du til og med skrive ut eller skanne direkte til skriveren fra en tilkoblet enhet uten å måtte koble til et trådløst nettverk.

Førsteklasses funksjoner

Hver av modellene er utstyrt med en TFT LCD-fargeskjerm. PIXMA MG5550 har skjerm på 6,2 cm, PIXMA MG6450 har skjerm på 7,5 cm og PIXMA MG7150 kan skilte med berøringsskjerm på 8,8 cm med intelligent berøringssystem som guider deg gjennom systemet og gjør den enda enklere i bruk – helt uten PC.

På PIXMA MG6450 og MG7150 kan du enkelt skrive ut bilder direkte fra et minnekort. Modellene har også trådløs PictBridge-funksjon som enkelt skriver ut bilder direkte fra kameraer med Wi-Fi-funksjon uten å koble til en eneste kabel. Alle de tre modellene har også effektive sparefunksjoner som tosidig utskrift og kopiering og en funksjon som automatisk slår på skriveren når du sender en utskriftsjobb.

Avanserte utskriftsmuligheter hjemme

De nye modellene har en elegant design som ledsages av avansert blekkteknologi med separate blekkassetter. Skriverne er utstyrt med Canons FINE-teknologi og gir fotoutskrifter med høy kvalitet og dokumentutskrifter med klar og tydelig tekst.

Både PIXMA MG5550 og MG6450 har fem separate blekkassetter som gir rask kvalitetsutskrift. PIXMA MG5550 har utskriftshastigheter på cirka 12,2 bilder/min i sort-hvitt og 8,7 bilder/min i farger (ISO ESAT). PIXMA MG6450 skriver ut ca. 15,0 bilder/min i sort-hvitt og 9,7 bilder/min i farger (ISO ESAT).

PIXMA MG7150 skriver ut 15 bilder/min i sort-hvitt og 10 bilder/min i farger (ISO ESAT). Denne modellen har også en kassett med grått blekk som gir vakre sort-hvitt-utskrifter, og du kan skrive ut direkte på skrivbare CD- og DVD-plater.

Du kan også skrive ut mer til en rimeligere pris ved å kjøpe XL-blekkassetter (tilleggsutstyr) til PIXMA MG5550, MG6450 og MG7150.

Avansert programvare

Alle de nye PIXMA-skriverne har Canons ledende My Image Garden-programvare som samler alle tilgjengelige programmer for Canons PIXMA-skrivere i et felles, brukervennlig grensesnitt og gir enkel navigering i funksjonene for utskrift og skanning. Her finner du også Canons funksjon for utskrift fra full HD-film som lar deg lage fotoutskrifter fra filmer som er tatt opp med Canons kompaktkameraer, videokameraer eller digitale speilreflekskameraer.  

Tilgjengelighet

PIXMA MG5550 og MG6450 kommer for salg i oktober. PIXMA MG7150 kommer for salg i september.

PIXMAMG5550– nøkkelfunksjoner:

·  Avansert multifunksjonsprodukt med Wi-Fi til hjemmebruk

·  Nettskyutskrift direkte fra skjermen

·  Betjen skriveren fra smarttelefonen eller nettbrettet

·  5 separate blekkassetter, førsteklasses utskriftskvalitet

·  XL-blekkassetter som tilleggsutstyr

·  Fargeskjerm på 6,2 cm

·  Støtte for AirPrint og Google Cloud Print

·  My Image Garden

PIXMA MG6450 – nøkkelfunksjoner:

·  Elegant multifunksjonsprodukt med Wi-Fi og høy ytelse

·  Nettskyutskrift direkte fra skjermen

·  Betjen skriveren fra smarttelefonen eller nettbrettet

·  5 separate blekkassetter, førsteklasses utskriftskvalitet

·  XL-blekkassetter som tilleggsutstyr

·  Fargeskjerm på 7,5 cm

·  Høy utskriftshastighet

·  Støtte for AirPrint og Google Cloud Print

·  My Image Garden

PIXMAMG7150– nøkkelfunksjoner:

·  Førsteklasses multifunksjonsprodukt med 6 blekkfarger og Wi-Fi i elegant design

·  Forbedret PIXMA Cloud Link

·  Mobilutskrift, støtte for Apple AirPrint

·  Intuitiv berøringsskjerm på 8,8 cm

·  XL-blekkassetter som tilleggsutstyr

·  Førsteklasses utskriftskvalitet og høy utskriftshastighet

·  Automatisk tosidig utskrift og utskrift direkte på CD- og DVD-plater

·  My Image Garden

Anbefalte utsalgspriser inkl. mva er:

PIXMA MG5550 kr  999,-

PIXMA MG6450 kr 1.299,-

PIXMA MG7150 kr 1.699,-

[i] Apple iOS- og Android-enheter. Avhengig av internettilkobling.

Powered by Labrador CMS